53

Анонимен

преди 2 години

До T "Кроманьонци Стой си в Германия и коментирай там, предател! Отишъл наготовото и вече се пъчи." Ц, отидох с 2000 хиляди евро в джоба и започнах да уча. Сега имам къща и семейство и съм част от общество, а не от сбирток. Жалко, че родителите ми отказват да дойдат при нас. Затова още чета какво става в Територията. Иначе да съм я боядисал с бяло на картата.

52

T

преди 2 години

До Емигрант И за теб се отнася същото:Стой си в ??? и коментирай там, предател! Отишъл наготовото и вече се пъчи. Ти нещо от нулата изградил ли си?! Нещо изградено опазил и развил ли си?! Или като видиш трудното се омиташ моментално към готовото и лесното.Самите местни го мислят същото, но от коректност не ти го казват в очите.

51

11

преди 2 години

Ами има, ами. Като има тъпанарски заповеди, ще има и неплатени, и фалшиви болнични, и уволнени, и фалирали, защото има ***.

50

T

преди 2 години

До Кроманьонци Стой си в Германия и коментирай там, предател! Отишъл наготовото и вече се пъчи. Ти нещо от нулата изградил ли си?! Нещо изградено опазил и развил ли си?! Или като видиш трудното се омиташ моментално към готовото и лесното.Самите германци го мислят същото, но от коректност не ти го казват в очите.

49

Кроманьонци

преди 2 години

До До Испания А от Германия може ли, или тук други проблеми вижда космополитния ***--ьо? Всъщност, вие сте неспасяеми. Затова се топите като ланския сняг. И така е най-добре за всички. След 20-30 години по магистралите и високотехнологичните шосета на Територията, която можедувременно ще е част от някоя читава държава, ще се появяват полуоблечени индивиди, ще размахват тояги към електромобилите и автономните камиони и след това ще бързат да се скрият. Това ще са последните остатъци от вас.

48

1

преди 2 години

Ако на някого му се вижда нормално да се налага с принуда експериментална ваксина без оглед на здравния статус на хората, има нужда от психиатър. Има сериозни дефицити.

47

Анонимен

преди 2 години

Масово ме отказаха от Радев.

46

T

преди 2 години

До в ИспанияСтой си в Испания и коментирай там, предател! Отишъл наготовото и вече се пъчи. Ти нещо от нулата изградил ли си?! Нещо изградено опазил и развил ли си?! Или като видиш трудното се омиташ моментално към готовото и лесното.

45

Недай си Боже !

преди 2 години

Ако и съвсем малко от написаното от противниците на ваксинация със не --докрай изследвани за последствия препарати се окажат вярни и след 5- 6 до 10 г много от ваксинираните се окажат със разклатено здраве тогава какво ще е като си се подписал че претенции нямаш . Или тогава ще ти тръгнат да търсят от личния лекар къде е съхранявал ваксината -- да се ваксинират възрастните е по скоро ДА --но да посегнеш на младите може и да е голямо зло ,все още са догадки .Нещата са във развитие .

44

Точно така

преди 2 години

Да скоро ще е задължително за всички ако искат нормален живот да се ваксинират.Все пак не е нормално втора година да се затваряме по къщите и болниците да нямат легла за спешни случай, децата да 'учат' от в къщи а културата, услугите и туризма да са на помощи и да издъхват.Това ли искате и другата есен, и по другата,. Е къде е 2035та..За това ваксината ще бъде задължителна в много области. Вижте как е в USA и ще разберете след 3 месеца как ще е тук по отношение на задължителната ваксинация.

43

Хахо

преди 2 години

Явно в Дания са по-прости от нас, задето почти всички са с ваксини. Сигурно затова са една от най-богатите държави в света - от простотия. А междувременно пичове не се ваксинирайте. То няма да е голяма загуба, щото масата сте потрес.

42

Не че нещо

преди 2 години

Думата "работодател" ме дразни неистово.

41

До Испания

преди 2 години

Стой си в Испания и пиши в тамошните форуми. Сега и берачите на ягоди ли ще ни поучават?

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Ами, хайде действай! ТИ ЛИЧНО какво мислиш да предприемеш веднага? Или пак "другари, дайте да дадем", както всички тарикати?

39

Анонимен

преди 2 години

Докога ще сме в летаргията която ни е обзела..отнемат ни свободата пред очите ни..всичко в името на здравето ни..2 години отминаха..мерки маски ваксинации щамове..какво се промени едно голямо нищо..Събудете се !!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "Мъжа ми го спряха. Толкова са загрижени за здравето ни, че сега ще гладуваме с детето и ще стоим на студено, задари тяхната грижа." Нищо, сега ще ядете конспиративни теории за вредата от ваксините и ще се топлите с думите на Мангъров.

37

Анонимен

преди 2 години

Мъжа ми го спряха. Толкова са загрижени за здравето ни, че сега ще гладуваме с детето и ще стоим на студено, задари тяхната грижа.

36

Те ще въведат ка--

преди 2 години

квото си искат и ще мачкат и накрая Възраждане ще ги научи на толерантност ! Гласувайте за ВЪзраждане и не се страхуваите след 14 дена тези сертификатчици няма да ги има не всички битки са загубени имаме право да ги изритаме и да им потърсим сметка .

35

Анонимен

преди 2 години

Да видим колко пари ще съберат за последното тримесечие предателите, родоотстъпници....

34

Анонимен

преди 2 години

Ще има масово гласуване срещу зелени чорапи и лъжливи канадци!!!