229

Капитана

преди 2 години

Браво, и аз съм с вас! ***, каквото кажат от ЕС и сваляме гащите! Трябва да се гледат и антителата,има много хора,които са изкарали вкъщи и няма как да вземат сертификат

228

Анонимен

преди 2 години

Виновни сте, защото носихте маските им които ви "предпазваха" и ви сметнаха за страхливци, които ще се инжектират с бъркоча.

227

ovi

преди 2 години

До 238Ей, никаквец, не казвай, че не си посещавал ресторант, бързо хранене, бар, или подобни места, в които хората разпускат, опитват храна и се чувстват приятно. Явно и ти си "шортмайндед" ... . В тоя бранш са заети много работливи и истински човеци. А такива като теб тр да ги боцкат постоянно с ваксини, а и с дражале, с гумени прибори за удоволствие за момчета и момичета...

226

Анонимен

преди 2 години

Директно убихте заведенията, хотелите, кината и театрите. Защото ние можем и до края на живота си да не стъпим в тях. Знаем, че на никого не му пука за здравето на хората. Идеята е принудително инжектиране до откат! Знаем, че няма да се спрете до тук, защото това не са мерки, които ще накарат хората да се заиграят с живота и здравето си, най-вече със свободата си. За едната глупост никой нормален няма да се набоде, нито ще си прави тестове. Убихте този бизнес.

225

69

преди 2 години

Като са толкова отворени - затваряйте ги! Работят ли нелегално, взимане на всички лицензи и в ареста за 72.

224

Анонимен

преди 2 години

Долу слугите на ковид мафията и убийците на българския народ! Идете си, юди безподобни! С добро си идете, да не свършите като Юда, вашият идол! Който ще - да се боде денонощно, но това не следва да е пример за подражание на нормалните здрави хора.

223

Ние си правим

преди 2 години

изводи за изборите. Г-н Кацаров рано или късно ще се засечем някъде из София, било сега, било след 10 години. Обещавам лично да ви се изплюя в лицето за гаврата която налагате над Българския народ. Да измира за да може да си спечелите изборите, по-добре наистина ще е да сложите тотален лок даун вместо да убивате хората и бизнеса малко по-малко.

222

Анонимен

преди 2 години

Кокала не се пуща учете се от кучетата Той се взема от по силния или силните Гертком але Гертком на Война като на Война народе????

221

Анонимен

преди 2 години

За медици ваксина, аз като не искам, какво ще правят като и без това сме малко и повечето пенсиониран също не искат, те ще напуснат и затварят болницата и, дето е само една в града ни.

220

до 254

преди 2 години

не се сзпускай в гащите още. няма да има задължитлена.

219

Анонимен

преди 2 години

Ако въведат задължителна ваксинация, тогава ще видят истински бой и преврат

218

Бай Гроздан

преди 2 години

Недоволните искат те да командват ЕС,а не той тях.Че кога войникът е командвал генерал?

217

хаххахахаха

преди 2 години

напротив! за такова решение се иска топки! и не само! и нещо да стърчи!вие се крийте, страхливци! негодници, нещастани.

216

Не остана търпение

преди 2 години

Утре в 12 пред Министерството на Здравеопазването ! Който има ръце и крака да идва !

215

до леша

преди 2 години

в Германия в магазин а и където и да е не можеш да влезеш без документ за отрицателен тест ! чул си нещо ама не си доразбрал .

214

Анонимен

преди 2 години

Искам 1 месец тотал локдаун, работа от къщи, ракия и туршия, лежане и пър...ене

213

50 лицеви

преди 2 години

кацарОФ , радеФ и цялото му лично правителство въобще не са наясно как да се справят нито с ковид , нито с кризите във всички сфери . и точно тия заедно с кирчо , мая общата , слаФчу ,плажуващия ицко и импексова ви обещават по светло бъдеще . обвиняваха Борисов за локдауни, за мерки , за заболели и починали , за претъпкани болници , за фалити.точно тия го обвиняваха , дето сега не знаят какво да правят. идват избори и тях ги е страх чр ше ги изгубят ако наложат адекватни мерки.хората нека мрът.

212

Анонимен

преди 2 години

Никакъв бел кон не потропва откъм Банкя! Баце всеки ден лаеше, че Радев не взимал никакви мерки и народът гинел. Днеска също се изтропа... Сега искате да се изтъпани и да каже, че е против това, което прави Радев ли? Чак толкова задръстен не е...

211

Кръцко

преди 2 години

Гласувайте за Радев, че да ви лъжат още.А дано го разберете най-после.

210

Леша

преди 2 години

Някоя новина за Англия може ли? Защо там има десетки гиляди заразени на ден? Защо в Германия няма изискване за сертификат в магазините? Защо сме още в ЕС-Вавилон, референдум, кога?!