26

до 26

преди 2 години

В България отдавна заплатите не са това, което бяха. Вече 8-10-12000 не са мит, а реалност. Ама не е за тебе, ходи бери там малините и карай баничарката.

25

Анонимен

преди 2 години

Ние сме много различен и крив народ от другите нации, проявете малко разбиране :))

24

Анонимен

преди 2 години

до 24 а в бг да не им работиш за нещо повече от слугинаж? че и на много по ниски кинти

23

Анонимен

преди 2 години

Има на кого да пращат в БГ, но просто НЯМА какво да пращат. В Западния трудов лагер също е криза, също има инфлация и процентът на работещите бедни също се увеличава. Жалка история.

22

Анонимен

преди 2 години

Е, извинете ме, ама какво работят 98% от емигрантите?! Тотален слугинаж, който беше изритан от работа, защото е особено "ценен". Именно слугинажът пострада най-жестоко при пандемията.

21

Анонимен

преди 2 години

Научиха се да пращат криптовалути. Допотопната ни статистика не ги отчита. И следват грешни изводи

20

Анонимен

преди 2 години

Ако се върнат има забрана за депутат, че са чужди граждани. По-добре е ако не се връщат, но тогава ще харчат там а не тука и пак нищо. При рекордната скъпотия в бг и тия 100 милио на евра са нищо. Най-вероятно при липса на пари от чужбина Радев ще смени лева 1 нов към 10 сегашни, за да се контролира инфлацията и не обеднеят най-бендите като богатите ще плащат в такива тежки времена.

19

Анонимен

преди 2 години

Яко глад в чужбината! Иначе тук редовните драскачи голям го вадят как са си купили по 5 ферарита и 5 къщи в центъра на Мюнхен.

18

Анонимен

преди 2 години

Не пращат щото няма вече на кой.

17

xaxsasб

преди 2 години

До 17 - Ти не знам в кой свят живееш, но в моята фирма от 200 служители има 15-20 българина върнали се през последните 2 години от Англия. Имаме си и чужденци: арабин, латинос, няколко африканеца и няколко англичанина. В миналата фирма, в която работих, от около 500 човека близо 30% бяха чужденци.

16

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/15"Истината е че Българите в България избраха Слави чрез ниската си избирателна активност актовност" - пич, истината е, че 15 години европейско развитие докарата Трифонов на власт.

15

Анонимен

преди 2 години

Населението много ни е намаляло, явно не искат да се връщат "избягалите", останахме само "глупа ците" явно :)) Толкова ни е приятно в БГ, че чак намаляваме прогресивно.....хахахахаха :))) Иначе за мен лично, нема по толерантен народ на Балканите от нас, ама и ние си имаме дяволите :)

14

Анонимен

преди 2 години

Римляните ще победстват малко, само на държавни помощи ще карат

13

Анонимен

преди 2 години

До 2 - Вярваш ли го наистина? Или само повтаряш пропагандата от Фейсбук? Българите в чужбина всичко са дали 52,317 гласа за Слави (информация от Дойче Веле) За сравнение това е малко над капацитета наационалния тадион Васил Левски (46,340) или колкото 1 малък град в провинцията. Истината е че Българите в България избраха Слави чрез ниската си избирателна активност актовност

12

Анонимен

преди 2 години

Каква нова потенциална работна сила без икономика бе??? Вярно е, че преките инвестиции са по-малко от парите които българи в чужбина пращат на бедните си роднини в България. А сега, като се върнаха толкова много българи, това само ще увеличи безработицата и здравната и социалната система и цялата ни държава ще рухне!!!После Бойко Борисов естествено ще обвини Радев че е виновен.А истината е че много българи се върнаха тази година защото не издържат на медицинския фашизъм в пандемията!

11

бг овца

преди 2 години

на ИТН електората сдаде багажа. в криза испанците сами си мият ...

10

Анонимен

преди 2 години

Радев е виновен, нали герберасти?

9

Загрижен

преди 2 години

Много любопитно, но всъщност се прибраха за ковида и им изпращат помощите по банка - няма нужда от и статистиката замря. ;-)

8

Анонимен

преди 2 години

Е то не може да пращат пари, а Радев да ги обръща в машини за гласуване за да го изберат ! Фигуранта броеше емигрантите за умряли, докато не му потрябваха тяхните гласове !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ич да не пращат!Като пращат роднините им ги обменят за левчета за да живеят,ама банката и чичковците комунисти трупат валута,а те ги изгониха от България!Ич да не пращат пари на тия комунисти тука!Колети с храна да пращат на роднините,пари не!