25

USA

преди 2 години

ФГЗО НА СЛАВУЦА ИМА ЦЕЛЛАЯ ПУЖАРНА !

24

USA

преди 2 години

НЕШТАСТИЕ ДРУГАРИ......НЕШТАСТИЕ ВИ СПОЛЕТЕ !..........СЛАФЧО Е ТАЕН ПУЖАРНИКАР БЕ ! ШОШМАЛИ ИЕЕЕБАНИЕ !......ОК ?

23

Анонимен

преди 2 години

Червен Кольо си дрънка и брънка! Дай една правилна прогноза!!! Примерно БСП под 10%!!!

22

БРАВО НА

преди 2 години

РАДЕВ. ТРАЯ ги 4.месеца и се Задейства адекватно. Негов неНегов проект, но ще свърши работа.СЛЕД следващите избори 100% ще има правителство. И НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЪРДИ НА РАДЕВ. САМИ СА СИ ВИНОВНИ. С ТОВА ТЪПО ЕГО И СМЕТКИ.

21

ъъъ

преди 2 години

До Демокрацията - бъркаш социална с икономическа система, пич! Демокрацията и комунизмът са един вид система, а капитализмът и социализмът - друг тип система. Да смесваш демокрацията с капитализъм и да казваш, че са едно и също показва, че нямаш базови познания за това, което говориш.

20

Анонимен

преди 2 години

бРАво,мачкай Кире,мачкай мафията ,пищят

19

Анонимен

преди 2 години

Червен Колю и той се наредил на опашката да *** народни милиони. Туй нещо е чист комунист, лъжлив, крадлив и сипещ комунистическа пропаганда денонощно.

18

някой

преди 2 години

до тук ни овътриха с 500 млн лева за тия избири. щото са алчни на наш гръб. на всички да се конфискуват имотите и парите и да се покрият тия пари. некадърни мошеници такива.

17

Кольо надеждата

преди 2 години

Другаря Радев сложи другарката Нинова на динена *** и я засили по пързалката. Това е

16

Наглостта продължава

преди 2 години

Червен Кольо пак се изказва неподготвен ! Та нали и в предишните две народни събрания тези които дойдоха "за нов морал в политиката" пак имаха (дори конституционно) мнозинство. Видяхме им "новия морал в политиката" - оплескаха всичко и създадоха хаос, от който дълго време България няма да може да се оправи ! Затова спрете да облъчвате народа с поредните си фантасмагории !!! Не искаме несретници да се добират до управлението на държавата ! Не желаем лъжци и манипулатори да ни управляват !

15

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, може ли Вашият Лидер да е толкова про.т Г - на е прочел една книга през живота си и тя се казва Мата Хари с участието на Уважаемата Г - ца Магдалена Тепавичарова - Бадер е такива са си Мутрагите от СИК !!!

14

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, Червен Колю каквото каже, точно обратното става :))))))))))))))))))))))

13

Юпииии

преди 2 години

"Благодарение на новия политически субект има надежда" - аааре нема нужда, Кольо. Добре си го описал "ще играят". Театърът сме го гледали много пъти вече. Крайно време е да работят (което няма да направят де..само ще краднат малко). А това, че масите ще гласуват пак за самопровъзгласили се месии-връзкари-юпита - това си го заслужават.

12

Pi Ar Sevi Bojko

преди 2 години

4erven Koljo ne te razbrah?

11

пияница мистик

преди 2 години

Уау! Червен Кольо тръгна да защитава изкуствено създадения проект на Фигуранта :) Славуцата ги разочарова и веднага създадоха нов комунистически проект, само че с лъскави харвардски обувки. Бързи са, признавам им го. Явно голяма пара се налива отнякъде, явно от Маскве за да се направи всичко възможно единствената проевропейска партия ГЕРБ да не бъде допусната отново на власт. По 10 статии на ден и всички медии говорят за крадеца и лъжеца. Видяха, че Борисов се връща на бял кон и веднага отреагир

10

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия реши, че газта за ЕС от Русия трябва да бъде само 50%, а останалите 50% от други алтернативни доставчици. Цените на газта минаха 1000$ на европейските спотови борси, като миналата година бяха двуцифрено число. Газпром заяви, че ще изпълни стриктно договорите и ще спазва правилата на ЕС доставяйки само 50% от необходимата газ както изискват газовите директиви на Брюксел. Останалите количества Газпром вече е договорил и направлява към Азия, където цените са още по-високи.

9

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2 е готов за експлоятация което вкарва Украйна в политическа и икономическа месомелачка. САЩ трябва да настояват ЕС да отдели пари за Украйна като компенсация. Това ще съкрати европарите за повечето държави от съюза.

8

Анонимен

преди 2 години

Никой не помни Лукановата и Виденовата зима. Всъщност тогава обезцениха парите, и много хора останаха без спестяванията си, но животът си продължи както преди - доходите много бързо веднага се преизчислиха според обезценката на парите. Докато това което сега се задава ще бъде много по-ужасно - не само спестяванията, но и доходите ще намалеят драстично а цените ще скочат до небето. И никакво мнозинство не може да помогне тук.

7

Демокрацията

преди 2 години

При робството робите са мързеливи, лениви и склонни към бунт. За това робовладелеца трябва да ги храни добре и да не ги пресилва, защото може да назрее бунт. В резултат - ниска ефективност. При демокрацията е обратното - стоката на пазара на труда сама се предлага и иска да бъде наета, и дава всичко от себе си на работодателя, който е един най-обикновен наемател на услугата, и не е длъжен по никакъв начин да се грижи за наетата стока защото не е собственик - стоката е свободна, а възникне ли проблем, работодателят наемател винаги може да прекрати договара за наем на стоката.

6

F-16 Block-70V

преди 2 години

Какво става с визита за САЩ?