115

Анонимен

преди 2 години

Тия доказани бойци да не са *** с поли, а?

114

АРЕ ДА ВИ НЕМА

преди 2 години

Що пък да лъже ?? може и да нелъже. ТАКИВА СИГНАЛИ ИЗПРАЩАТЕ,ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪВ ВЛАСТТА! АРЕ ДА ТЕ НЕМА ВЕДНАГА ПОПУЛИСТ

113

КОМЕНТАР

преди 2 години

КАКВО ПАРЧЕ БЕ ТЕЗИ СЪСЕЛИ ИСКАТ ЦЯЛАТА БАНИЦА ЗАЕДНО С ТАВАТА!!!!!АААААА!!??

112

Анонимен

преди 2 години

Итн нямат ресурс от качествени хора , в последния момент търсят министъри , Никаква програма,Никаква цел ,сценаристите фильо и тошко плямпат щуротии ,някак стрестнати и неадекватни !

111

НПО

преди 2 години

Демократична България е антибългарска организация финансирана от чужбина. Вижте доклада на счетаната палата Антоанета Цонева и Христо Иванов (Бойкикев) колко пари са им преведени от САЩ за миналата година и ще ви стане ясно поведението им в нашата политика.

110

..

преди 2 години

ДБ са никои в момента. Процента им е такъв, че всички могат и без тях. Достатъчно е да убедят някой от по-големите и Мая. Някакви хора, които могат да лаят и леят помия - за това и ги използваха. На практика нищо не зависи от тях и всичко може да се случи и без тях.

109

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, гледахте ли в Панорама как се излагаше Пацо - шнорхела? Щял да променя Преспанският договор :))))))))))))))))))))))))))))) Че в тоз договор България не участва бре Пацооооооооооо. Резил!!! Ходи си продавай джапаките и плавниците, че зле ще свършиш :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Анонимен

преди 2 години

е все пак да не забравяме че в редиците на ХристУ са и хората на Командира, а и той има голем зъб на Дългия, така че тия игри и внупения на ДБ не са неочаквани

107

ГЕРБ

преди 2 години

ДБ С НАГЛО НАХАЛНИ.ПЪЛНИ ОТВРАТИ

106

Анонимен

преди 2 години

Кво бил предложил тоя крокодил? Защо никой не е разбрал? Все пищи като ощипана девойка! Басси некадърния образ е този!!! Само реплики, дуплики и гумени лодки. Седни да работиш бе, некадърник!!!!!!!!

105

Цивилизован българин

преди 2 години

Ние българите сме най-цивилизованите хора, но от някъде ни идват политици пpocтаци да ни управляват.

104

Анонимен

преди 2 години

Закривайте тази просташка държава. Тези простаци ли ще ни управляват нас, цивилизованите хора? Няма да стане. Закриваме държавата и ще правим нова, цивилизована държава. Дотука бяхте, селски тарикати!

103

Анонимен

преди 2 години

Со росоиди вън !

102

Не са за власт ДБ

преди 2 години

Те една Росина Станиславова не могат да махнат от кметското място на ''Красно село'',къде са тръгнали държавата да управляват?!

101

Хичо

преди 2 години

Алоо,Славе...аз съм бе -Ристю....Дай три министерства да съ облажем и ние,че глад Голем...Много пари зехме за билборди,отнекъде да ги изкараме...Моля ти съ бе...ти баща ти майка...милиарди идат от Европата...аз баници не ям само мазни мръвки...

100

Така си е

преди 2 години

Браво Христо. Колкото и да се мъчат, не могат да заменят лъжата с истина. ВТБеец, после адвокат масон, после посредствен шнорхел са им предложенията на Ит.н. за премиер. Никой смислен човек не може да повярва на тези вече освен твърдите агитки. Дръж се, с тебе сме.

99

Анонимен

преди 2 години

А кадрите на ДБ ги видяхме като кмет на Красно село. Росина СТАНИСЛАВОВА

98

999

преди 2 години

ИТН Е ПРОКСИ НА САЩ. ВЪПРОСЪТ С МАКЕДОНИЯ В ЕС ЩЕ ИМ ДОНЕСЕ ДОСТАТЪЧНО МНОГО ПАРИ. САЩ.

97

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ СА НАПЪЛНО БЕЗОТГОВОРНА ПАРТИЯ И ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО И НИЩО ЧУДНО ДА ИЗЛЯЗАТ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО! ГЕРБ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ А САМО ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА СУБЕКТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

96

О хо хо

преди 2 години

ИТН= АМАТЬОРИ В ПОЛИТИКАТА. НЯМАТ ХОРА. САМО СЦЕНАРИСТИ И КЛАКЬОРИ. СРАМ. СРАМ. СРАМ!!!