48

До фактите говорят

преди 2 години

При 85% ефективност на ваксините няма нищо по-нормално от фактите.1,75% знаеш ли колко е ?На 100 човека -двама !!! Сега ми кажи останалите 98 какво става с тях ?Само "факта",че почти всички умрели в Масачузец са двойно ваксинирани е от теб !Нищо подобно няма !!!

47

Доктор Ху..

преди 2 години

Странно,ама страните без нито един ваксиниран НЯМАТ болни с коронавирус.Но за тях не е полезно да се споменава в новините.Имам предвид че,не е полезно за бизнеса с ваксини.Колкото повече време минава и колкото повече ваксинирани има ФАКТИТЕ показват че, ваксинираните също се заразяват, ваксинираните също пренасят заразата, ваксинираните също могат да имат утежнени симптоми и да умрат... ваксинираните също могат да не развият имунитет,ваксинираните могат да имат СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ от ваксинирането.

46

До 54 Фактите говоря

преди 2 години

Линк към твърденията ти или публикация в научен сайт , моля.

45

до 54 Фактите Говоря

преди 2 години

Малее, ако тия числа са верни, то Интернет Конспираторите познаха всичко - жалко, че тези хора не искат да ни управляват и поведат към светло бъдеще!

44

Анонимен

преди 2 години

До 50 Странно какво прави небългарин като тебе в български сайт.

43

Фактите Говорят

преди 2 години

Боговете Мълчат: 1. 75% от Болните от КОВИД в Сингапур са Двойно Ваксинирани; 2. 65% от Болните от КОВИД в Испания са ДвойноВаксинирани; 3. 74% от Болните от КОВИД в Щата Масачузетс са ДвойноВасинирани; 4. Почти Всички Умрели от КОВИД в САЩ през последините няколко дена са ДвойноВаксинирани и т.н. Почвате ли да виждате връзката?!

42

Анонимен

преди 2 години

Там нали почнаха с трета доза. Явно пак ги тръшкат ваксините.

41

До 46

преди 2 години

Прочети написаното от 27 и 32. Преди да драскаш некомпетентни прос тотии се информирай . Защото писанието ти е безинтересен и не актуално.

40

ЗАВАРЧИК

преди 2 години

До 48 - аз се лекувам сам бе, мухи. Когато се разболея, което не се е случвало от много години. Ти ходи на лекари да ти изпишат 14 токсични медикамента и да те оперират без нужда. Седнали женчовците да се карат на хората за избора им...

39

Fenasi Kerim

преди 2 години

До 999 - по принцип не съм против ваксините. Ваксини които се ползват от 30 или повече години. Не отричам и съществуването на коронавируса. Аз също съм го изкарал почти безсимптомно само със суха и продължителна кашлица с умора. Познавам много които го изкараха. Една жена почина много набързо. На 44. Мед.сестра. Но днес има една истерия. Ако се съмняваш във ваксините сатаваш като човек който отрича Холокоста. Това не е правилно. Не е нормално. Не е демократично. Всеки има право на мнение.

38

До 999

преди 2 години

Е как противогрипна ваксина да спре грипна епидемия като се ваксинират не повече от 10% от населението.И запомни грип Б не е К19.Смъртността е в пъти разлика!Стига сте бълвали глупости! Някак смешно е заварчик да обяснява имунилогия.Акъл давайте,където сте силни.Като сте големи медици защо не се лекувате сами? Тръгнали да избиват комплекси и да философстват.Не ви ли е срам бе,неграмотници?! Пр()сто племе! Само си вижте стандарта и статута и го сравнете с ваксинираните нации.

37

Анонимен

преди 2 години

Цъкате ли им кликове, цъкайте, цъкайте. За сведение последния месец евреите имат по 2ма умрели дневно. 10 милиона държава с под 60% ваксинирани. Ние сме злето, тях не ги мислете.

36

Анонимен

преди 2 години

Значи да резюмираме .Израел я хвалеха навсякъде като отличник ваксинирани над 80% и бързо връщане на нормалното ,целия свят завиждаше на Израел как блестящо се справи.Малко по-късно плавно покачване за заразените ,връщане на маски и рестрикции,лека паника .Сега се съдират от заразяване ,скок на болни и на тежко болни ,трета доза .Шок и Ужас.У нас 16% ваксинирани ,няма мерки ,няма маски ...........няма и вирус ,плажовете се пръскат ,хората не дават и *** за тази Пландемия ,лъжа

35

Анонимен

преди 2 години

Ми като се набодоха под хипноза в безумен стрес, загубили и ума, и дума, какво да очакват! Нормалността отпреди? Проиграха си всичкото уж високо айкю. Сега - в две редици към всяко следващо бодене.

34

999

преди 2 години

Фенази, дори и уж стандартните ваксини също увреждат имунните клетки. Това е ДОКАЗАНО, но не се разпространява като информация. Честото ваксиниране е изключително вредно. И особено - НЕстерилизиращите ваксини като тази, както и против грипа, водят единствено до нови мутации на вируса, по- летални от предните. Факт. Нито идна противогрипна ваксина НЕ е спряла нито една грипна епидемия!

33

пенсионер-ветеран

преди 2 години

в тия Атласи, дето имам още от времето на БКП, държава Израел не намирам, така и не разбрах къде е тази държава...

32

Анонимен

преди 2 години

В бг болници са три пъти повече хоспитализирани и интубирани. Ама нищо , дай да плюем по Израел. А че само 58% от възрастните са ваксинирани, ще пропуснем, и че има още 42% възприемчиви. Плюс всички деца под 18 години....

31

Fenasi Kerim

преди 2 години

Има един термин "стаден имунитет". Има и друг термин "Стадна психология". Една овца скача от скалите и всички останали я следват. Преди около век радиоактивния елемент Радий е бил "полезен" и имал "лечебни свойства". Продавали са го като лекарство. Даже ставал и за пиене. Така, че не бъдете овца. Вирусът е опасен и има вероятност да сте от онези 2% които са били заразени. Но така наречените "ваксини" са в трета експериментална фаза и нищо не е сигурно.

30

Обективно

преди 2 години

Браво, Фенази Керим! Много добре и разбираемо си го обяснил. ТОЧНО ТАКА Е. И ОЩЕ ПО-ЗЛЕ - И САМИТЕ ИМУННИ КЛЕТКИ СЕ УВРЕЖДАТ И НЕ МОГАТ ДА СЕ БОРЯТ С ВИРУСА ЕФЕКТИВНО. Жалко, но това е " ефектът" !!

29

Бог да Пази

преди 2 години

богоизбраната раса!