55

Анонимен

преди 2 години

Всеки си иска постовете поне да излязат и да кажат 4 рна коалиция всеки си взема министрите под ръка и готово Христо иска Мая иска Корнелия иска как ще подкрепят Слави и за какво ще го подкрепят всички 6 парти са вътре не да мислят за норода а за тех те и децата вече знаят къкви са политиците ни крадци за благото на тех не на народа.

54

Анонимен

преди 2 години

Играта на библионекарите от ДС е следната: ГЕРБ да не се регистрира в деня на избора на правителството за да падне кворума до 178 души и правителството да мине с 90 гласа, в най-добрия случай това да са гласовете на ИТН и ДБ без да се подкрепя явно от ДПС и БСП които са истинските подръжници на управлението на ДС библиотекарите.

53

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави! Кресливите не стават!

52

Анонимен

преди 2 години

Слави, Корнелия и дпс и готово. 4 години даже ще искарат освен дпс ако не претуркули къруцата защото те са тъкива ама все пак нисабили от 7, 8 години на власт тъй че може да избутат 4 години с итн и бсп.

51

Анонимен

преди 2 години

Христо ти си длъжен да подкрепиш Слави. С ИТН и БСП ще направите успешно управление, ние сме с вас.

50

Жалко за народа

преди 2 години

Славчо смята че мисленето трябва да се предостави на ИТН. За останалите партии остава функцията на безусловна подкрепа без мисъл.

49

Анонимен

преди 2 години

Все тая Ристо, виде се че требват нови избори :))Никой не е фактор, народа ви постави в тази ситуация, за да види дали има разбирателство, доказахте че нема :))

48

Анонимен

преди 2 години

ДБ няма работа в тая русофилска банда оглавявана този път от ИТН и Слави Трифонов.Използват ДБ само за смокинов лист за пред ЕС за да смучат пари и да ги делят по тайни пътища като АЕЦ, южни потоци, турко-балкански потоци и т.н. с руските си началници.Няма нищо ново в политиката на България от 20 години. ИТН е продължение на управлението на НДСВ-БСПДПС-ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 2 години

Единствените, които могат да подкрепят тези клоуни са БСП и ДПС. Греберята няма да са там. Мила родна картинка. Отново държавна сигурност ще ни яхне. Славуца го нахендри на всички, явно голяма манга е взел. Но радостта им ще е кратка

46

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен А!..Вече имаме победител-кандидата за премиерин..Още ПРЕДИ да бъде избран /защото е САМО ПРЕДЛОЖЕН/,философина гордо заяви В ПРАВ ТЕКСТ,че.."България немала до сега такъв /вероятно е имал предвид "КАДЪРЕН"/ премиер"..Така че "По-по-най" сай дефинирал вече...А какво мислим ние?..Какво значение има?!..Човяка отсече:-"Яз сум по-по-най!".../макар че е ТРАГЕДИЯ,но...посрещната със смях,трагедията не е толкова трагична../

45

Птицевъд

преди 2 години

Така ммислила, мислила и една п.а.т.к.а , и накрая умряла от напъна!

44

анонимен

преди 2 години

...разединен народ не може нищо да съгради, разединеният народ обеднява, разединеният народ става лесна плячка за чужди интереси..

43

Асан

преди 2 години

Една *** мислила мислила и умряла :)))

42

2LOOP

преди 2 години

Най- умните и най-красивите На тоя анимационен герой Х. Иванов не му е малко самочуствието)))Още ме напушва смях обаче, като се сетя,какво бутане на шкембета падна на Росенец!)))Селско театро...

41

анонимна

преди 2 години

Ако ДБ е истинска дясна партия НИКОГА не би трябвало да подкрепят популистската ИТН.Която на своя ред чака подкрепа от други популисти-пребоядисаните Мутри и закоравелите левичари-комунисти БСП-арите.Ристьо,вие трябва да бягате от тях като дявол от тамян.

40

Анонимен

преди 2 години

Продай България, поредните продажници на САЩ.

39

вис-2 хората

преди 2 години

редакцията постъпете мъдро и спрете критиките към нашия водач Слави Трифонов , не давайте думата на предателите иначе ще дойдем и за вас!

38

Анонимен

преди 2 години

И как ще управлява дългия, като половината му партия са чалгарюги, а останалите са ренегати от другите партии?!

37

А ПОСЛЕ!

преди 2 години

Само да не стане така, че после Бойкикев да не каже "Аз не участвах, аз не подкрепях, аз не знам...!" Участвал си, подкрепял си и сега ще носиш отговорност за провала!

36

ИТН ДА!!!

преди 2 години

Народа е с Слави! Ще правим всичко което ни кажат! Долу предателите герб бсп дпс дб изправи се и другите отивате по затворите!!!