35

Анонимен

преди 2 години

Много добре, другия път ще вкараме Божков за да измете Лоения човек!

34

Анонимен

преди 2 години

Леко по леко си отиваме към трети избори. Надявам се този път на българинът да му светне, че да гласува за Буци и Славиту не е особено мъдра идея.

33

Анонимен

преди 2 години

Всичко е предвидено, служебното остава на власт :)) Само Буци да не скъса некой минискус, ще вземе да влезе пак в болница да се снима, тоест да ги придърпва женичките :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Скоропоговорка :Изчегъртани мозъци изчегъртват с чегъртвалки неизчегъртваемото за изчегъртване.

31

Де, брее

преди 2 години

- Кой е измислил в Парламента да ходят без оръжие? - Кой?!? - Не бива така!

30

Анонимен

преди 2 години

Слави не иска нито да управлява, нито да има депутати. Той просто иска да покаже на Българите, как работи политиката в България. Това и правят ИТН. Да ще оберат много негативи, но ще покажат как се случват нещата в родината им. Слави положи основите на ново политическо реалити шоу..

29

ДС

преди 2 години

Наши ще поДСтавим.

28

Ако

преди 2 години

ИТН им е чиста работа и не наднича Доган зад тях подпишете се бе, ане да ми вика Тошкото днес вярвайте ми на думата!!

27

пенсионер

преди 2 години

това са си пазарлъци бе кви преговори . кофти е да искаш да управляваш а да не ти стиска щото ше трябва отговорност да се носи , а и трябва да умееш да управляваш . освен надяваме се , искаме , предлагаме , яйцемятащите нищо друго не казват . цирка е пълен , представлението се проваля .

26

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименПълзящият пуч на Узунов, в който да управлява той, чрез президентската республика нема, как д асе случи, ако не е конституционно обусловен. Има ли конституционен член и алинея, която да дава възможност едно временно правителство, да стане редовно, без избори?

25

Анонимен

преди 2 години

Да отиваме на нови избори - това е демокрация. Щом не могат да направят правителство, това е процедурата. Ако пък са легнали на спонсора си направо да гласуват Слави и Доган. БСП и ГЕРБ също ще ги подкрепят. Готово правителство. Тъкмо няма да има задкулисие и всички ще са ясни

24

Анонимен

преди 2 години

Необратима импотенция гони новите в парламента - очаквано , от всяко дърво *** не става.

23

Анонимен

преди 2 години

А може би плана на Слави е точно такъв. Да покаже на цяла България какъв е политическия живот в България. Как може нова партия да спечели изборите и как старите "демикратични" партии реагират. Да извади в ефир борбата за кокала. Ще поживеем ще видим какво ще стане.

22

Анонимен

преди 2 години

Изчагъркването също зацикли и се бъгна. Уж щяха да бутнат ГЕРБ, а от 28 области в България ГЕРБ печели 16, а ИТН само 8. Кое са изчагъркали? Вота в България е в полза на ГЕРБ. В 13 от секциите в чужбина има разминаване между контролните разписки и протоколите. Изчезналите секции ги търсиха като игла в копа сено. Накрая след 72 часа изнамериха изгубените секции, но резултатите са съмнителни след като изчазнаха и ЦИК не може да обясни как така са изчезнали.Половин процент преднина не е преднина.

21

Тиква Пъпешов Динев

преди 2 години

Зациклиха, идва потоп в тая дръжава защото аз не управлявам и не проверявам лично магистралите с жипката. Откакто чалгарите взеха властта, нито един милиард външен дълг не е направен, какви са тея управляващи? Аз построих метрото, сложих ви стиропор на панелките да се радвате, построих милиони километри магистрали, а вие избиратре чалгаря. Оня пияница уплаши основните ми избирители и те забравиха как се натискат копчетата на избирателните машини. Моите *** сега ще уплюят всички политици.

20

Котарак

преди 2 години

Чалгари не стават за политици. Джуджето Тошко и дългия правят глупост след глупост. Жалко за тия дето гласуваха за ИТН. Другия път помислете по добре!

19

Анонимен

преди 2 години

Зацикли ,та чак един друг се стържат.

18

Анонимен

преди 2 години

ИТН направо къртят зъбите на старите политици. Това ме кефи. Точно Мая, Корни или Рисьо проточат зъбки да захапят колалчето... И то се окаже, че е паве ХАХАХА..

17

Анонимен

преди 2 години

Застреляйте тези простаци в парламента. Няма те да ни управляват нас, цивилизованите хора. Застреляйте всеки, който пречи на цивилизацията и прогреса на държавата.

16

Анонимен

преди 2 години

Е сега ясно ли е защо сме най-бедните у Европа? От всеобщото ни умонастроение. Айде излезте на Орловия мост и викайте.