18

Анонимен

преди 2 години

Както казва Божков, съдружникът на Слави във "връщането на държавата", с когото се скараха: "партията на Слави, вече не е негова".ИТН принадлежи на ДПС и БСП, бихме добавили.

17

Анонимен

преди 2 години

ИТН е дълбоко обвързан и зависим от ДПС и БСП, останалото е спекулация.

16

Анонимен

преди 2 години

ИТН= Има Такива Наивници

15

Факт

преди 2 години

Преди години е бил част от ръководството на ДПС .... по точно до 2010г. Демек, в най-мрачните и крадливи години на ДПС, другаря се е блажил, сега само съска! Щом член на ДПС (дивши такива няма!!!) отрича за ИТН ..... връзката е повече от потвърдена!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на ГЕРБ... Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута 'BBB' с положителна перспектива.. А реваншистите и чорапчетата твърдяха, че България е управлявана лошо от Бойко..

13

Анонимен

преди 2 години

Не хулете депутатите от ИТН. И те като вас за една заплата работят. И те семейства хранят. И правят това което шефа им каже. Те все пак до вчера пишеха сценарии за теливизионо предаване според това какво шефа кажеше. И хоп изведнъж цяла държава е вперила поглед в тях с очакване за по-добър живот!! Разберете ги и тях.

12

Марко

преди 2 години

Да правилно.Както каза днес Татяна Дончева по БНТ- много е важно какво и как ще внушиш на хората.Моше-ниви и бала-ми

11

Истината

преди 2 години

Ей, мър-шо лъжлива, та нали вие ги поканихте на преговори?!

10

681

преди 2 години

Партията на Чалгаря спокойно може да се нарече НТЛ - Няма такива лъжци.

9

noname

преди 2 години

То това им остана на гербаджиите комунисти да повтарят. След като Тиквата официално стана хънма на Ердоган пред целия свят.

8

Анонимен

преди 2 години

ДПС ще подкрепи своята чалгарска и кючекчийска партия ИТН.......... Слави Трифонов ще получи Ордена на Ердоган за разпространяване на турската култура в България, чалгата и кючека.............. Слави Трифонов е най-големият османец в 32 години преход към капитализъм.

7

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

До Анонимен 3 - ЗАЩО СЕ ПИШЕШ АНОНИМЕН А НЕ С ПСЕВДОНИМ ИЛИ ФАМИЛИЯ ДА НЕ РАЗБЕРЕ БАЩА ТИ ЧЕ СИ ПРЕДАТЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАЩИТНИК НА КОМУНИСТИТЕ И МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ!СРАМ ТЕ Е ЧЕ СИ ЧАЛГАР!СРАМ ТЕ Е ЧЕ СИ ПЛАТЕН ***!

6

Анонимен

преди 2 години

ИТН е проект на Доган. Създаден след разцепването на ДПС ((ДОСТ). ДПС натрупа много негативи дори сред собствените си избиратели. Пеевски, Христо Бисеров също хяърлиха кал по ДПС. Затова Доган реши да започне на чисто с нов проект който получи подкрепата на 2 милиона българи на референдума. Добри показатели.Но той все още и почетен прецедател и на ДПС. Разбира се че ДПС ще подкрепят начинанието на почерния прецедател. Разбира се че и ИТН няма да игнорират ДПС. Един баща имат ДПС и ИТН.

5

Христо

преди 2 години

Няма как да си професор по нещо, което не е наука, а разказвателен предмет. Наука е математика, физика, биология и химия. Останалото не са науки и никога не са считани като такива. Все едно религията да е наука. Имаме ли професори по религия?

4

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

Нови избори до дупка , вън от правителството всички предатели на демокрацията!Рашков , РАДЕВ ,МАНОЛОВА ВСИЧКИ НА СЪД !

3

Анонимен

преди 2 години

Алооо професорче май си гледал друг филм!Сигурно си лъгал студентите за ГЕРБ!Къде ти са доказателствата бе ка..вал!Рашката си ги съчинява!

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва да го докажат защото предложението им за премиер на Николай Василев беше направо скандално.

1

хаха

преди 2 години

Какво обвързване, те са едно и също.