116

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ПРАВИМ НИЕ В ИЗВРАТЕНЯШКИЯ ЕВРОСЪЮЗ.Незабавно излизане от ЕС.Час по-скоро БУЛЕКЗИТ!!!

115

Анонимен

преди 2 години

Късно е! Вече 90% от младите в западните държави са ГЕЙ или БИ. И не се заблуждавайте че някой е нормален щом някой има гадже от другия пол или пък семейство с деца. Нищо не пречи пак да си пада и по гей изпълненията. Сега нещата са много омешани. Всъщност това не е отскоро и винаги след 1992г. си е било така. Просто сега се говори повече по темата и се политизира.

114

Край

преди 2 години

В закона се казва че "Порнографията и съдържанията, които представят сексуалността или рекламират отклоненията от половата идентичност, промяната на пола или хомосексуалността не трябва да са достъпни за хора под 18 години"Къде е проблема. Кой иска детето му да бъде облъчвано с гей пропаганда.

113

Край

преди 2 години

Ако нормалните хора си траят и не подкрепят разумната политика на Орбан - сами са си виновни.

112

Анонимен

преди 2 години

последния Г*ей скандал стана точно в партията на Орбан. Нишо чудно да не се окаже и той накрая, толкова отпор дава...

111

Анонимен

преди 2 години

Нещо много лъха на латентен хомосексуализъм в тия коментари. Не мога да разбера, ако си наистина хетеро как може да те е страх да не те направат г*ей. Ако това е случая, по-добре се замисли какъв си.

110

уф

преди 2 години

На всички им е ясно, че Европейския съюз не е съюз на народите на континента, а на група откачили и самозабравили се ***.

109

ivailo

преди 2 години

Аз па искам изгонване на Гейландия от ЕС, заедно с всички останали държави в които се поощрява извратенящината .

108

да ама не

преди 2 години

Другари пишещи по форума не забравяйте че другарят Ленин е бил пасивен гей заразен от сифилис, а другаря Сталин педофил , който забременява 12 годишно момиче когато е на заточение в Сибир. така че не мислете че всичко идва от гнилия запад и Русия е дала нещо на света.

107

Анонимен

преди 2 години

За доказателство вижте статуята на Молох на входа на Колизеума...

106

Анонимен

преди 2 години

До StamenПапата е сатанист илюминат. какво мислиш, че би казал?

105

Stamen

преди 2 години

А папа Франциск какво ще каже по въпроса? Засега- нищо.

104

Анонимен

преди 2 години

Проучете дълбоко....ГЕРБ, ИТН, Демократична България са подкрепени с пари от глобалистите и ЕС, за да реализират плана за унищожение на България. Трифонов и Борисов са първи дружки. Старият ще предаде на по-младия щафетата за национален месия. Не се поддавайте на провокации за спасение. Проучете нещата с разум и интуиция. Ние имаме достатъчно да се спасим без прогнилия ЕС. ЕС има нужда от нас, не обратното. За да си върнем свободите, трябва да спрем сатанистката власт в България.

103

лошооо

преди 2 години

И Борисов се е продал на ЕС , постоянно там реве от българския народ който не го иска !Така е , след като не е разбрал че когато си ДОБЪР с чуждите държави , си ЛОШ за своята , Орбан е ДЪРЖАВНИК - ПОЛИТИК , а не като нашиО който се разкарва единствен из ЕС със ПРЕВОДАЧИ !

102

Даа!

преди 2 години

Какви закрити врати , има резултат , 14:13 в полза на Орбан !!Тази статия не е ли СТАРА !

101

Анонимен

преди 2 години

Орбан, Виктор, Господ да те поживи. Големи кохонес пак извади. Каза им истината на тези либерални сатанисти от ЕС. Ако Унгария излезе от ЕС, това ще е началото на края на ЕС. Тия сега плашат, защото ги е страх. Нека последваме Унгария и защитим националните си интереси на изборите. Не гласувайте за партии, които глобалистите финансират, включително учиндолския водещ - Троянски кон.

100

не плачете за ЕС

преди 2 години

Когато съдбата на Содом и Гомор се повтори с Европа, агитаторите на извращенията няма да бъдат предупредени предварително, дори и с машини, нито тъмните сили на които се кланят ще им пратят знак, за да се спасят.

99

Стига съюзи

преди 2 години

"Европейски ценности" да се чете "корупция и джендъризъм". Трябва ли ни такива ценности? Трябва ли ни такъв съюз? Преди Съветският съюз ни налагаше комунизма, сега ЕС ни налага содомията.

98

Жендар Бендар ЕС

преди 2 години

Законът е за забрана на пропаганда на жендаризма в училище. Прогнилото от корупция и двойни стандарти ЕС се чуди с каква глупост да се захване, само да не пипа източването на еврофондовете.

97

Анонимен

преди 2 години

Какъв закон? Със закон, няма да промениш истината. А тя е, че има само два пола, МЪЖ И ЖЕНА. Другото са пълни фантасмагории. Това, че някой харесва хора от същия пол или си мисли, че е лукова глава, кой го бърка ?