155

прости сметки

преди 2 години

тъпо заглавие, а същественотое, че вдигат таксите и не могат да правят пари от депозитите

154

Анонимен

преди 2 години

До Неинформиран...186Сл.Трифонов има общо с почетния и с мутрите.Е, еее ако те имат общо с БСП-то , това е друг въпрос.

153

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай смененото от радевите харвардски "специалисти" ръководство на ББР (банката за развитие) заслужават нобелова награда, защото раздадоха 2 млрд. лева по кредити ,които се обслужват при 4 % лихва на 8 олигарха.

152

До 183

преди 2 години

Има има милиардери. В България не са публични като в САЩ а са от дълбоката държава. 100 души - по 1 милиард. От времето на Борисов наследство. Това е българия 2021

151

1

преди 2 години

Задължават хората да ползват банки, за плащания над 10000, плащания към държавата и даже за заплата... Банките си вдигат таксите до небето.... Инфлация уж няма, та и лихва не ти плащат ....Това си е кражба с участието на държавата!

150

хм

преди 2 години

Така се прави - като си задръстен с пари, спираш да приемаш нови.Не като един мустакат банкер, дето се крие в Сърбия - и той беше пълен с пари и ги раздаде на негови хора.

149

Сметалото

преди 2 години

Че кой е луд да тегли кредит за бизнес, да работи денонощно и после да го налазят рекетьорите от Герб ?! То за това банките са тъпкани с пари. И това е няколко години насам.

148

hm

преди 2 години

До Анонимен 174Парите не били на банките, ама да ги раздавали на хората. Страшна логика. Ти така ли раздаваш това, което не е твое? Нали в един ден собствениците на парите ще си ги поискат от банките? Банките какво да им отговорят тогава: ами ние дадохме вашите пари на едни хора да си ги харчат със здраве...

147

РусенецЪ

преди 2 години

Това означава само едно. Че в последните години бизнеси са фалирали и собствениците трескаво са разпродавали активи. А това е лошо, много лошо. Парите в банка не носят още пари. Александровска е търговската улица в Русе. От 3..4... години всеки трети магазин е с табела :"Продава се".

146

До 176

преди 2 години

Парични излишъци по време на управлението на Борисов имат 100 души. С по 1 милиард. Другите нямат пари до заплата

145

Икономист

преди 2 години

БНБ е станала като НСИ. Само статистически данни за паритена хората и фирмите дават. Финансистите в банките съвсем спряха да говорят за приемането на страната в еврозоната. А и продължават да си правят сметките в левчета. Така е след 11 г. управление на партията му на Бойко Борисов. Тя си е негова лична разбира се, а аз нямам никакви претенции към нея.

144

Анонимен

преди 2 години

Очевидно, че при управлението на Борисов хората са имали парични излишъци. Ако не е така нямаше да задръстят банките с депозити!

143

Анонимен

преди 2 години

Е нали българите били бедни? А пък банките пращели от депозити на граждани? Кой е беден? И от къде бай *** има пари в излишък, да ги държи в банките и то с отрицателна лихва? Пълен абсурд!

142

Анонимен

преди 2 години

Банките ще се задръстя още повече с новите и увеличени такси. Алчността на банкерите ще им приседне. Ще си позволя безплатен съвет към шефовете на банките. Щом сте задръстени с пари, давайте лихви за депозитите. Може да намалите и лихвите по кредитите. Така ще си прехвърлите задръстванията към клиентите. А така и те ще имат повече пари. Между впрлочем, парите не са на банките, а на хората и фирмите. Честито на БНБ.

141

THE WINTER IS COMING

преди 2 години

Седенето върху палците или главата, води до глад, мизерия и въшки за ***.

140

Анонимен

преди 2 години

Тея българи срам нямат - собствени жилища, пари кътат, банките пълни... докато бедните народи на Запад цял живот живеят на кредит.

139

6557454

преди 2 години

Хора, ако успявате да спестите по някой лев не дръжте в банка повече от 3 до 6 месечни дохода. Аз лично дори се ограничих до 3 месечни семейни дохода, всичко останало е инвестирано и се инвестира в акции, злато, крипто. Ако ви е съмнително да инвестирте в това си купете имот, картина или поне си изхарчете парите на екскурзия, но не ги дръжте в банка.

138

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли, че българинът не е беденн, а простТ.....

137

Унуфрий

преди 2 години

Уважаеми тулупски ***, отговорете си на един въпрос : - Колко президента и колко министър-председатели на държавата НЕ са били комунисти ? Като го проумеете, може и да се надяваме на нещо.

136

егати джурналята

преди 2 години

*** КОЙ ВИ ПИШЕ ТИЯ "МАТЕРИАЛИ"? КЪДЕ БАНКА ЩЕ ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМЕ ПАРИ? ПРЕМАХВАТ "СРОЧНИТЕ ДЕПОЗИТИ" С ЛИХВА - ЧЕТЕТЕ! ПРАВИЛНО ВИ ВИКАШЕ ВОЖДА НЕЖНО "***"!!!!