66

Анонимен

преди 2 години

Газпром не бърза да увеличи доставките на газ за Европа въпреки че Германия и много страни от ЕС поискаха увеличения на обема с повече от половината. Тук стратегията на компанията е абсолютно коректна и правилна. Газпром печели повече не от продажбата на допълнителен обем, а от увеличената цена.

65

Анонимен

преди 2 години

Сега спокойно може да си купиш кола без да чакаш . Директно от моргите в Западна Европа ги доставят . Малко боя , чукнеш тук - чукнеш там , превъртиш километража , Пускаш я като леко използвана , нищо че е произведена 2001 . Сложиш цена 1200 лв , след 1 час вече са я взели . Българинът забогатя много през последните 30 години . Къде другаде носят на хората коли направо от моргата , че и евтино ги дават

64

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа, която всъщност оглави зелената революция, рязко увеличи потреблението на най-мръсния енергиен носител - въглищата. Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС и ще гарантират договорените количества газ, но няма да увеличават доставките със заявените нови обеми газ от ЕС.

63

до Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е световна военна и икономическа сила с която дори САЩ се съобразяват, а България е просякинята на Европа, и всеки я подритва презрително като мpъcна изтривалка - слугинаж на САЩ и Брюксел.

62

Додо

преди 2 години

Не само ще чакате и не само за кола, скоро и вътрешна канализация няма да имате и не само вие, но и целия Западен свят. Миграцията, съчетана с първичен материалистичен атеизъм и вавилонски ценности водят до разруха. Абсолютно всеки път!

61

До До 72

преди 2 години

A какво построихте при демокрацията и евроатлантизма? Първи по смъртност в света, най-бързо изчезваща нация, икономика и производство - нула, депо за евтини черноработници.

60

Анонимен

преди 2 години

Абе за една пи.ива метална врата на апартамента ми казаха,че ще стане след 1 месец - и това само за едни прости железа.Това с новите коли не е като да си купиш хляб. Неееемало в шоурума возила на момента, разбираш ли.

59

Анонимен

преди 2 години

До До 72 Чакай сега за кола за 50 бона докато ги събереш.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 ----- 20 години се чакало ????? Не , направо 90 се чакаше . Записваш се през 1954-та , носят ти я към 2040 .

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Не става дума за поръчкови модели . Харесал си си дадена кола , ама я няма в автосалона . Записваш се за нея и си чакаш да я произведат , да я доставят . И така минават месеци време , докато ти дойде редът .

56

Анонимен

преди 2 години

В Кореком на Бяла нова лада струваше 8 000 лв някъде, изкарваш я навън и я продаваш веднага на някой складажия или мастит за около 25 000. особено ако е червена! Голям строй, голямо чудо, в бяла държава дори и един метър да е минала колата и да се продава цената и пада с около 20%.

55

Анонимен

преди 2 години

При соца се чакаше от няколко до 20г в зависимост от марката - Трабант, Вартбург, Запорожка, МАсквич, Жигула/Лада, Волга.Старите/използвани коли бяха по-скъпи от новите, щот не чакаш.

54

Анонимен

преди 2 години

До 74Честито, с това изкаване печелиш наградата оли*гоф*рен на годината! Хората избягаха от комунизЪма и още продължават да бягат от него!

53

До 72

преди 2 години

Какво построихте през соца бе, другарю? Пречиствателни станции ли, филтри на комините ли сложихте? Завод който да продаде нещо за твърда валута ли? Живяхте от реекспорт на нефт, после от заеми и накрая от рязане на ненужни заводи. Аре чупарата в Северна Корея.

52

Анонимен

преди 2 години

40-50 хиляди лева най-евтините не е по джоба на повечето българи.

51

Анонимен

преди 2 години

Няма нито една жертва от Чернобил освен жертвите от спасителните екипи на място които са били десетки. Докато при демокрацията в България 2 милиона бълграи измряха от мизерия, болести и липса на здравеопазване.

50

Анонимен

преди 2 години

Автомобил по поръчка разбира се че чакаш да се произведе, нови има колкото искаш отиваш плащаш и си ти човека

49

Анонимен

преди 2 години

Всичко което има България днес е построено при социализма. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

48

До 67

преди 2 години

Ми като БЕШЕ (за разлика от теб съм живя по него време) защо Петър Младенов, Андрей Луканов и Добри Джуров, все отбор комунисти направиха преврата и го тикнаха в затвора?

47

Анонимен

преди 2 години

До 67Тодор Правешки само заради Чернобил трябваше да бъде разтрелян, не ми обяснявай кой какво яде 1986 след 26 април!