8

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна пропаганда срещу Русия. Втора такава статия само за няколко часа. Смешни сте вече с това плюене, но последния се смее най-добре.

7

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Друго си е да живеем под многополово ,джендърско управления ,нашмъркани и алкохолизирани ,а ?

6

Анонимен

преди 2 години

В Израел ваксинираха над 5.1 милиона хора и преди дни уж свалиха маските. От днес отново са въвели маските защото масово са поразени хората от нов щам на вируса. Така, че това с ваксините е много странно. Като се ваксинират хората не е гарантирано, че няма да носят заразата-напротив могат да са като безсимптомни носители.

5

Анонимен

преди 2 години

Добре че бяха нашите братя американците да ни освободят от руско робство!

4

Анонимен

преди 2 години

Че в ЕС да не би да е различно - не си имунизиран, започва да ти е сложно с пътуванията, с някои работни места, където изискват 100 % имунизирани и какво ли не друго. Само че когато това се случи в Русия го виждаме, а когато е в ЕС сме слепи.

3

Анонимен

преди 2 години

Путин не е чел инструкциите на производителите на ваксини. Прозводителите не казват, че ваксинираните не се разболяват и не разболяват другите.С ваксинита само обещават да не легнете на специалните легла с апаратурата за кислородно дишане.Ваксинираните могат да се разболяват и да разболяват другите. Вакснината обещава единствено да не стигнете до смърт.

2

Болярин

преди 2 години

С или без ваксина, пак може да заразяваш или да се разболееш. Смисъл от тези ваксини към момента няма. Докажете най- добре кой е виновникът

1

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да кара хората насила да се ваксинират.