82

е, т'ва е то!

преди 3 години

До Анонимен - Чакайте малко днес си дигнахте заплатите на 10 000 лв. Сега пък 1400 ги правите? Кво става тука?Ама ти... вЕрваш ли! Е, ако си гласувал за някои от старите или от новите, не е чудно да си толкова задръстен!

81

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО унищожават България. Новото им име на партията е Бълга.р.о.Уби.ец

80

Д-р Исня

преди 3 години

Обратното, за да няма далавери. С тези 1400 лева заплата ще излезе, че сме спестили 100 хилки от заплати, но сме със 100 милиарда назад в хазната от кражби. По-добре висока заплата и тотална несигурност при най-малкото отклонение от успешния модел. Демек супер условията, но изхвърчаш при гаф.

79

11

преди 3 години

Тая кукумявкa съвсем превъртя.

78

Анонимен

преди 3 години

Ако заплатите им станат 1000 лева, следващият парламент ще е съставен от бивши общаци и чистачки. Може тук таме по някоя лелка от Български пощи. В най-добрият случай от някой тарикат, който е там не за заплатата, а защото много му милее на всеки един българин, но няма против и някоя тънка схемичка с някоя държавна фирма.Наистина трябва да си полуиидиот, за да си мислиш как някой, който не е вече милионер, би станал премиер, и всеки да му скача по главата за 1000 лева заплата!?

77

Точно

преди 3 години

Точно така,и да отидат да живеят в села където хората са забравени от бога.Взимат си едно куче .Ето ББ вече живее така

76

Анонимен

преди 3 години

Като ти плаща Божков , може и без заплата да работиш.

75

Беден

преди 3 години

Прочетохте ли добре?! "Намаляване до края на годината..." А, след това?! Ще си вземете всичко с лихвите ли? Защо да не е депутатската заплата, 1400 лв. ?Обидно ли е?! Или вие имате по-големи нужди от хората и сте по-големи специалисти? Много ми се иска да Ви направят индивидуални тестове за интелигентност, езици, правопис и правоговор, история, протокол и кореспонденция...Ще гледаме тогава смешки! И ще излезе, че и тези 1400 лв. са Ви много. Колко давате на тези, които Ви пишат речите?:))

74

Анонимен

преди 3 години

Дивашки популизъм, градацията при Манолова е само надолу, от простотията в НС вече идва в повече.

73

Диана

преди 3 години

До ВинетуАз съм виновна, че не съм се пояснила, смятайки, че нещата се подразбират...Та! Става въпрос за цензурата по време на БКП, чията пряка последователка и наследница се натиска да е БСП...БСП работи много по-лошо от БКП защото няма от къде да копира твърдо и се лута бая яко насам-натам водейки ни твърдо към красиви мътни води, удобни за всякакви кражби и вземания...Така че, не си мисли, че БСП ще се спре пред цензурата в която има толкова много натрупан опит от поколения...Не мрази никой

72

избеГАЛЕВИ

преди 3 години

МаяМа и краделия са ОТ ЕДНО КОТИЛО, някой да го оспори

71

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко днес си дигнахте заплатите на 10 000 лв. Сега пък 1400 ги правите?Кво става тука?

70

Анонимен

преди 3 години

Абе какво ще им се церемоним...я направо да махаме парламента, да избрем Мая и Корни за доживотни диктаторки, пускаме народни съд и ги почваме разправа с враговете. Конфискуваме имуществото им, одържавяваме всичко и те така...Така знаете ли колко пари ще спестим за клетия народ!? Трилиони! И после ще настане един живот - Даже Северна Корея ще ни диша праха.

69

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям предложението заплатата на народните представители да бъде на нивото на средната за страната. Нека депутатите да знаят как живеят техните избиратели и това при положение че 60% от българите не могат да достигнат средната работна заплата.

68

пенсионер

преди 3 години

когато мая общата и лъжа импексова предложат нещо , помислете си хубаво защо го правят .

67

Анонимен

преди 3 години

Не стига, че взимат добри заплати за нищоправене, квартирите им безплатни, служебна кола с гориво безплатни, субсидирани и евтини столове за наша сметка, смучене на допълнително пари от командировки и участие в комисии абе сладка работа.

66

Анонимен

преди 3 години

Казаха ли ви истината в очите след 30 години !Хората нямат никакво значение !

65

Анонимен

преди 3 години

Намалението да важи до края на годината ? Защо ? Пак ли популизъм ? Разтурвай *** !

64

Анонимен

преди 3 години

Ако някой иска определение на думата болшевишки популизъм да прочете пак статията. ОК, да им намалим броя на 120, ама тази госпожа скоро ще поиска и депутатите да си плащат, за да са в парламента. В този ред на мисли, преди около година, си карам колелото по велиалеята на Дондуков, и малко преди партийния дом гледам една черна s-класа спряла на велоалеята...аха да мина покрай нея, и задната врата се отваря точно под носа ми..и от там изпада същата тази Мая. Изгледа ме лошо и тръгна по улицата

63

Анонимен

преди 3 години

На тези наще негодниции и 1 милион заплати да им дадем пак ще си останат продани.