13

Анонимен

преди 3 години

Първо ,тази статия върви като перпето-мобиле.После,казуса може да се доразвие.Няколко човека да кажат,що ето външни свежи пари и как се работис тях.Били за пенсионери.Може би.ТоКалфин направи така ,че ще бъдемтричани до 66 год.,под мълчаливотосъгласие на лазаретния индианец.Памперсите не помагат сър.

12

Телефонен Измамник

преди 3 години

УжасТ, ще излезем да стачкуваме.

11

????

преди 3 години

Медиите и технологиите манипулират хората.....................дали станахме по-умни с толкова телефони, таблети, компютри, телевизори и т.н...................я кажете!!!По-скоро по - зомбирани..............хората спряха да мислят.............и резултатите са налице!!

10

До пияница мистик

преди 3 години

Има определени правила, които трябва да се спазват..............но лихвата е измама..........съвременната финансова и банкова система е огромна манипулация..........да знаете............надявам се да се спука като балон един ден!!

9

Герчо

преди 3 години

Още един пирон в балона на недвижими имоти... задава се яко хвърляне от тераси на имотни инвеститори и брокери...

8

пияница мистик

преди 3 години

До Черен ПетърАй наздраве :))) Ами общо взето, като ви чета болшинството, да. Само аз и няколко още сме наясно с нещата. Вие всички сте панелни и виртуални революционери, дето се бунтувате срещу системата като цяло, но ефекта е само, че си мърдате пръстите по клавиатурата. Аз поне се забавлявам, пия си и ви се кефя на глупостите и знам, кое как седи. С държавата комар не се играе, може само да се лъже и да я крадеш, ако си достатъчно умен, а не да си мислиш, че илюминати и масони те управляват

7

Черен Петър

преди 3 години

До пияница мастик. Само пияндето ги разбира нещата. Форумният гуру...

6

пияница мистик

преди 3 години

До ????Много интересна идея. Значи викаш, да не се подчиняваме на никой и да живеем в пълна анархия като в "Лудия Макс" :))) Отива примерно някой *** човечец, без образование, да тегли кредит, за да си купи кола и да стане таксиметров шофьор и после казва: "Да не съм луд да ги връщам, като тези пари са на елита, масоните, политиците и мафиотите"....А защо не и на рептилите и илюминатите...Хахахахаха :))) Тук е пълно с акънлии с *** мозък, дето идея си нямат как функционира света

5

rado

преди 3 години

Zna4i ne sa bylgari i namat pravo na glas, tova sa skyndzi i predateli

4

Анонимен

преди 3 години

На бойко суджука икономиката, за по-кратичко бойкономиката се крепи на такси, таксички, глоби, заеми и пари от емигранти пратени за да могат пенсионираните им родители да преживяват, защото със сто и петдесет Евро пенсия, не става, изключваме милиционерскара орда шуробадженакорушветчийски лапачи.

3

????

преди 3 години

Хората са не по-умни от стадо овце.............поне 80 % от хората...........лесно манипулируеми..............в цял свят, не само в България!!Средната класа става все по-малка, богатите-по-богати, а бедните-по-бедни...........антиутопията става реалност!!!

2

????

преди 3 години

Да, става зле, не само в България..............всички държави, дори най-богатите имат космически дългове към банките, които са собственост на 100-тина богати фамилии и подчинените им световни организации.....ООН. ЕС и т.н.........явно хората сме много глупави, щом допуснахме да станем роби на това малцинство.........елит, масони, политици и мафиоти!!!

1

Фикрет

преди 3 години

Нема бизнес, нема пАрииии........