68

До зозо

преди 3 години

Ми той и Витков е млад, ама не му пречи. Хайде бегай Да почиваш, ме двете ти мозъчни клетки прегряха.

67

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДА ПАДНЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВЕЛИЧИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ !ПОЗОР СИ ТИКВО !!!!

66

Абе ..

преди 3 години

До пука ли му на някой,... хубаво, но тук темата е за Министър-председателя на България.Кажи някой не от партията на Бочко дето за него по ти пука да стане такъв.

65

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

"Борисов даде жокер - проевропейски и натовски ориентиран".Тоест досега премиерът ни не е бил такъв? Е знаехме си го, добре, че ни го и казаха.

64

Анонимен

преди 3 години

Къдравата Сю,човек на Сорос,НАТО,САЩ,изобщо не знам дали е останало нещо българско в него.Бивш кадър на партията на Костов,пристанал на ГЕРБ,след обучения в множество западни фондации и НПО-та

63

Зозо

преди 3 години

До Striker .....Даниелчо е пич, умен е, а и до колкото знам, е свързан с ДС......Уаааахахахааа, какво ДС бре другарю?!? Митов е 77 набор :))))))))))))))))))))))))))))))))))1989г. е бил в 5 клас :))))))))))))))))))))))))))))))Смешне хора ейййййййййй..... комунисти!!! :)))))))))))))))))))))))))))))

62

Анонимен

преди 3 години

Митов - политическа лека жена. Говорим ЗС принципи, нали?

61

Анонимен

преди 3 години

По неприятен и от Бойко тиквата.

60

пука ли му на някой,

преди 3 години

кой ще е кандидат премиера на шайката?щото на мене не!

59

Абе ..

преди 3 години

До тро.. аз принципно имах предвид, по принцип дето стават за тоя пост. Може и да не са от на Бочко партията. Просто ми е любопитно дали тия, които само викат "не" имат поне нещо положително предвид (и какво е то, разбира се).

58

Ганьо

преди 3 години

До Евгминч. А Ти кой си и какъв си? Не си оня Евгминч, нали? А що за същество си, разкрит се, като си тръгнал да плюеш по другите.

57

Ro

преди 3 години

Къдравата Сю, която смени 3 партии и най-нагло лъжеше, че България не е продавала оръжие на терористите в Сирия... Достоен наследник на Тиквата, даже може и да го надмине. Ние отдавна сме се хванали за палците, така че няма да има проблеми.

56

Сиси

преди 3 години

Не знам кого ще предложат от ГЕРБ за мин. председател, но ГЕРБ няма мнозинство за да състави правителство. По-интересно е кого ще предложат от ИТН-Тука има-тука няма за мин. председател. Славуца няма да приеме да е такъв защото е страхлив и се крие като мишка. Остава Тошко африсански. Значи долнопробното шоу ще продължи, без балета и Куку бенд, но вече не само по ТВ 7/8, а по всички ТВ канали...

55

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами жокерът е много важен, не е евроАзиатец, който твърди че Крим е "руски" и който ще се бори за отпадане на санкциите с/у рассия ... и който ще с_имулира европейското развитие на България както твърдеше сегашният ни преЦедент, за който скоро ще се говори в минало време ... и който се е наточил да сформира служебно правителство ... Така че жокерите затова са жокери за да хвърлят светлина в/у определени насоки и процеси ... !!!

54

325 ОЙРО заплата

преди 3 години

От утре във Фантастико предлагат печено агнешко бутче само за................69 лева за килограм!

53

Гледна точка

преди 3 години

До сигурно и други подобни. И какво значение има дали е Митов или друг? Нали няма да бъде одобрен?

52

Жалък е

преди 3 години

Този е пратен от САЩ, дълго го подготвя ха, по отврат е и от тиквата.

51

Абе ..

преди 3 години

... тук понеже виждам, че "капацитетите" пак се излитат да обясняват как И тоя "не става", мога ли да ги помоля да започнат да изброяват имена, които стават.

50

sante_dog

преди 3 години

Надявам се да мине и да го изберат за премиер. Тогава герб на следващите избори може и да не влязат в парламанта. Струва си да потърпим някоя годинка още ако така тотално ще се затрият...

49

Анонимен

преди 3 години

Е, друго си е изкуфялата алкохоличка Ренета Инджова......