187

Анонимен

преди 3 години

Копче на ушето кога?

186

Анонимен

преди 3 години

До 217Троли неграмотно, и позитано, също като сестра си герб е пробрюкселска партия. Сите робуват на ценността еврос.Не ти издържат опорките.Ха ха присмял се хърбел на щърбел. По твоята логика и Путин и руснаците са пробрюкселски. Целия му дворец с италиански мебели и четки за ***. За бюджета им, за децата и внуците и вилите по Ривиерта да не говорим.

185

Германец

преди 3 години

"Аз кВо правя, да го изритам от самолета да се приземи сам???"Не бой се на тях проблемът им е да ни пробутат руската ваксина Не е изобщо да не се ваксинират. Останалите като се набутат за тестове ще се сетя, че е по-изгодно да се ваксинират.

184

ХаХа

преди 3 години

Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика.Ха ха това само в сънищата на русолизците2019 и в десетката не е. 2020 със сриването на нефта ще е още по- зле. Чакаме данните да се посмеем

183

Пилот Румен

преди 3 години

А пък майн хер Боко от ЕНП предлага за раята паспорт "панелка" по 500 лв. на калпак, за да не му стои шкафчето празно.

182

ДО Кутевчето Христо

преди 3 години

Не ви ли писна една и съща опорка по сто пъти. Толкова ли ви мързи на Позитано, или едната гънка ви е пренапрегната, че не можете нещо ново да измислите.

181

До 208

преди 3 години

Аха значи като правим същото като другите сме принудени от духа на времето. Колко удобно. Да бяхте се заразили от духa на времето и да направите читава икономика. Но там ви няма никакви. Или и там ви пречат другите? На Китай не му пречат. Що ли?

180

Анонимен

преди 3 години

До 211Най- тъжното е, че ги вадят от наша земя. Такава държава като Русия има благодарение на нас и само на нас българите. Земя, религия, вяра, писменост и култура (колкото са успяли да прихванат), всичко е от нас.

179

До 204

преди 3 години

А България каква икономика има.Типичен въпрос на нефелен русофил. Че България да не вади на готово стотици милиарди долари от земята. Или да се пъчи за велика сила.

178

Анонимен

преди 3 години

До До 196А пактът от Мюнхен с какво е по разичен от споразумението Рибентроп-Мoлoтoв? Освен че вторият е скючем по късно?

177

Анонимен

преди 3 години

Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика.

176

До 196

преди 3 години

И що спря до Мюнхен? Пактът Рибентроп-Молoтов с какво е по-различен. Плюенето срещу вятъра е любимо занимание на русолизците.

175

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА България каква икономика има.

174

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, с пропуск ,без пропуск за Божиите чеда няма дилема. Знакът на звяра не се приема, каквито и трудности да предизвика това. Тялото е тленно, душата вечна. Верните Му ще наследят земята, сатанистите ще горят в ада.

173

Анонимен

преди 3 години

Запис от видео-конференция заседание на Путин с членовете на правителството от 28 януари."Голикова: вводить ковидные паспорта недопустимо - Россия 24"

172

Анонимен

преди 3 години

На 18 март 1939 г., по заповед на Йосиф Сталин, съветският комисар за външна политика Литвинов предлага Франция, Полша, Русия, Румъния и Турция да се съберат на конференция, за да изработят споразумение, с което да спрат Хитлер. Британският Чембърлейн се обявява против тази идея.

171

Анонимен

преди 3 години

На 14 април 1939 година, британският външен министър лорд Халифакс казва, че Великобритания няма да разшири съюза си и до Русия, в случай, че Германия нападне. Очевидно на Русия й се казва, че ще бъде сама срещу Германия.

170

До До До 158

преди 3 години

Кой е казвал, че не се интересуваме. Напротив. И амебите и *** са интересни, че Русия ли няма да е? А Гугъл няма никаква вина, за руските простотии. Както и огледалото за селската ти физиономия.

169

Анонимен

преди 3 години

На 16 април 1939 г., Сталин кара Литвинов да предложи на сър Уилям Сийдс, британският посланик в Москва, Русия, Франция и Великобритания да сключат пакт, който ще свърже трите страни и ще ги принуди да обявят война на Германия, ако те или някоя нация между Прибалтика и Средиземно море, бъдат нападнати. Великобритания и Франция отказват.

168

Анонимен

преди 3 години

Мюнхенското предателство вече е подписано на 30 септември 1938 година, когато Британия "позволява" на Хитлер да анексира германоезичната територия на Чехословакия, всякаш става въпрос за английска колония, с която Лондон може да се разпорежда както си иска. В добавка към това, Бaнk ъф Ингланд и Банката за международни въпроси, чрез гуверньора на първата Монтагю Норман, позволяват директния трансфер на злато на стойност 5,6 милиона лири към Хитлер, което принадлежи иначе на Банката на Чехословакия.