180

Ердоган

преди 3 години

Ашколсун Бокьо-ефенфи, машала! За всяка джамия дето стpоиш в Bulgaristan, Алах ти е подготвил по една девица в Cennet! Inshallah umutla

179

Пилат Понтийски

преди 3 години

188. Най-умен между всички умни си ти! Досега никой не се сети че Бойко=България. И за тебе има едно равенство, можеш довечера да го покажеш в семейството: Анонимен 188=0!

178

Анонимен

преди 3 години

Ей затваряй си чекмеджето.Пеевски те пази нали ти е охраната с Доган ТЕЦ.ДПС И ГЕРБ вечна дружба.

177

Анонимен

преди 3 години

Да ама апаратчиците стават после апартаметчици Ахъ

176

Анонимен

преди 3 години

За периода Октомври-Февруари имаме 10 000 умрели от Ковид. Това е олкото населението на един малък град (цялото от деца до най-стари). Толкоз мога да кажа и за справянето на правителството и за самосъзнанието на българите

175

Джамилов

преди 3 години

До Борил Внемавай, зайко! Джамии ша строи я, той е наш, Дуллилях. Скоро и в Софеята втора джамия ше са строи, Иншалла

174

Селянин

преди 3 години

Известно е че немците са перфекционисти! Във всяко едно отношение! Но ако Гьобелс би станал от гроба и би се запознал с тоталната пропаганда , която около едно нищожество създава ореол за непогрешимост, всеотдайност, компетентност във всички сфери на заобикалящата ни среда, световната формула на четерите основни сили? На първо място с 99% са медиите, самозваните полито-, социо-, психолози, апаратчиците на всички нива, координирани и мобилизирани от джипката, сивия бизнес. Той би легнал отново!

173

Про паганда

преди 3 години

Предизборна пропа ганда.

172

Борил

преди 3 години

До Додо По хубаво и да иска. Човек не може да го Каже! Браво за коментарът. Борисов е политическа проституткa, готова на всичко да се облажи с филийката с мас! Мен ужасно много ме дразни с непрекъснатите си промоции на ислям чрез наливане на пари от българския данъкоплатец в строеж на джамии. Не го понасям за това му деяние. Грехота е заради изкланите от турците хиляди български деца и не само

171

До 191

преди 3 години

Всичко друго,освен Борисов ще е по-добро за народа.Е,не и за калинките като теб.Сори.

170

Анонимен

преди 3 години

А пандемията ГРОБ върлува вече 12 години.Време е заразените да се ваксинират,за да придобием стаден имунитет и веднъж завинаги да се отървем от тази пандемия.

169

Анонимен

преди 3 години

Когато имаше 10 болни, затворихте цялата държава ! Сега има хиляди и отваряте всичко... Желязна логика !

168

До 181

преди 3 години

Интересно ти колко си образован и реалистичен?След толкова много промени в БГ,за които преди никой не си е мръднал пръста,знаем кога беше краденето и преяждането,та сега когато се подобрява стандарта,инфраструктура и икономика да кажеш на бялото черно,да казваш " ***" на човек който вдигна имиджа на БГ,променя страната,уважаван в ЕС,е кои са умните ,какво постигнахме преди,и кои чакат?Тези които чакат и напират ли са "алтернатива"и с какво?

167

моля обяснете

преди 3 години

Който не иска Борисов какво по-добро предлага?

166

Додо

преди 3 години

Не разчиташ на самосъзнанието, а на редовната ти политика на подлизурство, подклякания и политическа проституция - все прийоми, които си взел от школата на Бай Тошо. Много добре знаеш, че да разчиташ на самосъзнанието е дефиниция за лудост, какво е и лудост да отвориш кръчми и чалготеки баш сега, когато всичко пламва наново, както и да напълниш училищата - люпилня на Ковид, но го правиш, за да намажеш изборен келепир. Точно както мажеш на филия свинската мас. Гиди дърта лисицо!

165

Анонимен

преди 3 години

Враговете на Българрия се чудят какво да скалъпят за да злепоставят Борисов.

164

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН!.ПР акциите ви вече ни втръснаха до болка.Знаем ви какво представлявате, затова ако простите пак си изберат простия,да се сърдят на себе си.

163

Лидия

преди 3 години

Тоя тураник на снимката съм сигурна,че не си мие ръцете и се здрависва след като ходи по нужда.

162

Родината

преди 3 години

се нуждае от политици като Бойко.

161

Анонимен

преди 3 години

Тулупът стана хидроинженер като господаря му в Росенец.