63

таксиметаржия

преди 3 години

Щом учените и уж интелигентни хора нямат уважение към работния процес има нещо тотално сбъркано в онлайн обучението! Връщайте ученици, студенти и преподаватели по училища и университети! Такава простотия няма как да се случи на работното място.

62

до 69

преди 3 години

Моите хора ги пускам хоум офис, откакто се помня. Вкъщи няма кой да те разсейва- "айде тенис на маса", "айде дартс", "айде на масаж" и подобни 101 глезотии, които имаме в офиса. Всеки работи концентрирано от вкъщи. От години в нашата компания сме си поне едно 70% хоум офис. В офиса ходим да се видим с колегите и да се позабавляваме предимно петъците.

61

Анонимен

преди 3 години

До 62Еми това се нарича демокрация, може да се гавриш с всеки, стига да имаш пари, учителите са последната дупка на кавала :)) Все пак Холивуд и на тях оказва влияние, те също имат животински инстинкти :)) Просто жалка работа, станала на години, но е пере нагона яко, ако беше мъж, сигурно смъртна присъда ще му искат :)))

60

Да да

преди 3 години

Бавно но сигурно деградираме и се самоунищожавам за напред очаквам много по големи изцепки.

59

Rdi

преди 3 години

Това си е бая гаф. И дори да е мислела, че камерата е изключена и никой няма да разбере, това ясно показва какво и е отношението къ работния процес.Ето заради такива изцепки работодателите не искат да си пускат хората в хоумофис. Защото не знаят дали са на работа, както се предполага или се гушкат с милото пред компа.

58

ЛЛ

преди 3 години

Падение и излагация! Онзи отзад не си поплюва и той.

57

Анонимен

преди 3 години

Анисия кой знае какви ги върши.....

56

Анонимен

преди 3 години

Едукативното ниво в БГ клони към пълна неграмотност, когнитивна безпомощност и оттам - социална безполезност за поне 60 % от популацията, а във възрастовата група 16-40 стига до 90%. Затова го има и това ръководство на държавата, изчезването на индустрията и отсъствието на наука и култура. Заедно с демографския спад, това означава ликвидация на нацията. И това е непоправимо.

55

Какъв морал

преди 3 години

До aaтърсиш в този университет?

54

анонимен

преди 3 години

Тези студенти са най-обикновени доносници. На всеки може да се случи.

53

tana$

преди 3 години

Съчетава работата с удоволствието

52

д

преди 3 години

До 58Е да разбира се че сме ***. Само, че защото такива неща почват да се смятат за нормални, а когато друг преподавател обясни разликите между западния свят и афганистан например и ги определи за културно изостанали, то беше веднага уволнен. Я бегайте либерасти гадни.

51

aa

преди 3 години

До 60Няма гаф. Това е университетски преподавател. Да избира или да ближе разни неща пред студентите или да преподава. Не може да се прощават гафове. Трябва всеки един човек да е с ясната мисъл, че всеки трябва да има поне малко морал.

50

Анонимен

преди 3 години

Времената на гоненето на вещици връщат ли се?!!

49

Коле

преди 3 години

Хахаха, ой на батя

48

Стандартните..

преди 3 години

... тук така и не могат да направят разлика между съзнателното пускане на еротично видео на студенти/ученици и гафове, от рода на този, който е на коментираното видео. Гаф, който може да допусне всеки, който работи в електронна среда. И който не е престъпление, доколкото е неумишлено допуснат.Жалко, че и студентите на тази дама не са осмислили нещата и са се изгаврили с преподавателката си. Вероятно си въобразяват, че качествени преподаватели по биохимия се ринат с лопати...

47

Анонимен

преди 3 години

До 58Бил съм в общежитията в Студентски град и във Велико Търново :) Получават нужното образование хората, учителите са топ класа :))

46

До 50

преди 3 години

Може,не знам.В бранша съм от 20 години.Все е имало ,но да ми дойде завършил техн.университет и да не може да сметне 0,18 -0,08 е подсъдимо ! :))Да не знае къде е минуса на координатната система и да гледа механичен шублер като японски йероглив.....Страшно е.....

45

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегДа. Но е нещо лично. За един млад човек пагубно е да няма задръжки, но обратното също не е добре. Има много жени и мъже, които никога са нямали връзка, защото изпитват страх и срам от това.

44

наблюдателен

преди 3 години

Интервюираната сексоложка защо така ритмично мърда лявата ръчица? Вдъхновила се е от видеото ли? То вече нищо не учудва, де :)