96

Анонимен

преди 3 години

Генерал Борисов е икона на българското Преображение Господне. Аз вярвам в него и в трудовите победи на партия ГЕРБ. Кабинета Борисов 4 ще победи Ковид и ще изтръгне бедността завинаги от България. А с Кабинетите Борисов 5 и 6 устрема ни към завършване на проспериращия ЕС ще бъде неудържим!

95

до аналлизатора

преди 3 години

Не,промени няма да има!Бойко си знае работата!А вие вместо непрекъснато да се тикате в политиката идете да работите!Гиди мързеливи тарикати!

94

Анонимен

преди 3 години

103- ИМАШ В ПРЕДВИД БСП- ТАЗИ ГАДНА ПАРТИЯ Е ПЪЛНА С МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НЕЙНИЯТ ХИМН Е... НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА... И ИЗЛИЗАТ РОБИТЕ МИЛИОНЕРИ- НИНОВА, ОНЯ ПАРИЙ С РОЛС РОЙСА, ДЕТО ТРЪГНА ДА СПАСЯВА МИТЬО ОЧИТЕ, КИРО, БАЙ ГУЦАН, СЪС ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ- НАРЯЗАНИ НА СКРАБ- ПАРИИ ДО ПАРИИ С ДВОРЦИ И ЯХТИ КОИТО КРЕЩЯТ "ГЕРБ КРАДАТ"- АМАН ОТ ВАС БЕ ДРУГАРИ- СВЪРШЕТЕ НЕЩО ХУБАВО ЗА ТОЯ НАРОД- СПРЕТЕ ХИБРИДНАТА ВОЙНА СРЕЩУ ТРУДОВИЯТ СИ НАРОД.

93

гербаджия

преди 3 години

До Анонимен 101Браво за двете висши!С едното си постилаш,с другото се завиваш,кой като теб!Направо черна завист ме загриза!А за "тъпите гербаджии" не се притеснявай,напролет ПАК ще спечелим изборите!:)))

92

Гробокопач

преди 3 години

A, довършването на мандатя, не е никак сигурно;))) Не се знае, знае ли се;))) Бъдете убедени, че това не е желанието на Бойча;))), дори вчера един от ОП-то спомена, че управлението е тежка работа и им требе почивка;)))

91

Анонимен

преди 3 години

Тази гадна партийка е на политическото гробище! Казвам го като тяхен бивш гласоподавател!!

90

Анонимен

преди 3 години

Нали уж сте демокрация, какъв е този несменяем премиер? При демокрацията няма такива селски аристократи и бостански благородия. Объркали сте режима, сега е 21-ви век, вече не сте царството на селския цар Маруля. Оня режим е бил през средновековието преди 1000 години.

89

Bob

преди 3 години

Ако здравната система съ вършеше работата, едва ли щеше да има болни.Ние сме едно малко село, с малко народ, с големите ни градове н са толкоз застроени, гъстотата на населението не толкоз голяма.Струпвания има в градския транспорт в големите градове и на пазарите в провинцията.Проблема, е че работата е по-лоша и от Швеция, въпреки, че там не са вземали мерки. Тоест ние сме по-зле от това да не сме правили нищо. Мисля, че в болниците и по време на вземане и чакане на резултати се заразяват хорат

88

антибсп

преди 3 години

Евала нострадамус! Велико прозрение

87

АМАН ОТ ФИГУРАНТА

преди 3 години

ДА ПИТАМ- МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ГЕРБ- ФИГУРАНТА ПАК ЛИ ЩЕ ВАДИ ЮМРУК НА НАРОДА СИ, ПАК ЛИ ЩЕ СЕ РАЗНАСЯТ БЕСИЛКИ, ПАК ЛИ МАРОДЕРИ ЩЕ РАЗНАСЯТ ФАКЛИ ИЗ СОФИЯ И ЩЕ БЛОКИРАТ КРЪСТОВИЩА.

86

Анонимен

преди 3 години

До 89Пич- останахте 3-*** малолетни п-р-ъ-д-л-ьо-в-ци:))))))))))Влизай в час и вземе някаква диплома първо - инак ще си останеш само статистика

85

Василев

преди 3 години

В България наистина се изсипва дъжд от милиарди евра, но ефекта е нулев, защото няма база и фундамент , на който да се стъпи и да се надгражда!Фундамента на едно общество е образованието и здравеопазването!!!Умишлено след Тодор Живков всичко се срина!!!Сега картината е сюреалистична, уж живеем в най-богатия съюз и в най-хубавото време, но половината от населението на България няма достъп до здравеопазването и образованието!Животът е жесток селяни прости, а вие сте много прости!Брамби!ЦРУ!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Беше повече от ясно, че няма да има предсрочни избори. Парите на оня в Дубай свършиха, а на оня ми ти президент, нещо му омекна юмручето :))))))))))) Отровните си направиха партия, Мая така и не се изправи, а ония дето системата ги убива, всъщност си живеят доста добре от социални помощи! Та кой ще бутне правителството - никой. На следващите избори пак ГЕРБ печели

83

а бе,червен дришльо

преди 3 години

До Анонимен 62Нито Полша,нито Унгария,още по-малко Италия говорят за напускане на ЕС!Голям ви е мерака за нов ссср и вие пак да партийносекретарствате,ама няма да стане!С голия мерак ще си останете!:)))

82

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевАбе, Василев какъв модел на икономиката ще сменяш? А под преразпределение какво разбираш? Ще иземвате средствата на разботещите и ще си ги преразпределяте. Според потребностите ви. Икономиката въпреки всичко си върви добре. Най-после, след 80години подобрихме рекорда от 1939-та за износ на ПРОДУКЦИЯ за Зап.Европа. Нямало огромни нищоправещи пушещи заводи, значи няма призводство! Така ли?

81

Анонимен

преди 3 години

До 79 ВасилевВасилев, за планова икономика ли лобираш? Какво значи да се смени модела на икономиката!? Всичко става държавно?! Научи си добре спуснатите опорки от Д-р Радев и тогава се опитвай да мислиш:))))))))))))))Радев ако малко мъж ( а той не е) като иска да носи отговорност- да напусне поста си, да направи партия и да излезе на избори. Айде стига се е крил под полата на жена си.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевПрезидента радев иска да дойде на власт отбора, който стои зад него. Никаква промяна не иска. Само му виж съветниците. А по способност да се конфронтира си съперничи с Нинова. Скара се със служебния премиер назначен от него. Вместо да организира избори, каквито са му задълженията по Конституция, тръгнал изтребители да купува. Трима от съветниците му със скандал го напуснаха. Друг се изхлузи в европарламента. ДС-та. Сикаджия го води при Решетников. Дронове, съпруги-фотографи.

78

Анонимен

преди 3 години

ВЪПРОСЪТ Е:ИМАТ ЛИ КОМУНИСТИТЕ, МУТРИТЕ И КОРУПЦИЯТА АЛТЕРНАТИВА?АМИ РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМАТ..Е ТОВА Е.

77

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикВсеки на който Бойко е обещал пари ще гласува за герб.. около 10%