24

Анонимен

преди 3 години

До Бау 9 А още по-интересно е , че досега ваксина разработена по пободен начин , както при тези компании, не е поставяна изобщо на хората

23

Анонимен

преди 3 години

Руснаците просто си инжектира вируса в ограничена доза и каквото стане. Ако оцелееш може да се хвалиш че имаш имунитет. Като не...балъци много.Или както е казал народът "Обърне ли се колата пътища много".

22

Анонимен

преди 3 години

"Постваксиналния дискомфорт е половин-един ден и само при някои, а от covid можеш да yмреш tъпako. Това е разликата!"Мерси, не ща да ме боцкат с РНК части от вирус, правени на бързо и безотговорно, съхранявани от аверчетата на Боко в някакви набързо сглобени хладилни камери, под мъдрото ръководство на Коцко Здравето, дето не е наясно дори с резбата си и я мени ежедневно... ще си пробвам шанса, пък каквото стане.

21

Анонимен

преди 3 години

"Приблизително 10 - 15% от имунизираните субекти ще развият "доста забележими странични ефекти"."Значи при коронавируса 15-тина % проявяват симптоми, а при ваксината 15-тина процента проявяват странични ефекти. Ах, какво съвпадение. Чак се замислих дали да не се засиля да се вкасинирам? Миииии... ще пропусна. Я вече съм го изкарал, я няма да го хвана, я ще го изкарам бесимптомно... шанса да ме тресне яко и да е имало нужда от вкасина е горе-долу като този да стана милионер.

20

Анонимен

преди 3 години

Чувството е как живота ти минава като на бърза лента, после виждаш светлина в края на тунел, и после вече никой не се е върнал да опише останалото.

19

Анонимен

преди 3 години

Чувстваш, че хакват имунната ти система. Усещаш, че ти е нужна втората доза, да я "закърпи". След известно време осъзнаваш ще е нужно редовно "кърпене" с нови дози през определено време. Накрая усещаш, че си дал контрола върху собственото си тяло на някой друг.

18

Анонимен

преди 3 години

Чувство на умиране изпитва ли се?

17

Анонимен

преди 3 години

А ти знаеш ли, че има учени, медици и лаборанти, които работят само за правителства и служби от десетилетия. Как да знаеш, като виждаш колкото кон с капаци. Има всякакви болести, които се ползват като биологично оръжие и всякакви видове антидот към тях. Има и убит английски лекар след като отказва да направи това, което му е поръчано.

16

Мирише на купон

преди 3 години

Слагам си ваксината и се изкъртвам от купон! То това живот ли е, да не можеш да се събереш с хора - или ти се притесняваш да не те заразят или те от тебе!? Прехвърляме 50-те и всеки си има рискови фактори - я наднормено тегло, я кръвно! А гърците със сигурност няма да пускат неваксинирани на тяхното море!С приятелите вече планираме първия постимунизационен купон - голямо стискане дотук!Дано по-скоро пристигнат следващите партиди от ваксината, за първата няма да се вредим!

15

Анонимен

преди 3 години

На 16.11.2020 г вашият сайт публикува статията "Новата ваксина на Moderna с почти 95% ефективност" и под нея коментиращ беше написал:Новата ваксина на Moderna с почти 95% ефективност на сериозни странични заболявания, като парализа на гръбначния стълб, преминаване на кръвно-мозъчната бариера на ДНК ниво, сриване на имунната система и разрушаване на всички жизненоважни вътрешни органи! Не ваксина, а МасовУбиец, сбъдване на мокрите сънища на Бил и Мелинда Гейтс!На кого да вярвам?

14

минувач

преди 3 години

Ами около 80% от 'положителните' - значи с вируса, не го усещат/ боледуват - нямат проблеми. От ваксината казват 10-15% имат проблеми. Е каква е разликата?

13

Американ

преди 3 години

До Геноцидът предстои!Как бе, ***, разбра че "здравите живеят максимум 3г. след тези отрови, а хора с хронични заболявания си отиват до три месеца." като тези ваксини за на няма и 3-4 месеца?

12

Иван

преди 3 години

До Геноцидът предстои!1. Как точно умират след 3 години, след като ваксината с/у КОВИД19 още не е пусната :D2. Ако говориш общо за ваксините, над 95% от бебетата/децата са ваксинирани повече от един път. Как са още живи? :DТи си слабоумен.

11

Ваксинирана

преди 3 години

След първата ваксина се чувствам все едно съм в обятията на падишаха ,след втората ваксина все едно с Бойко сме в Дубай и той харчи по мен златните си кюлчета .Ах да искам още ваксина , изпадам в абстиненция ,ако не си бия всяка седмица ваксина .Моля ви дайте ми още искам да се къпя във ваксина заедно с Бокича!

10

Tonita-7

преди 3 години

Предпазване или предизвикване на болести?:)))

9

Чужденец

преди 3 години

Руската ще вземе да се окаже по-добра и по-евтина, ама нали руснаците се лоши, а и да близнем "демократичния" западен ***..

8

Геноцидът предстои!

преди 3 години

Нищо съществено, пълна глупост е статията. Още при първия тест умрелите са 146 души, но това се крие в световен мащаб. Здравите живеят максимум 3г. след тези отрови, а хора с хронични заболявания си отиват до три месеца.

7

Бау

преди 3 години

бунтуващите се даже не знаят какво е ... "ваксина" е единственото общо с тези от преди.

6

!!!

преди 3 години

До МВ човешкото тяло през съществуването му живеят милиони вируси :D Всеки от нас средно всеки един ден има поне по 5 вируса в него. А и ваксината не е "вирус". Аман от пишман разбирачи като тебе. Не може да мисли (или не е чел), но да си пусне безсмисленото мнение в нета.

5

Василев

преди 3 години

А какво е чувството мутра и сикаджия да управлва страната, да назначава послушни калинки, и да гледаш снимки с милиони евра и кюлчета злато, и да не можеш да направиш нищо , да си безсилен)!)!)!Агент Райън Брамбишър!ЦРУ!!!