42

Идеалист

преди 3 години

Русия и Китай са първи в създаването на ваксината срещу SARS Cov-2, защото започнаха първи. Технологията е известна още от времето на SARS инфекцията. После вирусът е доработен в лабораторите на неогобалистите и пуснат да изпълни пъклените им планове. Първи в работата си са учените от Новосибирск, където са военните вирусологични лаборатории на бившия СССР, сега на Русия. Там традиционно работят много добри специалисти. Можем да се доверим на тази ваксина. Много страни ще направят ваксини.

41

Рушофилски трол

преди 3 години

Русия не е сСсР......и никой не я взема на сериозно.

40

Анонимен

преди 3 години

Всяка професионална дискусия между Лавров и бившия гинеколог Урсула фон дер Лайен, както и с външния министър на Германия Маас, правист и "лаик" в германската политика, са празна загуба на време. Западните "елити" и "интелектуалци" просто се намират на друго, значително по-ниско равнище.

39

McDonald трън

преди 3 години

Остават ми още 7 дни.

38

САЩ

преди 3 години

САЩ нямат нужда от ваксина, американците пият белина против ковид-19 както ги посъветва техния президент.

37

Анонимен

преди 3 години

A американската ваксина вече достъпна ли е за обикновения американец, или?

36

Тарильома

преди 3 години

Източникът Константин Чумаков, представен тук като "топ вирусолог от Глобалната вирусна мрежа" е всъщност служител на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ. Достатъчно, за да разберем и всичко останало по верния начин.

35

СТОЙО

преди 3 години

ВЕЛИКА РОССИА е направи ВАКСИНА ВЕЛИКА но фармацевтичните компании НЕ я пускат КРИЯТ Я затова руснаците не се ваксинират ХА ХА ХА ХА

34

Анонимен

преди 3 години

До МишоЧета коментари от типа "като всичко руско"и кое точно не ти е ясно? Ваксината им е стара ваксина за ***, това го казва руски академик! Откакто започнаха да ваксинират и случаите им се утроиха.

33

Анонимен

преди 3 години

1 рубла -1 стотинка ама за две деца -10000 гущера.Повечето руснаци в нета които плачкат че умирали от глад едва ли не всъщност са доста разглезени.Наскоро си писахме с един приятел от там и той се ожали с две деца и жена му си стои в къщи да ги гледа пък заплатата му била само 700 евро.Ми кво да ви кажа сравнихме цени на манджа на сметки и такива неща които в Бг ти изпиват парите и се оказа че горе-долу живеят с 1400 лв на месец 4 човека.В БГ за същите неща ще му трябват 3000 лв. Сещате се,нали?

32

Мишо

преди 3 години

Чета коментари от типа "като всичко руско" - Голямо количество все още съветска техника продължава да работи в България. Като всичко руско, добре, а тогава къде е българското? Нещо и него не го виждам, или като има нещо българско ще кажете "българска работа" "не става за нищо" , а родолюбци! Само знаете как акъл да давате. Още Ботев ви го е написа гениално то си стихотворение: "В механата"- това е българина и до ден днешен. Омраза, завист, комплекси и липса на грам прагматизъм и воля за прогрес!

31

Анонимен

преди 3 години

От далече смърди на хамерикаска разработка тази платена статия... направо сте смешни, та даже знаели какво си мислел и Путин...

30

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Христова болна сте от пещерен антирусизъм. Поради "негодната" руска ваксина сега в Чехия се организират екскурзии до Русия, за да могат чехите да се имунизират. Вашата цел е не за Русия да не се пише нищо, а да се пише само лошо. Смятате ли, че ви вярват? Путин още се чудел. Само това изразява пълната ви некомпетентност. Кога говорихте с него г-жо Христова? Явно чуденето в Русия е голямо, защото почти цялото правителство и парламент се имунизираха.

29

Мишо

преди 3 години

До Анонимен 26Те и американците са първи на луната, ама колко са стъпили там наистина?!

28

Мишо

преди 3 години

Браво, платена статия, не е зле парите и хонорарите си вървят! Астра-Зенека с починал от ваксината доброволец в изпитанията. Но няма проблеми нищо не пишем за това. Руската ваксина не стигнала до хората ми как да стигне като е само експериментална на този етап!Днес я подадоха за сертификация в СЗО и какво очаквате веднага на секундата да я сертифицират.Тази статия е само пример, че не ви пука за хората а за парите които ще изкарате от тях! Лицемери!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Защо обикновени руснаци нямат достъп до нея?

26

Анонимен

преди 3 години

какво ще рече "международна общонст? когато мученето от краварника трябва да се чуе по-надалече тогава и пропагандната машина на америка започва да употребява този израз е да ама не колкото и да плюете по Русия и нейната ваксина на провалената ви здравна система на равнище 3-ти свят няма да и стане по-добре *** американци

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТой и Гагарин уж бил първият, ама колко е летял наистина...

24

1 Рубла=1 Стотинка

преди 3 години

Даааа, масовото производство е съвсем друга работа от скалъпването на няколко прототипа в лабораторията. Да не говорим за доставката на милиони дози от ваксината при -18 градуса. АлкашитеПак удариха греда.

23

Анонимен

преди 3 години

Все пак беше първата света нали. Руска му работа.