296

Анонимен

преди 3 години

Ковид "кризата" може да се реши лесно в рамките на седмица. Трябва само хората да си изхвърлят телевизорите и спрат интернета.

295

До 302

преди 3 години

Г-жо всичко ще работи! Защото вече като се обадиш на бърза помощ заради травма и те започват да те разпитват да не би случайно да си направил паник атака и да си въобразяваш, че си се пребил и не можеш да станеш. Хората са полудели от тези простотии, а самите PCR не са достатъчно надеждни и не случайно пускат нов уж комбиниран, който вероятно ще е по-скъп

294

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера родителите от какво не са доволни. Децата и учениците не са задължени да носят маски но учителите са задължени и носят. Да но точно учителка от Търговище се зарази и почина дори.Родителите защо не поискат вечерен час за учениците ами се разкарват без маски по молове и заведения и по улиците до сред нощите, а видиш ли родителите поискали за другите хора маски и ограничения- Да се ограничат семействата с деца и с възрастни над седемдесет години, другите хора да си живеят живота

293

Анонимен

преди 3 години

Айде, краят на боко се вижда. Само въведете маски на открито.

292

Ричи Алибегов

преди 3 години

Завъртате волумето малко надолу и хоп-Ковид няма!

291

Додо

преди 3 години

Ковидяни, спрете се! Маски на открито е политическа репресия и няма абсолютно нищо общо с предпазване от Ковиту.

290

Аз

преди 3 години

Не е само до персонала. Кръчмите генерират косвен данък/ДДС/, който влиза в хазната....

289

Анонимен

преди 3 години

"получил множество предложения за въвеждане на такава мярка както от родителски организации, така и от медицинското съсловие"КАКВО ОБЩО ИМАТ ТЕЗИ ДВЕ КАТЕГОРИИ С НОСЕНЕТО НА МАСКИ НА ОТКРИТО.РОДИТЕЛИТЕ ОТ КАКВО НЕ СА ДОВОЛНИ СЛЕД КАТО УЧЕНИЦИТЕ НЕ НОСЯТ МАСКИ А УЧИТЕЛИТЕ НОСЯТ И ТОЧНО ТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ДРУГИ ЛОШИ НЕЩА СТАВАТ ИЛИ ПЪК ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ МИ ТЕ НЕ СА НА ОТКРИТО НА ЗАКРИТО СА

288

Протест!

преди 3 години

Защо направо не ни затворите пак вкъщи и тогава да ви изринем от парламента ама завинаги

287

фЪпросче

преди 3 години

А как се пие бира с маска...ами дупка на маската за цигарка ще има ли?

286

Владо

преди 3 години

Лудост.

285

Нина

преди 3 години

Докато работят барове, дискотеки и кръчми маската на открито звучи като порно! Кого ще пазя с тази маска на открито след две седмици? Уличните котки и кучета ли? Къде са тълпите от хора по улиците зимата? Моля да ми се обясни логиката от маска на открито при работеща чалготека? Ходя до там с маска, опазвам котката Мара и кучето Гошо, влизам в чалготеката и свалям маската. Ми, порно! Не си правете мерките на гърба на деца и възрастни, като им слагате маски и на открито.

284

До 284

преди 3 години

Приятел, отиди на психиатър, че това твоето е по-страшно от коронавируса и много по-трудно се лекува

283

?!

преди 3 години

"Доц. Мангъров: Маските защитават от коронавирус? Утопия!"...?!

282

Анонимен

преди 3 години

Абе какви маски... Сега като пуснат комбинирания тест да не се окажат всички болни с вируси А и Б

281

само минавам

преди 3 години

До четете повечеВикаш разпространява се от вятъра....И какво - маската ще спре микроскопичния вирус ???? Смееееех

280

!

преди 3 години

До глупостиКакви маски ревеш да носим бе, нали като ги носят в другите страни и то "отговорно", не като нас - лошите, да не са по-добре? С маски и без маски - е все едно, само дето маските ще ти навредят повече, отколкото помогнат. Ако помогнат изобщо, колкото и да се пъне бялата мафия по света да *** обратното!

279

ewq

преди 3 години

аз явно аз нещо греша и си мислех, че слънцето го причинява този Ковид-19, а маска и шлем слагах да си предпазя лицето от вредните и опасни лъчи. Затова се мажа и всеки ден с фактор 50 за да избегна смъртоносната зараза.

278

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът Бойко да уволни тия "спецове" и да докаже, че има и друг вариант срещу вируса и тъпотията.

277

!!!

преди 3 години

Колкото по-голяма е една лъжа, толкова повече хора й вярват, защото не могат да допуснат (или не искат), че е възможно да се лъже толкова много и така нагло!!!