140

Относно правата...

преди 3 години

Това е просто маска.Това са само 1,5 метра.Това е само за две седмици.Това са просто ненужни компании.Това е само за заведенията.Това е само за ресторантите.Това е само докато броя на заразените спадне.Това е само за църквите.Това е само докато дойде ваксинацията.Това е само за още няколко месеца.Това е само малка цензура.И списъка продължава...

139

човек от народа

преди 3 години

Българите не вярват на платени лекари или платените медии. Вярват на очите си и разсъждават. А това което вижда нормалния човек е че ковида е лъжа.

138

Анонимен

преди 3 години

Спрета да пускате тая гнусна реклама на Джони Уокър и да ми бъгвате телефона! Алооо Днес.бг! Стига вече с тоя битов алкохолизъм, поне ни позволете да спираме рекламата като й се вижда хиксчето! То бива бива, ама рекламата при вас ще има май обратен ефект!

137

славянин

преди 3 години

Околийски е местният рупор на СЗО-то!

136

Анонимен

преди 3 години

Още един об икновен тро л ми възразява. После да се сърди на себе си. Ще запомни кога е имал работа със супервайзера.

135

Анонимен

преди 3 години

Побърквате хората с този коронавирус.Хората напъоно ще психясат преди да ги улови този "разбеснял" се вирус

134

Анонимен

преди 3 години

Кое *** отказва да следва ръководството!? Аз тролски супервайзер ли съм или лукова глава. Ще го разбера кой е тоя и ще му орежа надницата. Ама ха!

133

Сата Н

преди 3 години

Ако искаш може и да те занесат на ръце да не се мориш :D-----Може и така, елате и ме занесете.И без това колегата ти не казва къде трябва да отида в 12 часа - "ела пред клиниката" нищо не значи. Шерни една локация, таебъ фумника!

132

До 132

преди 3 години

Гл-во г-до,никой не отрича вируса.Анкетата е заради твоето душевно състояние.Вируса поразява в много от случаите белите дробове и уврежда мозъка във времето.Правил ли си скоро ПСР тест?

131

Анонимен

преди 3 години

*** манерки скоро ще разберат, какви са последствията от многото заразени. Ще си стоят по дупките ,катоМишки.

130

Анонимен

преди 3 години

И аз искам на визитация в инфекциозното. Ще се почуствам като професор. Само да не забравите да ми осигурите предпазно облекло, защото там има хора болни от истински болести.

129

Анонимен

преди 3 години

Колеги, придържайте се към ръководството за ***. Вече ни беше казано, писания от рода "*** в ковид отделение да се заразиш" са изтъркани и не е добре да се използват. Повечето не сме много умни, затова се придържайте към ръководството, пък който се уплаши-уплаши. Правим каквото можем.

128

джанго

преди 3 години

е, аре усилвайти 5жито защоту плишивото гинирал иска да е по тиливизията

127

Анонимен

преди 3 години

До анкетаЕ, нали твърдиш че няма Ковид, ела да ти го покажа!

126

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОЧакам те днес в 12 ч пред клиниката, ето организирам ти го.

125

Бау

преди 3 години

До Сата НАТОАко искаш може и да те занесат на ръце да не се мориш :D

124

Купища завехнали

преди 3 години

медицински "светила"реанимират имената си,упражнявайки се да оспорватколективното мнение на най-големите авторитети у нас по темата Ковид.Медиите,изпаднали в безтемие услужливо търсят и тиражират скандали.Е, като не вярваме на нашите специалисти,гледайте какво става по света,в най-развитите държави,какво смятат техните специалисти(не че и тамняма ренегати търсещи реклама,мангъровчетата са като плесен,има гинавсякъде).

123

Сата НАТО

преди 3 години

Да, добре, уреди ми такова посещение.

122

Анонимен

преди 3 години

Ама аз ще ти пусна респиратор да подишаш на болен с Ковид. В инфекциозна клиника няма раково болни и такива с астма. А грип лятото няма.Ела да те заведа в инфекциозна, а?

121

анкета

преди 3 години

Има един тука,който постоянно ви кара да ходите и да гледате интубирани пациенти в инфекциозни отделения.Този човек е:1.Благороден и изпълнен с доброта(+)2.С вроден *** и пълна духовна тъпота (--)