20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"като е толкова хубав си яж замръзения белгийски шоколад"Ям си го. И незамразен си ям. Ти си яж руския и украински, те са много "хубави".:))))

19

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Това което говориш не е вярно, но ти и по други въпроси си доста неграмотен.

18

Химически състав

преди 3 години

До ЕлемагЗа 100 грама:1. Мед:вода - 17,1 гр.фруктоза - 40,94 гр.глюкоза - 35,75 гр.захароза - 0,89 гр.малтоза - 1,44 гр.общо моно- и дизахариди: 79,022. Захар:захароза - 99, 9 гр.общо моно- и дизахариди: 99.9 гр.----Обикновената захар и мед имат много сходен захарен състав. Захарозата в стомаха се разгражда на фруктоза и захароза в съотношение 50/50.Мит е, че медът е много по- полезен. Малко по- полезен е от захарта.

17

Анонимен

преди 3 години

До Lefis"Домашен мед" имат много малко хора.Масовия мед е много далеч като полезни свойства от него, тъй че забележката за това, че е подобен като ефект със захарта не е много далеч от истината.

16

Ф.С.В.

преди 3 години

Нито в тортите има истинска захар (сиропи евтини фруктози глюкози химии) Нито медът е мед -(глюкози и цена на 3 лв от Украйна)-едиственото което е чисто (дори водата е ***) е някой див лапад до шосето))) в БГ няма никаква истинска храна за Гражданите -изключвам тези на село със собсвена продукция!

15

Анонимен

преди 3 години

до 14като е толкова хубав си яж замръзения белгийски шоколад

14

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагТова не е безусловно изказване. Има причина медът да не се препоръчва за бременни.Да не говорим, че "мед" също има доста версии, а на пазара в България повечето е точно смесен с глюкоза.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10"хората ви го казаха че сте тоалетната на европа и всички отпадъци в хранителната промишленост идват и се продават в болгоростана"Белгийския шоколад е най-хубавия в света. Нека да е "***".А ти хрупай "марципан" Пинокио.:)))

12

Един

преди 3 години

До ЗаблудаАко не правиш разлика между мед и захароза, добре е да се върнеш в осми клас и да учиш химия и биология наново. А за общата култура - сигурно дори и Винету не си чел. Хора с такава въпиюща простота не трябва да ги допускат до Интернет :)

11

Анонимен

преди 3 години

До СДСНие не ревем. Даже сме доста доволни. По-добре замразен продукт с високо качество, отколкото пресен ***.Явно вие сте тия, дето рИвете.

10

Анонимен

преди 3 години

Като не искаш торти внос от Белгия. Купи си сладолед морожнии внос от Русия

9

Анонимен

преди 3 години

хората ви го казаха че сте тоалетната на европа и всички отпадъци в хранителната промишленост идват и се продават в болгоростана

8

Анонимен

преди 3 години

Ще останат в бранша само читавите сладкари и малките ресторанти тип семейни.Време е всички аматьори да напуснат този бранш завинаги,накадърни и без образование.Да готвиш е призвание не джаста праста у казана.

7

Заблуда

преди 3 години

До ЕлемагТо щото пък медът не е захар! Няма разлика във формулата на меда и захарта. Все захар.

6

СДС

преди 3 години

Нали искахте банани и тоалетна хартия -Сега нема да Ривети!

5

Анонимен

преди 3 години

До кучешка тортичка: Знаем. Ама тая боябе във всичко с червен цвят. Дори в колата. За това домашна тортичка в къщи.

4

А.Слабаков

преди 3 години

В Брюксел замразена торта струва 3? ! Цялата ! Затова тоя ги хвали ! А продава парчето по 2,5? ! Смятайте каква му е печалбата !

3

Щерю

преди 3 години

Чисти мошеници! Лошото е, че да си тарикат-измамник се е превърнало в основната и съществена част от бизнеса...

2

Елемаг

преди 3 години

Колкото по-рано откажете сладкото и започнете да консумирате мед,толкова ще е по-добре за вас.

1

Кучешка тортичка

преди 3 години

Ако знаете червената хранителна боя от какво се получава, никога не бихте опитали подобни продукти.