144

Анонимен

преди 3 години

Истината никой не я чува колкото и да лаеш.

143

Анонимен

преди 3 години

За мен загадката е Пеевски, беше на погребението на Илия Павлов, тогава да е бил 21-2 2 годишен :) Явно ДС са мислили проект с царя и Баце, даже не мисля че са знаели че Бойко ще се хареса на простолюдието :)))

142

Анонимен

преди 3 години

НАГЛЕЦ

141

Анонимен

преди 3 години

....и между другото тия същите са категорично НА СТРАНАТА НА СКОПИЕ по отношение фалшификацията на бълагрска история и македонцитев България,достойни наследници на тия които през 1946г.да довели учители по македонски язикна децата в пиринско,как да е друго яче КАТО СА ИМ НАСЛЕДНИЦИ ПО МАЙКА И ТАТАКО,БАБА И ДЕДО

140

Анонимен

преди 3 години

Радев, че е кремълец - кремълец е.Ама не той отвори отново АЕЦ Белене и строи разните там кремълски потоци. И не той е връщал разни опозиционери. Това го прави оня евтоатлантик, дето много ни пази от комунистите, нали.

139

Анонимен

преди 3 години

Интересното е, че и Борисов, и Каракачана, представят подобни питания като гавра с цяла България. Пък то не е с цяла България, ами тях си питат конкретно. Биллата даже е отишъл още по-далеч, чак и християнството намесил.Аз примерно паспорти български не съм продавал. ВМРО ги продава. Какво ме намесват, че трябва аз да се чувствам засегнат, дето тях ги бият по главата?

138

334

преди 3 години

Що не си отидеш в Русия или Беларус. Такъв "мъжага" като теб!

137

Анонимен

преди 3 години

пък според испански и румънски издания Гадев е ШПИОНИНИ НА КРЕМЪЛ,кое може дае по=вярно,аз залагам за Гадев,ама не шпионин А ПОД...ЛОГА

136

Анонимен

преди 3 години

Aбе вие с какви пари си пълните гушите? С европейски. Значи сега хапете ръката която ви храни! Имате ли мозък в тези кофи? Заслужавате моментално да ви дръпнат финансовия шалтер.

135

Анонимен

преди 3 години

Я-аааа, Шкембо войвода стана дисидент. ЕС го тормозело. Абе не изглежда много изтормозен. Освен ако не дебелее от нерви.

134

kiril

преди 3 години

До АнонименКлеветите не са против България , а са насочени срещу точно определени хора.Мисля , че всички се сещаме кои са те!

133

Анонимен

преди 3 години

На война като на война,Кракачанов,бият ни,ще бием..До Митев,ти гей ли си или лезбийка,или И етничко македонец оДБу..гария,хахах 3в1 лум..пен!Да благодарим на Милиончева и Радан за непрестанните клевети против България!Това са техните уйдурми.

132

Митев

преди 3 години

Не може да се правите,че всичко ни е наред след като има протести и Европа започна да гледа с лоши очи на Вас,притесняват ме клетвите на народа, защото рано или късно се материализират......

131

Анонимен

преди 3 години

Оставка на крадливите ГЕРБ-ери и сателитните им партийки............веднага!!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Като гледам колко си отслабнал,голям натиск ще да е било.

129

Обикновен дебелак

преди 3 години

Много се надявам това да е официалния отговор на тези 5 въпроса, после очаквам също такива официални отговори и от другите нагли карикатури в МС. Така хем ще им дойде акъла на ЕС, хем като спрат да изсипват едни пари, ще можем да видим публичен линч - те обикновено първо най - близките се обръщат срещу "свойте"

128

Анонимен

преди 3 години

Те го питат за корупция, той за християнство говори :)Ех, Шкембо, усещаш май, че власт повече няма да видиш и го подкара съвсем на жълто-кафяви опорки :)

127

Минка

преди 3 години

Каракачанов, едно говори, друго мисли и трето друго върши, не ни трябват думи, а дела Каракачанов! Виждаме колко сте си загрижели за народа и колко за собственото си благо и както се казва *по делата ще ги познаете.*На следващите избори никой няма да гласува за вашата партия, какви патриоти сте, вие сте продажници никой не ви вярва. Видяхме как за пари и власт сте готови на всичко и затова драпате до последно да останете още поне малко, много добре знаете че в парламента няма повече да влезете.

126

Хахахах

преди 3 години

Милите ми те, малките натиснати войводчета... Га правихте шкембетата, продавахте паспорти и "изнасилвахте" българите гласували за вас, карайки ги да ви гледат как слугувате на ДПС - не ревахте, а сега рИвете - насилвали ви... Милите ми те, 170 килограмови войводчета...

125

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода,бъди малко по-ясен.Аз всъщност не разбрах за какво ви натиска ЕП-за борбата с корупцията или за истанбулската конвенция,проблема с ромите и правата на Джок Фриймън.Ти ли бъркаш двете неща или се опитваш да се оправдаваш.Защото според мен натиска към вас в този момент от ЕП е за липса на борба с корупцията.