67

Смях

преди 3 години

Тази жена е епитом за двуличие.

66

Аре

преди 3 години

Аре стига ,нация от търтеи,работа има ,който има желание. Е тия по протестите ,що не идат да поработят за прибиране на реколтата, в социални грижи ,а само тръмбоват по жълтите плочки. Аман от алчни неудачници.

65

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ако дойда на власт, ще те взема да учиш младите как се манипулира народа :))))

64

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

И аз зна коя си хамелеонка,дразнителка номер едно, достойна наследница на Лилето Павлова

63

Handel

преди 3 години

Тази била много богата бе! Я колко милиона е раздала! Как ли ги е спечелила? Или това са нещастните остатъци от 10 милиарда лева заем и 550 милиона евро от ЕС, които бoko взе март месец за наша сметка разбира се?И каква щедрост само - икономиката се унижщожава вече повече от 5 месеца, а цели 59,000 души получиха пакети с храна. Един пакет за храна за 5 месеца? И 3750 семейства получили по цели 375 лева еднократна помощ! Ами че те с такава помощ за тези пет месеца ще станат дебели като Пеевски!

62

Анонимен

преди 3 години

То туй само за братята, *** како! Маргиналите все още правят като вятъра...

61

Анонимен

преди 3 години

Малиииии, щели да получат 290 лв. към заплатите си, не бе бонус , не бе чудо!!! Как да не коленичиш пред тази да целуваш ръка!

60

Анонимен

преди 3 години

тая като я гледам съжалявам че не станах боксьор

59

Анонимен

преди 3 години

***-на торба с отпадъци. Измислени цифри и схеми, това и е статистиката, раздава се основно на малцинството което им е партийна маса.

58

НЕЛИ

преди 3 години

ТОЙ Дянков експерта ти даде оценка колко струваш ти и цялото некадърно министерство.

57

До 73

преди 3 години

Съседите получиха и са доволни, а и защо смяташ ,че всеки който е получил трябва да вика ,като мъртвите по протестите. Раната има ,но желание няма.

56

Анонимен

преди 3 години

Единственият ми познат човек, който получи помощ (и то значителна) в корона кризата е дъщеря ми. Но има една малка подробност. Помощта беше от Кралство Белгия. От всичките ми близки, роднини и познати в България, не съм чул и за един човек, който да е получил дори два лева помощ.Благодарим ти Бойко, благодарим ти министър Сачева! Вероятно сте раздали много пари, ама на близки до вас хора и фирми.

55

Анонимен

преди 3 години

69, лъжеш. Какви 500000 безработни, бе друже?Пълна лъжа. Пази боже от такува да зависи бъдещето на България.

54

Дп 68

преди 3 години

Къде ще иде А ?! Я ни осветли .

53

Анонимен

преди 3 години

Протестът е надута гайда.Борците за справедливост решават кой да отива в затвора.Абе едносричковци, нали уж уж за ред и законност се борите.В една правова държава решава съдът, не улицата.Голяма част от борците срещу мафията са били на сбирката на червените ***, срам ги е обаче да си признаят , че са бесепари.Други са дали вече CV- та си на Бойкикев и чакат службица.Резидентът и *** , Бойкикев, Мая и сие са озверели за власт и ни бутат отново в ръцете на Русия, а Божков съветва.

52

Смейте им се ве!

преди 3 години

При половин милион безработни да се хвалиш с 2000 работни места по програми за заетост да се разхождат с метлите по улиците , трябва да си изключително нагъл и безскрупулен. Щели да дават на 500 000 помощи , ама някой друг път. Да се смееш ли , да плачеш ли.

51

гост

преди 3 години

И какво от това. Всеки един министър може да представи доклад за това което са свършили подчинените му. Мутри има ли в правителството - има. Корупция има ли - има. Задкулисие и олигархия има ли - има. Пълна ли е администрацията с вредни калинки - пълна е. Ясно е къде ще иде тази.

50

Анонимен

преди 3 години

Лицемерието на герберите няма край. Днес Бойко от джипа обвини Хр.Иванов, изопачавайки фактите. Четете утре за подарената му от Шиши огромна къща в Гърция.

49

Анонимен

преди 3 години

Kритикува ГЕРБ,сега отиде да краде и обещава с парите на народа.Има видео записи ти си компрометирана завинаги.ОСТАВКА.Нямаш харизма да управляваш,нямаш излъчване на такава. Защитава банда с пачки и злато.

48

Светозар

преди 3 години

Ама Сачева, как ви вдигна кръвното, направо яко. Кеф дава. " Да, България " няма да стане управляваща партия, ако ще Хилъри Клинтън да спонсорира сайта.