52

Анонимен

преди 3 години

Всеки е разбрал, че има вирус, навярно и доста опасен. Само тия образи пет месеца не знаят какво вършат. Ту ни заграждат като ***, ту свалят мерки, след което отново ги връщат. И хората били виновни за всичко. Освен маска и на топките си да сложа. Смешници жалки.

51

Сат Н

преди 3 години

Премиерът нали каза - маските са за мало умните хипохондрици, когато ги надвие шубето.

50

Светозар

преди 3 години

Нищо не доближавате. Просто се точат каси и се усвояват пари.

49

До # 46

преди 3 години

Това е проблем на параноиците,хипохондриците и паникьорите!! Да се консултират с психиатрите!! Чакат ги с отворени обятия да им вземат паричките!! Ха ха ха ха!!

48

Сат Н

преди 3 години

Лъжец и престъпник!

47

Huyat

преди 3 години

Абе Кунчо, няма ли кой да ти го напраска във гъ за, че да ти затвори плювалника бе, некадърно копе ле

46

Анонимен

преди 3 години

Цирка продължава с цел кражба на милиарди

45

Анонимен

преди 3 години

При 62 000 легла у нас - 600 с коронавирус (под 1 %) и вече наближава критичната точка?! Е за какво ни държахте 2 месеца затворени като *** и съсипахте икономиката, нали за да подготвите здравната система?

44

Анонимен

преди 3 години

За да спасим някакви червени пенсии, разбихме икономиката. А сега за благодарност трябва да търпим непрекъснатото им плюене,

43

Инфекционист

преди 3 години

В болниците имало "заразени" с " корона"" Ами има и заразени с дизентерия!! Кво праим?? И тоя кацна на Доц. Мангъров,обърна палачинката и застана срещу ортаците си Муфтата и Кантара!! Ха ха ха ха!!

42

Анонимен

преди 3 години

И като всеки ден бръщолеви едно и също какво променя тоя. Вие разхлабихте мерките, тоест-нямате представа и какви ги вършите. През ден различни заповеди и простотии.

41

Анонимен

преди 3 години

До Divoc 28Смешнико, гледам статистиката в Италия и виждам че в района на Бергамо са починали ШЕСТ пъти повече хора тази зима сравнено с миналата година.Не цитирай материя от която нищо НЕ РАЗБИРАШ. !!!!

40

когато кунчев

преди 3 години

КОГАТО КУНЧЕВ СЕ ЗАРАЗИ И ПУКНЕ ТОГАВА ШЕ ПОВЯРВАМ В КОРОНАВИРУС!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Всеки вика няма вирус. И като се разболее от обикновен грип започва да си вика -дано да не е ковид. Сега не е толкова проблем понеже няма толкова грипове. Ако не се вземат мерки обаче, зимата мама та ще си .... Всеки с настинка ще се паникьосва от какво е болен. Тези около него също ще са на тръни. Масово ще се взимат болнични. Бюджета ще е яко натоварен. Не ми се мисли ако е възможно обаче да се разболее човек от обикновен грип и ковид едновременно тогава.

38

Анонимен

преди 3 години

Тоя образ докога ще се показва още?

37

Анонимен

преди 3 години

Направиха пътечките 1200 лв, почнаха да боледуват и млади и д-р Менгеле замлъкна! Що така бре джанъм?!

36

Анонимен

преди 3 години

След като виждате какво се случва и черпите опит, имахте достатъчно време да изграждате болници и да подготвяте легла! Нашата работа е да работим, а не да стоим затворени, и вашата работа е да работите и да показвате резултати! На където се обърнеш само неkaдърници в тази държава!

35

Анонимен

преди 3 години

И като повтаря като папагал всеки ден едно и също, какво променя? При 30 заразени затвориха хората в кошарите като *** с КПП, повсеместно маски, а при 300-отворени граници, балове, дискотеки, стадиони. Какво повече да направя бе, смешнико. Маска на задните си ли части да сложа. Некадърници. Не се и усещат какво говорят вече. Оставка и вън!!!

34

hahahah

преди 3 години

Погледа вижте на психично болното лице от снимката трябва да бъде въдворено в психодиспансер ....

33

Батко

преди 3 години

Има и нови аудио с бате Бойко Борисов! Интересно е слушайте го в интернет!