147

Анонимен

преди 4 години

до СтранджатаПилците се броят на есен убеден съм, че ще има строшени Герберски кратуни след като приключи всичко. А "успешния" за тебе и некадърник за 85% от Бъларите Борисов може да поеме смело към затвора с цялата си крадлива банда.

146

Даниел

преди 4 години

Аз питам: Нинова какво е направила?

145

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБорисов си хапе гз от яд, Нинова триумфира...............................................Аз харесвам БСП,но докато Нинова е начело на тази партия,няма да гласувам за БСП,а за някоя друга партия и даже за ДПС,ДПС се оказаха най-нормалната партия от всички откачалки,макар че са турци.

144

Анонимен

преди 4 години

Божкее тази женица къде се бута в А- групата?

143

Жорж

преди 4 години

ето я , появи се и се изказа!колко ли много "спонтанни" протести и пропаднаха заради вируса......

142

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нинова си хапе г..а от яд... - че Борисов се справя перфектно с кризата...

141

Анонимен

преди 4 години

Добре, че не си ти на власт, че сега щеше да е трагично... Ти и Радев освен само да говорите дали ако ви се даде власт ще направите нещо различно от Усиране?

140

Анонимен

преди 4 години

Ако г.лупостта можеше да лети, щеше да е начело на БСП . А другият вариант - "Дондуков" 2

139

Анонимен

преди 4 години

Нинова къде са мерките за спиране приема на българи от Чужбина? Докога ще се внася зараза? Общините да си съберат данъците за 10години назад.

138

U2

преди 4 години

Тая пък от къде изпълзя ???

137

БСП са гад.ини

преди 4 години

Мръс.на червена крава. Непрекъснато се опитва да покаже колко са загрижени и велики червените отпадъци. Абе, п.тко, ние добре ви познаваме и знаем, че го правите само за да трупате рейтинг.

136

1

преди 4 години

Никой никого не задължава сега да се плаща такса смет. Можеш да я платиш и новмври. Тия са много зле с популизма си.

135

Кънчо

преди 4 години

Нека първо Корнелия да влезе доброволно в затвора за извършените от нея престъпления и от там вече ще има моралното право да попита каквото си иска

134

лъжа Импексова

преди 4 години

А бе, лъжлива жено, нали до вчера говорихте за по.малко държава. Голям комплекс имаш от Борисов. Хапеш се, че той се справя отлично със ситуациите. Твоето верою е: Колкото по-зле, толкова по-добре. Да, но не! Правителството заедно с щаба се справят в тази невиждана ситуация. Защо сего плачеш за държавата, искаш пари, само пари са ти в главата. Ти се лицемерка. Е, затова никога няма да станеш министър-председател. Никога!!!

133

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

олигарсите не им пука за народа

132

АТАКИСТ

преди 4 години

до 125 Пижо, бра'чед, ти знаеш ли, че всеки следобяд пред нашия блок се събират българчета на по 18- 20 години и си пият бирата на пейките пред блока? 7-8 човека поне накуп!За какво взимане ми говориш? И на тях ли не могат да им съставят актове? Не ме разсмивай, бе!Няма контрол, има само разюзданост и избирателност- този който е нарочен!Двоен стандарт отново!

131

агент ИСТ

преди 4 години

Докладвам -червен Нинов от 16 апартамент изтегли от банкомат 400 лева и жена му ги изпрала с сапунена вода. Това му е втори път за седмицата.

130

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

герб мафия

129

Анонимен

преди 4 години

До Вирусътти па както си се изсилил да драскаш ще разориш партията бе каскет :)

128

Бунгар

преди 4 години

Ами,подкрепяй ги бе Нинова,кой ти пречи. Лесно е да се иска само и друг да плаща. Нали до вчера искахте автономия на Общините. Не става да се раздават пари безразборно и всички да са доволни.Вашата загриженост за хората ни е ясна.Освирепяхте за власт.Дори не може да се прекривате. Ще се оправим и без твоите глупави съвети и искания.