58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Компютър се купува веднъж на 3 години.А и транспортът на компютър от Китай до Европа е повече от месец.

57

до факти бг

преди 4 години

Благодарение на факта, че Китай е диктатура, вируса е под относителен контрол в държава с 1,4 милиардно население.За сравнение - Населението на Езвропа (барабар с Русия) е 500 милиона, на Северна Америка - САЩ 350 милиона, Мексико 125 милиона, Канада 35 милионаОбщо - 1 милиард и 10 милиона.

56

Анонимен

преди 4 години

Този вирус дано не дойде у нас!Както знаете здравеопазването в нашата страна фалира през 1991 година.

55

Storm

преди 4 години

Умрели към Оздравели 1:10.Няма страшно.То и при руската рулетка шанса да умреш е 1:6 ама няма много желаещи...

54

Анонимен

преди 4 години

1 милиона са без здравен данък и болниците като откажат да ги лекуват, ще сеят яко зараза.

53

Анонимен

преди 4 години

До интересноПуснаха го,за да ни убедят,че империята на злото не го е пуснала на китайците, и не лови само китайци,т.е. не е биолабораторно оръжие,за да ги изнуди да подпишат неизгодната търговска сделка,и да им забави икономиката.

52

mxm

преди 4 години

Безсмислена статия. Пневмонията убива , а не грипа ..

51

Анонимен

преди 4 години

Дрехи, компютри, телефони, техника, почти всичко за ИТ и за колите се внася от Китай и няма как да не внесат и вируси. Първи ИТ ще забуксуват защото ще останат без компютри. Борисов трябва да затвори и турската и гръцката граници за ТИР както за стока и особено за хора нито влизат нито излизат.

50

Василев

преди 4 години

Това е отговорна политика с биологичните оръжия, защото така се спасява природата от радиационен облак!Няма да се взривяват небостъргачи, или да се хвърлят атомни бомби, да умират невинни американски войници, и отгоре на това да се финансират с трилиони долари военни бази и последиците от изтощаване на икономиката, следствие на загубите от войните, да се водят безмислини търговски войни, където наглите аморални народи не си знаят мястото!България е достоен член на НАТО и ЕС!Агент Уйл Бенет!ЦРУ

49

много странно

преди 4 години

До ФАКТИ БГ: 41 Откъде ги взимате тези данни , да се чуди човек Плащат ли ви , във всяка статия да застъпвате тезата - Китай , русия зле , мегазле . ЕС и САЩ --- ооо супер , много добре Да не би да сте бил партиен секретар и да сте говорили същото преди 89-та , ама с обратен знак Няма как смъртността в Китай да е 6 процента / според официалните данни / , ама казваш трябва да се пише

48

учуден много

преди 4 години

До Анонимен 35 малко математика Според твоите данни , в Италия има 2 % смъртност , а в Китай - 5 процента . Как разликата между 2 и 5 е ........" десетки пъти " Но какво казва официалната статистика. Китай - 77 345 случая , 2 592 починали . Италия 223 случая , 5 или 6 починали . Да смятаме - > В Китай смъртност е около 3.3 процента , а в Италия - 2.3/2.4 процента между 3.3 и 2.3/2.4 , как има десетки пъти разлика

47

Анонимен

преди 4 години

погледната по-трезво - ще намалеем с още 10%

46

Василев

преди 4 години

Не можа ли да се случи в друга година коронавируса, ами точно след като Великобритания напусна ЕС, след войната в Сирия и съпротивата на иранската Хизбула в целия Близък Изток, след ядрените опити на Северна Корея, след търговската война между САЩ и Китай, след като китайските телекомуникации влязоха агресивно на световния пазар с HUAWEI 5G, след като Турция и Ердоган клатят атлантическата лодка!Точно сега ли трябваше да дойде и коронавируса???Агент Каралайна Дохърти!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЯЖТЕ ЗМИИ!НЕ ПАСЕТЕ ТРЕВА!НЕ ЯЖТЕ КУЧЕТА!!КАТО КИТАЙСКИТ ДРУГАРИ!

44

ОЛДСКУУЛ СЕДЕСАР

преди 4 години

AZ НЕ СЕ БОЯ!НЕ СЪМ КОМУНИСТ, ТЪЙ ЧЕ КОМУНА ВИРУС МЕН НЕ МЕ ЛОВИ!ДА СЕ СТРАХУВА БОКО, РАДЕВ И ДР. КОМУНИСТИ!

43

Анонимен

преди 4 години

Влезне ли тука по ромските гета няма спасение. Ваксината ще е най-рано след 2 години.

42

Анонимен

преди 4 години

Живеем в грях и Бог ни праща знаци и лоши поличби. Идва страшния съд. Всички говорят за вируси, за глобално затопляне, за предстояща катастрофа. Като се разтопят шапките на Северния и на Южния полюс всички ще потънем под вода. Обратното броене е започнало.

41

Анонимен

преди 4 години

И с вирус и без вирус ние си отиваме като държава.

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус имал инкубационен период 14 дни. Това означава, че вече в България може да са дошли заразени с коронавирус хора, а да разберем, че заразата е влязла чак след две седмици, когато се появат признаците на болестта.

39

ФАКТИ БГ:

преди 4 години

В ИТАЛИЯ СМЪРТНОСТТА ОТ СЪЩИЯ ВИРУС Е ОК. 0,5%, сравнено с 6% в комунистически китай! Айде хвалете сега колко е велик китай, как правели болници за 2 дена и т.н.. Китай умре але але. Свърши китайския комунизъм! И дони сега кат им сложи митата - приказка!