44

ДО 59 БАСИТУ

преди 4 години

БАСИ Я ПРЕВИДИ АМЕРИКАНКАТА ДУМА "ТАНГЕНТА" ЧЕ НЕ СЪ УЧИЛ АМЕРИКАСНКИ ЗНАМ САМО РУСКИ НАВРЕМЕТО НЯМАШЕ АМЕРИКАНСКИ И СЕГА ПОЛВИНАТА ВИ ДУМИ НЕ ГИ РАЗБИРАМ ПЪК УЖ НОСИТЕ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ ???????

43

Аз

преди 4 години

И кое му е парадоксалното като не са част от София, а селца?

42

Анонимен

преди 4 години

Ще си купят селяните, стига са ревали само за привилегии. Точка.

41

ДО 51 ШОПА

преди 4 години

ШОПЕ АМА ТЯ ШОПИЯТА ВИ ТЪЙ НАРЕЧЕНА СТОЛИЦА НАЛИ ОТ 26 СЕЛА Я НАПРАВИХА БЕ КАТО ГИ ОБЕДЕНИХА В ЕДНО КО СЕ ПЪНЕШ ЧЕ ЖИВЕЕШ В ГРАД????ГРАЖДАНИН АМА В СЕЛО РАЖДАНИН.ИМА ИСТОРИЯ ПРОЧЕТИ КОИ СЕЛА СА ПРИОБЩЕНИ ОЩЕ ИМАТЕ КВАРТАЛ КРАСНО СЕЛО НЯМА ЛИ ДА ГО ПРИЕМИНУВАТЕ И НЕГО ПО АМЕРИКАНСКИ????

40

баси

преди 4 години

откога някакви села и селяните в тях станаха квартали на София- градът свършва със Северната тангента и всичко което е отвъд рябва да си плаща винетка. Мноог сбъркана е всичката работа - всичкото селян около София се зове Софиянец и реве. Баси и наглите шопи!

39

Анонимен

преди 4 години

До 45 гражданина комплексар нали и ти ще минеш по северната тангента и ще платиш винетка бе и да знаеш че тия селяни ти плащат паст от парното и санирането на миризливата панелка

38

Анонимен

преди 4 години

Ми нали софиянци са г.ъзари, да си плащат.

37

Анонимен

преди 4 години

Това се знае, просто сега ги хванаха, аз като си взех новата кола от Цариградско два пъти имаше знак, един път на Цариградско и един път на пътя между него и околовръстното.

36

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ ЩЕ СИ ПЛАЩАМ ДА СЕ РАЗХОЖДАМ В БАНКЯ - ДА СИ ПЛАЩАТ ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ОТ СОФИЯ ЗАДА СЕ РАЗХОДЯТ В СОФИЯ !!!!!БАСИ ТЪПАТА ДЪРЖАВА!

35

СТОЛИЧНИ

преди 4 години

ВЪВЕДЕТЕ ЗА СТОЛИЧАНИ СТОЛИЧНИ ВСЕКИ РАБОТЕЩ ДА ПЛАЩА 100 ЛЕВА СТОЛИЧНИ НА ОБЩИНАТА ЗА ДА НЯМА ДЕЛЕНИ НА ГРАДОВЕ И СЕЛА ЧЕ И НА ШОПИ -СОФИЯНЦИ -СТОЛИЧАНИ...ЕЙДЕ НА ХУБАВИТЕ СТОЛИЧНИ СТОТАЧКА ЗА ВСЕКИ СТОЛИЧАНИН ДАНЪК КЪМ СТОЛИЧНА ОБЩИНА НЯМА ПО ДОБРО РЕШЕНИЕ ОТ ТОВА ВСЕКИ ДА СИ ПЛАЩА ЧЕ ЖИВЕЕ В ХУБАВАТА ШОПИЯ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО.

34

До морски

преди 4 години

Морски, направете салатите 450 грама че с тези 200 грама за 7 лева не може да се нахрани детето.

33

До 45

преди 4 години

Кое е дискриминация, бе пръдьлo? Че не си от София и трябва да плащаш, за да влезеш ли?! Откога селата около София станаха квартали?! Аз имам вила в Симеоново от 40 години, но Симеоново си е едно село с шопи, а не квартал, например. Какви данъци мижави плащаш ти в тия селца около София и какви плащам аз, а? И ми намирисва, че с това мислене заплатката под масата в плик се взима. Айде марш! Тука имат право да коментират само хора, плащащи до стотинка данъците си.

32

Пешо

преди 4 години

Трасето до курорта Боровец през Панчарево и Кокаляне е отврат, меко казано. Есента минавайки оттам замина шарнир и биалетка в един кратер и се наложи да сменя носач, биалетки, реглаж, труд...400лв.Плащам редовно винетки и друг рекет, защото при това състояние на пътищата това не е услуга или друго, а рекет.

31

Анонимен

преди 4 години

Твърдо "ЗА" винетките. Твърдо "ЗА" зелена зона в абсолютно цяла София (крайните гета можем да ги изключим- там ред няма как да се въведе, заради пpoстотията на масовката от населението, което живее там). За Околовръстен път винетка не трябва- не говорете малоумщини. Трябва за Северна скоростна тангента, което НЕ Е Околовръстен път. Искате ред като в Европа, ама дойде ли ред за плащане- няма нужда, добре сме си. Всеки тича на работа с 15-годишна немска бракма. Оплаква се как няма пари, ама имаBMW

30

Дискриминация

преди 4 години

Това е абсолютно основание за предявяване на безброй искове за дискриминация от жители на всички населени места извън тези в Столична община.На основание лично положение и/или местоживеене, едни бългърски граждани се поставят в превилигировано положение спрямо други.Това ли е цената на социалния мир в София?Всички българи да плащат обезщетения на дискриминираните, защото на столичани не им се плаща законоустановена такса за ползване на път...

29

морски

преди 4 години

Шопите са най-нахалните български туристи.Пазарят се като евреи за нощувките !

28

Анонимен

преди 4 години

До където ходи градския транспорт на София, не би трябвало да има винетка. Иначе и автобусите до Банкя примерно трябва да имат винетки.

27

Анонимен

преди 4 години

Ганьовски сметки на дребно, и занимават цялото общество с това. Купил си кола, която едва ли не целогодишно ще се кара по един и същ маршрут и никога няма да излиза от региона. Толкова е просто - имаш кола, плащаш винетка, нямаш кола, не плащаш винетка. Най-малкият ти проблем са 97 лева на фона на адекватна поддръжка на един автомобил.

26

Анонимен

преди 4 години

Ами тогава да отпадне данък мпс и да се плаща само винетка.Чудят се откъде да одерат кожи и фърчат хиляди километри зе кеф.Дупетатите са обиколили три пъти земното кълбо.Едва ли само да отидат на работа.Една катастрофирала беше без га.щи...

25

Електронна дупка

преди 4 години

За да карате в града са ви необходими:винетка, пътен данък, Каско, гражданска отговорност, преглед, здрави и твърди амортисьори, подсилени джанти, редовни прегледи при психоаналитик или психиатър и, ако ви останат мангизи, може и някоя кола да си купите.