28

ВЪПРОС към ДАНС

преди 4 години

Украйнец от Стара Загора , Три Години в Китай ?Този е директно за ДАНС - Купен Паспорт от Каракачанов .

27

Анонимен

преди 4 години

Първата добра новина за деня. Вирусът е под контрол у нас.

26

Анонимен

преди 4 години

Когато ги преброят заразените и починалите до 65 милиона вируса ще изчезне. Засега ощее рано. Може да не броите.

25

Анонимен

преди 4 години

Паниката е страшна и е заразна.

24

Анонимен

преди 4 години

Не влизайте в китайски сайтове!!! Никакъв AliExpress, Wish и т.н. !!! Чух, че от там също може да се пипне заразата!!!

23

Василев

преди 4 години

Селяни прости, ако не се срине китайската икономика, вие ще станете суровинен придарък и консуматор на китайските стоки, без да сте платежноспособни и без да имате такъв висок стандарт!!!За това , аз мисля ще това е едно добро дело, да се вкара масова паника и да се унищожат няколко хиляди китайски живота!Никой не е хомофоб, и никой не е против китайския народ, тука става въпрос за интереси и за оцеляването на западната цивилизация и народи!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ

22

Словоблудството

преди 4 години

Е псевдо Демокрация, която ни наложиха за да ни използват и ограбват.

21

Анонимен

преди 4 години

Бих се зарадвал ако населението на територията поединично се справи с коронавируса.

20

до 38

преди 4 години

никой не те обижда, просто ти се казва истината в лицето за да се замислиш! извън Китай и Северна Корея и други изпаднали Комунистически Диктатури, Свободата на Словото е най-важният градивен принцип на Сволодното Общество!

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо му няма на укропина, само симулира за безплатна манджа 14 дни в карантината. Аман от кръвопийци.

18

до 31

преди 4 години

ами нека ти обясня на кухата феминистка празна глава - само Комунист Призовава Гласа на Хората да Бъде Отнет и съответно Правото им на Свобода на Словото. Това Правя Си Дзинпин в Китай - арестува всеки, който пише за Вируса в Интернет. Ти си Истинското Доказателство защо на Жените Правото им на Глас трябва да бъде отнето - имат рушителен ефект върха обществото!

17

Василев

преди 4 години

Селяни прости , това е биологично оръжие!!!Животът е жесток, селяни прости!!!Е точният момент, на точното място, с точните средства, с гарантирани точни поскедици!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските банки и корпорации!!!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Имам клиенти китайци. Техни сънародници 100 души са се върнали от Китай. Та един украинец ни е най-малкия проблем.Мия си ръцете по 10 пъти на ден. Бюрото го бърша с мокри кърпи. Химикалът използван от клиенти също.Мета си пред бюрото. Колежките ме гледат странно вече, но не ми пука. Чистачката била чистила, а бе какво е чистила то се вижда с просто око праха по бюрата ,мониторите и пода, който дишам по 9 часа .

15

Анонимен

преди 4 години

На паникьорите би трябвало да им изключат интернета. Полза никаква от глупостите.

14

Анонимен

преди 4 години

Да бе, от коронавируса гърмиш като водородна бомба. Баси глупостите. Съвсем нормална настинка.

13

Анонимен

преди 4 години

Всеки нормален човек се притесняна от коронавируса, но тук има коментари от които лъха вече паника. Хора, не се поддавайте на паника. Въобще не е сигурно дали човекът въобще е болен.

12

до 19 част 2 от 2

преди 4 години

лошо, не изключено освен секрети и кръв да започнеш да кашляш. Около 3% от болните имат и Експозивна диария, т.е. не могат да се контролират изобщо и са като бебе за памперси. Най-ключовото за разлика от Грип или Настинка е, че Няма Хрема, т.е. Носа ти не е Запушен, не Тече и т.н.

11

Анонимен

преди 4 години

Всичките експерти хабер си нямате ама коментирате. Ако украинеца не е с дръпнати очи, ще оздравее за 2 дена.

10

до 19 част 1 от 2

преди 4 години

ами клиничната картина на болестта, т.е. симптомите са буквално световно известни:1. като почнеш да излизаш от инкубация първите 12-24 часа леко подщашлял, суха кашлица, буквално първоначално не ти прави впечатление2. след това изведнъж за 3-4 дена температурата ти скача над 38, в много случай над 39, имаш ужасни болки в мускулите, болки в корема са чести, кашлянето става све по-лошо и със секрети, напълно отпаднал си3. след този период температурата пада до 37 и нещо, но кашлянето е много

9

Анонимен

преди 4 години

Едва ли китайците от Илиянци получават заплати, с които могат да си позволят да си пътуват за празниците до там и обратно, пък и родата им сигурно също отдавна е тук.