58

Анонимен

преди 4 години

Брей, стадото се размуча по форумите.

57

Бай х

преди 4 години

Гешев Радост!

56

Анонимен

преди 4 години

САМО САЩ И САМО ГЕРБ! САМО ЦВЕТАНОВ И САМО БОРИСОВ!

55

Анонимен

преди 4 години

Няма такава долна история!Не ги е срам тия недостойни копои!Внимавайте какво говорите, записват всичко и само чакат да го изкарат, когато им потрябва!Отделно е елементарно да ви "сглобят" всякакъв "разговор".

54

Анонимен

преди 4 години

Ал Бънди хванат в крачка да замазва и покрива Детето. Срам ме е от тоя ***.В германия президента подаде оставка заради подарък часовник а тоя гъдел не му стиска.Че и с цялата си наглост президент тръгнал да става.

53

Събуди се България!

преди 4 години

bgsniper/sniper/13807-1Дано не се изпълни този сценарий...

52

Анонимен

преди 4 години

Знаят, че няма да направят нищо срещу Радев. Целта е някак да му запушат устата и ако може да хвърлят кал върху него и да го дискредитират. Разчитат, че ако го окалят, всичко което казва, ще има по-малко тежест. Идеята е, когато Радев разобличава герберите, хората да си казват, че и той е същия.

51

.

преди 4 години

Поставения отглавната мутра прокурор върши слугинската работа на мутрата слънце, нямам капка доверие на хора, които изглеждат като Иво Танев , оня Алладин искам дасъм нвгов син , народа трябва да застане зад президента.

50

Анонимен

преди 4 години

Айде сега тези дето са гласували за Радев да излезнат да протестират. Нали сте 2 милиона....ама уфтсе.

49

Burzum

преди 4 години

Тия се подслушват яко един друг...от това нищо няма да излезе ама герберастите се опитват да злепоставят Радев с глупости и битовизми ....опасявам се че само му вдигат рейтинга така ...

48

До Браво, братя бълг

преди 4 години

До Браво, братя БългариДа, гордеем се! Един приятел - румънец каза, че ни завиждат за такъв Президент и го сравняват с техния фриц, който всъщност ненавиждал поданиците си!И с кого ще го сравниш? С кого? Говоря за европейските политици, президенти и премиери, където се монархии. Изобщо не става дума за сравнение с нашенските пигмейчета (не става дума за физическия им ръст!). Радев има 60% одобрение в момента и 40% - неодобрние. При прокуратурата е точно обратното съотношение! Това го съобщиха

47

Румен

преди 4 години

До Анонимен 52Давам ти знак. Действай като герой!

46

Анонимен

преди 4 години

България не е правова държава, а територия, управлявана от мутро-милиционерска шайка!На когото му е възможно да се спасява!

45

Анонимен

преди 4 години

Вече е време да излезем на барикадите, герберите се опитват да въведат диктатура. Опитват се с всички средства да запушат устата на единствения, който все още има куража да говори.

44

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбрах къде е корупцията къде е националното предателство ! Оня дето го пратиха във Валенсия ще го разпитват ли или ще го вкарат в ареста като Ненов щото паралел може да се направи

43

Анонимен

преди 4 години

Разговаряли за документи за КПКОНПИ, Гешев е решил, че това е "държавна измяна". Май сме се обзавели с главен прокурор без мозък...

42

Анонимен

преди 4 години

Румене, само дай знак! И без това сме до гушата в батака,нека поне да се прочуем.Много е тежко да гледаш,как Родината умира,без да можеш да дадеш последен залп.Нашите предци умираха по бранните полета с оръжие в ръка,а ние ще свършим като мухльовци.

41

Mopcku_

преди 4 години

Сега съвсем го намразих този с дебелия врат нелицеприятен милиционер Гешев. Това наистина са глупости. Очевидно е, че е на този пост, за да разчиства лични сметки, а не да бори истинска корупция. Мисля, че не е нужно да му гледаме цял мандат на Гешев цирковете, а вече е време да се сваля.

40

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пенявите ГЕРБ са и ще бъдат ПЪРВА политическа сила. Този факт няма да се промени докато Бойко не се пенсионира.

39

Анонимен

преди 4 години

Това женище му изяде главата...