410

Анонимен

преди 4 години

Размечтах се за един от продуктите на Barrett! Може и на Лобаев...

409

Анонимен

преди 4 години

Много сте елементарни!Тя пиеската свърши!Румбата се хвана и ги попита Защо?А те публикуваха СРС тата.Сега вече какво казва КС няма значение.И да те са подслушвали един генерал, а като се е появила вероятност да подслушват Президента са спряли.Аз мисля, че Румбата не случайно плюеше правителството, та туй сега да изглежда като разплата. Обаче прекали. Плюейки бг правителство в чужбина на места, дето хич не му е мястото. Последно в Израел.А времето на Радев дойде.Олигарси, цигари, пиене и

408

Шундин може да му

преди 4 години

Предложи Политическо убежищеВ края на краищата заради него Радефф стигна до тук Ама едва ли Никой не обича провалени агенти

407

HIGHLY LIKELY!

преди 4 години

"...доказателства "за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност президент на Република България, като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му"Дрън-дрън, ярина! Толкова сте жалки! Ами като сте решили да правете нещо, правете го като хората, с малко ум!Виждам Гешев като футболист, който бие шут в собствената си врата и чака аплодисменти! Дюдюкане!

406

Анонимен

преди 4 години

Абе ние го избрахме защото мислехме че е чист човек. Пък ето на, и той бил до гуша в лaй#а

405

Анонимен

преди 4 години

Зад всеки успял мъж стои една обичаща го жена която го подкрепя безрезервно. Зад всеки провален мъж стои една амбициозна кифла.Дева ще му изяде главата.

404

Анонимен

преди 4 години

Драги ни червени ***.Когато бащите ви крадаха и прокурорите ви се криеха под бюрата,добре ви беше на яхти по лазурни дестинации.Ми,палачинката се обърна.Кой ял,пил и неплатил,идва сметката от сервитьора.Ако не си платите,следва шут в задната ви интимна част.

403

Анонимен

преди 4 години

Мамаа,я льотчика люблю,он летает на високо,забивает на дълбоко,мамаа,я льотчика люблю!( популярна руска песен)

402

Анонимен

преди 4 години

До ЧефоДобре де, този или онзи били корумпирани и тъй нататък и тям подобни.Нека да видим и бореца за справедливост докъде е с честността. Защо подобно разследване не ви харесва, а? Че той прекали. Наистина е смешно да сочиш с пръст при положение че партията която те издигна е толкова жестоко корумпирана че няма начин и ти да не си се оцапал. Както навремето с баща му, който блъсна човек но нещата се омаловажиха. Няма двойни стандарти - щом може за едните трябва да може и за другите.

401

Sichtpunkt

преди 4 години

Радев направи абсолютната грешка да показва отношение към този или онзи и да се прави на голям борец за справедливост. Това е абсолютно недопустимо за един президент, който е поставен да тушира конфликти между политически партии а да не да ги подклажда. Нека да видим доколко той самият е света вода ненапита. Защото сам си го изпроси с прекаленото си тупане в гърдите. Най - добрият коментар в темата!!

400

Анонимен

преди 4 години

Забави му назначаването на този кадър и сега си го връща ли?

399

Анонимен

преди 4 години

Всички във България така се назначават. Аз на тебе, ти на мене,на някоя друга другарка, някой братчет и повечко кеш. Низост и простотия вони отвсякъде. Рибата се вмирисва от главата.

398

Анонимен

преди 4 години

Брей,много бандюги наскачаха срещу Гешев.Най после имаме истински прокурор след Цацаров.Цацаров окошари няколко мафиоти като Баневи,които окрадоха редица заводи и оставиха хората без работа и средства.Разчитаме на Гешев да въдвори ред и законност!

397

Чефо

преди 4 години

а боко кратуната няма извършени никакви престъпления нали гешев, подлого жалка!за тебе колко българи гласуваха, пионко политическа, щото за радев пуснаха гласа си два милиона и половина гражданинещастни лицемери, продажници и в червата

396

Анонимен

преди 4 години

Радев направи абсолютната грешка да показва отношение към този или онзи и да се прави на голям борец за справедливост. Това е абсолютно недопустимо за един президент, който е поставен да тушира конфликти между политически партии а да не да ги подклажда. Нека да видим доколко той самият е света вода ненапита. Защото сам си го изпроси с прекаленото си тупане в гърдите. Щом смята че е невинен няма от какво да се притеснява. Обаче имам чувството че има за какво. И няма да се учудя.

395

Поручик Лукаш

преди 4 години

Браво бе, милЮционер! минали са пет години, сега си се сетил!? Това си е жив калташки номер в стила на Еднокнижния! Е, ако си толкова принципен, защо не възбудиш дело за "Ало, Ваньо", "Двете каки" и "опраскването", тефтерчето на Черния, и най-вече - за убийството (с гранатомет) на Чакъра? Или пък за едни милион и нещо лева, които държавата е платила по дела в Страсбург по вина на Цецо Цървула?Варионтите меа са само два - или те е страх там, или чакаш някой да ти заповяда!?

394

Анонимен

преди 4 години

Провалиха 230 млн. евро еврофинансиране за магистрала "Струма", защото европейските правила им пречат да крадат и главния прокурор мълчи. А това ни ощетява като данъкоплатци много повече, защото герберите пак ще откраднат това, което са намислили, но ще крадат изцяло от нашите пари. Гешев, събуди се!

393

xmmm

преди 4 години

точно това кухо "мероприятие" ще насочи фокуса хубаво към герб и ще покаже в нова светлина протестиращите срещу тази *** гешефтара и ветото на Президента.Сега много ще разберат колко прави са били и ще се включат към тях.

392

Анонимен

преди 4 години

Мутрагеньо с поредният финт да удържи власта,явно неразбрал че заплахата не идва от Радев! Свършен си бе мутра,и причината не е Радев нито ние Българите,Причината е че нагази яко Лука с геополитическите си к'урвенски номера!Така че дните ти са преброени и не ми се мисли какво ще стане с Теб и крадливата ти свита като паднеш от власт!

391

Анонимен

преди 4 години

Ако си бяхме избрали Цецка Цачева с апартамента от Артекс, Гешев какво щеше да направи?