78

Justice Deense

преди 4 години

Наистина Риския народ има голяма заслуга но Англия и САЩ също, за победата над хитлеро-шаппсима но да не забраявме че теоитичните дикаторите Хитле и Стаалин са имали таен догово за поялба на Полша и само защото лъжеца Хитле се е отметнал и нападнал СССР Сталин е променил агресорската си тактива в отрбранителна войан! А горчивата истина е че какато нацизма така и комунисма и адикалния ислам са престъпни терориртични режими унищожавайки милиони невиини не само от чужди но и от собвтените си народи

77

Анонимен

преди 4 години

Президентът на България Румен Радев беше в Израел наред с президента на Русия Владимир Путин за честването на освобождението на Аушвиц от Червената армия. А полският и естонските президенти бяха демонстративно непоканени, въпреки че Аушвиц е бил на територията на Полша.

76

До63

преди 4 години

Ей го и тоя хаха, джипове, камиони, тая война е можела дя спечелят точно комунисти, а не хуманисти и при толко жертви руснаци мислиш ли, че не трябваше да се накаже Берлин, а и не само, други на тяхно място щяха да колят наред, и кои в крайна сметка са хуманисти те, комунистите дето спасиха евреите или тези дето се мотаха за 2 фронт докато евреите горяха:)

75

Анонимен

преди 4 години

Ами срам ги е,истината вече няма значение.Вергилий беше казал ,че времето отмива даже разума и истината.Няма значение ,че болшевиките искаха да вземат Европа и Хитлер я защитава,сега е модерно да мразим нацизма щото гонел евреите.

74

До 49

преди 4 години

За хора, които не са заблудени като теб! Стивън Ф. Пинтър, адвокат за военния департамент на САЩ в окупационните сили в Германия: "Аз бях в Дахау в продължение на 17 месеца след края на войната като пълномощник на Департамента на САЩ и мога да потвърдя, че в лагера нямаше газови камери. Това, което бе показвано на посетителите и погрешно описвано като газова камера, беше крематориум. Беше ни казано, че такава камера има в Аушвиц, но той бе в руската зона и нямахме достъп дотам." Та такива неща..

73

Анонимен

преди 4 години

Катюшата и Т-34 им разказаха играта!И ги измислят по време на войната!Велики братушки!

72

Анонимен

преди 4 години

Полша преди войната обещава на Хитлер да му издигне разкошен паметник във Варшава ако успее да прочисти Европа от евреите.

71

Анонимен

преди 4 години

Русия победи фашизма и това е факт ако Хитлер не беше нахлул там -това нямаше да бъде развоят на войната -защото англичаните щяха пак да си вземат това което им се иска -те са фурнаджийска лопата ама тая която да рине към тях като сега-колко време разиграват ЕС с Брекзит -ще излизаме -няма да излизаме-те си гледат само тях -както и за Баташкото клане -за тях такова няма -така че втората световна е победа на Русия над Фашизма

70

Анонимен

преди 4 години

Ако президента на беше посетил Израел за Деня на Холокоста и премерът Полша бих помислила че България като цяло е поела по престъпен път на ислямски неоназиски антсимитимс като не почита паметта на жертвите на поднася зветя на паметниците не издига паместници на милионите невинни жертви не вътсановява разруените им синагоги от кмунинистическа и фашистка власт още п малко им връща оагрбаените домове собствени средства обеетение за незаслужени епересии тзатвори в трудови лагеруи и съуас

69

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Англия финансират и подкрепят Германия през цялата ВСВ,но Русия накрая победи защото е страна победител.

68

до 63

преди 4 години

абе ***, сталин иска главата на оня импотент хитлер, за това стигат до берлин. Много ясно, че ще искат да завладеят врага. Кой нормален би оставил тия *** да си се приберат в германия, сталин си е брутален диктатор и за него е било въпрос на чест да смачка умрялата германия, макар да са сега по-богати германците са смачкани психически, живях там 2 г. и по-големи охлюви от германците няма, смазани са на тема история и ги е срам.

67

Анонимен

преди 4 години

"Войната е отечествена за русначата докато изгонят хитлеристите от държавата си."А бомбардировкита на САЩ над София при които САЩ избиха около 5 хиляди цивилни българи без никаква причина отечествени ли бяха? Какво са търсели САЩ в България?

66

Анонимен

преди 4 години

до 70 А на западния фронт на влиозане в Берлин, немските войници без бой са хвърляли оръжието пред хамериканските *** за да могат по- бързо да завладеят Берлин, а не руснаците.

65

Анонимен

преди 4 години

Битката за Берлин е била изключително жестока. Германия е била вече победена и не е имала сили да защитава Берлин. Градът на нацистите е защитаван предимно от белгийци, французи, литовци и естонци които се бият с Червенат армия.

64

Анонимен

преди 4 години

А войната на демократичните САЩ в Ирак при която избиха с ракети и бомби около 1 милион цивилни от които 200 хил деца освободителна ли беше?

63

Анонимен

преди 4 години

Евреина Спилбърг направи най-великия филм в киното на тематика- евреи през ВСВ- оцеляването на Пианистът - евреин в последните месеци на ВСВ в Полша.Един руски войник го пита накрая докато стреляха по него ..." защо си облякал този скааапан шинел(шинела немски)???Студено ми еее!

62

До атлантиците

преди 4 години

И важното е, че Путин е поканен от Израел на форума за холокоста послучей 75годишнината, а полските лъжци не са поканени, а и 9 май ще е официален празник в Израел от 2018 за винаги, какво по голямо признание от това

61

Анонимен

преди 4 години

Как да не му е трябвала Европа.Русия винаги е искала да завладее Европа.То и сега в доктрината и на практика това пише.Ако почне тая пак ще за това.Не е вярно,че Хитлер се олива.1940 вика Мoлотов и онзи ясно му заявява ,че без поне половин Европа няма да има мир.И на практика така и стана и руснаците си я взеха ,но от Чърчил и Рузвелт.Рузлчвелт пък е толкова виновен за всичко че просто не ми се говори.Републиканците в САЩ знаят за това предателство.

60

Анонимен

преди 4 години

Русия спаси Европа от фашизма.

59

Анонимен

преди 4 години

На сайта на Европейската комисия пише, че Аушвиц е освободен от войниците на Съюзниците, какви червени армии, ние европейци ли сме, есейци, или диви азиатци руснаци! Никаква Червена армия, съюзниците освободиха Аушвиц!