129

Анонимен

преди 4 години

Вие гледайте да задържите тези които са тук пък тогава връщайте едни пари за безмислени проекти за усвояване както похарчиха милиарди за развитие на човешки ресурси а ефект никакъв крадци долни

128

Анонимен

преди 4 години

Със две Висши образования начална заплата чисти 650 лавката Учител.Как ще ме върнат.

127

Boez

преди 4 години

Kato se zavarnat parvo trebva da minat ednogodishno obucenie v rodnata kazarma.Ot 2022 g.shte vavegdame zadalgitelna patrioticna kazarma.

126

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

БЯХТЕ МНОГО КУРНАС НА ОПАШКА СМЕ ЩЕЛИ ДА ЧАКАМЕ ОТ ВИЕТНАМ РАБОТНИЦИ ЩЯХТЕ ДА КАРАТЕ АМА ТОЯ КАПАН ДЕТО СТЕ ГО ЗАЛОЖИ ЛИ И МИШКА НЯМА ДА СЕ ХВАНИ

125

Анонимен

преди 4 години

С трици маймуни не се ловят!

124

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ВОЙНА ДА СТАНЕ НЯМА ДА СА ВЪРНАТ ТЕ ЗА РАБОТА ГИ КАНЯТ

123

Анонимен

преди 4 години

Нали в чужбина били само миячи на чиний и берачи на ябълки. Ще разберете какво направихте особено след като написнат още 200-300 хил души.Нали си имаме IT спец. То така се гради икономика хаха.

122

Анонимен

преди 4 години

До 133Докато чакаш да измре смрадта и да с върнеш, ще остарееш и управляващите няма да те искат. Да си знаеш- станеш ли на 38-40 год. бизнесът не те иска, ти си аут. И на 40 год. пак ще емигрираш.

121

Анонимен

преди 4 години

Никакви грижи не полагате за работещите тук, пък сте тръгнали емигриралите да връщате. Изпускате питомното, чакайте да върнете дивото.Хората и сега бягат от Бг. Забелязвате ли го?

120

V

преди 4 години

Въй хората са връщат .Пазете са бе ! На са бутай те ! За всички ще има безплатни квартири .Трябват ни ,,мозъци,, понеже ние си нямаме мозък у главата и *** да си избършем. Най малко космически кораб да са конструирали. Тука не знайми за кво ни трябват ама ни трябват .

119

чалгар

преди 4 години

само чалга и уиски да са лееееейй

118

до 19

преди 4 години

има има...аз съм завършил на запад в топ 10 университет и чакам да измре смрада за да се върна и да целуна българската почва

117

Икономист

преди 4 години

Защо бивши политици и вицепремиери си дават мнението за намеренията на правителството ? Те може и да искат да върнат младите, образовани и богати българи, но дали са ги питали какво е тяхното мнение. Може и да се върнат, но само като министри или министър председатели на мястото на сегашните.

116

Анонимен

преди 4 години

България иска да върне образованите млади търсят се 10 хил. служители-----------А, образованите млади хора искат ли да се върнат в Бг при мутрите дето ги принудиха да напуснат държавата си?Питам,бе, само питам!?

115

Трудовак

преди 4 години

Голяма част от икономиката ни е напълно фиктивна. Добре угоени другари си играят на бизнес, но с предварително определени схеми и територии. Как да създадат реални работни места за квалифицирани кадри, че и платени при това? Каквото кажат шевовете им от ДС - това правят.

114

Така са почва

преди 4 години

Абе, за сега ривети за "квалификация", "висше"... Чакай още 5-6 годинки!!! Тогава ще се търсят главно техниците със средното образование и опит, ама... Късно е чадо, България ще започне да мига като дискотека без електротехници и то точно със средно. Тогава и на тях ще им казвате "квалифицирани", ама... То и хора с основно образование ще започнат да липсват

113

Домуз Ага

преди 4 години

Най добрия чорбаджия в Бугарско се нарича Домуз Ага Ефенди, главен изпълнителен директор на Делиорманския колос "Лудогорец Юнайтед".

112

пецата

преди 4 години

Абе никакви специалисти не му трябва на бизнеса,момента се търсят телефонисти с езици за кол центровете и това е цялата идея , бизнесмените си имат специалисти на които им плащат добри заплати и им дават лукс автомобили не ги мислете за толкова глупави, по добре от вас си правят сметката,има глад за хора с езици ,а всички емигранти малко или много живяли над 2-3г в чужбината ще могат да отговарят на телефоните,bpo индустрията и трябва ,бърз интернет,евтина раб ръка и много празни офис площи

111

Анонимен

преди 4 години

ойде коньо у реката ...

110

Анонимен

преди 4 години

С трици маймуни ще ловят. Ваучери за храна, плащане на няколко наема и някаква смешна трицифрена сума за едно родено дете, докато официално ти плащат 700 лева и 500 лева "бонус" в плик по благоволение на чорбаджията. Всичките тия "придобивки" за цяла година, един квалифициран работник на запад ги изкарва за 3-4 работни дни. С работата за една седмица спокойно си купуваш последния Айфон, а не да теглиш кредит за 2 години с вноски по 50 лева.