136

Анонимен

преди 4 години

ЛЕВСКАРИ не ви ли срам да да се издържате от беднотията на хората та тези билитчета на вашият благодетел са последен шанс за да видят свтлина в тунела на бедният си живот те много добре знаят че всичко е една голяма лъжа но нали знаете удавникът и за сламка се хваща не виждате ли че вашият благодетел ви има като едно билетче и когато вече не му вършите работа ще го изтърка и ще го хвърли в *** защото вече нищо не печели

135

Анонимен

преди 4 години

ГОСПОДИН БОЖКОВ,А КАКВО ДА КАЖИМ НИЕ РАБОТНИЦИТЕ ОТ БИВШИЯ ВЕЧЕ ЗАВОД /ВАСИЛ КОЛАРОВ /В ГРАД РУСЕ. ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ВАША ФИРМА СТОПАНИСВАШЕ ЗАВОДА И ТОЙ ФАЛИРА ИМАМЕ ДА ВЗЕМАМЕ ЗАПЛАТИ ПО 8000 ЛЕВА НА ЧОВЕК, РАЗБИРА СЕ СЛЕД КАТО БАНКИТЕ СИ ВЗЕМАТ ПЪРВО ТЕ СВОЕТО/ ЕСТЕСТВЕННО ЗАВОДА Е БИЛ ЗАЛАГАН КЪМ БАНКИ/. И СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ВИКАТЕ,ЧЕ ВИ ВЗЕМАТ БИЗНЕСА. КАТО НЕ СИ ЧЕСТЕН И ЛЪЖЕШ И ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА Е РЕДНО ДА СИ ПОНЕСЕШ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

134

Анонимен

преди 4 години

Алчният Еднокнижник не може да преглътне, че някой краде повече милиарди от него.

133

Чебурашка

преди 4 години

Тук не става въпрос за Левски, футбол или спорт а за едно сериозно финансово нарушение. Допуснато от много високо място и от имащи власт лица. Министъра на екологията влезе за много по-маловажни неща в следствена арест. Така, че и при този случай би трябвало да се очакват арести и повдигане на обвинения. Божков формално е чист, защото държавата е просхола не плащането на 210 милиона. Всеки може да измисли колко Български Коледи, на които се събират максимум 1.5 милиона са това.

132

1914

преди 4 години

Хора дето не са се събличали по физическо ще ми обясняват какви били феновете на Левски тцтц. Само Сините

131

Анонимен

преди 4 години

Левски е частен отбор и е сигурно че някога някой нормален бизнес ще го купи и ще го изправи на крака!

130

хуху

преди 4 години

отново смехории. Самият казус с Божков показва колко е смешна ситуацията в България и какво е безхаберието за благополучието и най-вече защо бягат инвеститорите от България.Първо държавата нехае и дава възможност на определени хора да не плащат законово дължимите данъци. След време когато този човек стане неудобен или вече не се ползва със същите позиции му се почват проверки и затваряне на бизнеса.Едно не мога да разбера докога хората ще позволяват държавата да се управлява по пожарникарски

129

Анонимен

преди 4 години

Като дойде богат купувач,той ще си дойде със спонсорите и авторитета! Сега Левски е посредствен клуб няма какво да се лъжем!

128

Анонимен

преди 4 години

е добре де, другите отбори като си немат лотария, как се издържат ?Как по дяволите се издържат грандове като Реал, Барселона, Байерн...... без лотария,УЖАС ! Аре черепа там у лево и целата му шайка криминални ултраси

127

Анонимен

преди 4 години

С такива собственици и такова мислене Левски няма шанс да бъде елитен отбор!

126

Анонимен

преди 4 години

Значи заради някакви футболни фенове да се остави ония да си пере парите? Егати мизерията! Няма какво да ни е страх от някакви си ултраси, поддръжката на отбора явно идва от там, че ония не си плаща данъците от лотарията. Цирк, закривайте Левски и феновете в затвора, всичко трябва да е законно!

125

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 126РАЗБИРАШ ГИ ТИ НЕЩАТА!!БЯХ ЗАБРАВИЛ, ЧЕ ОТ УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПАРИ!!!!Е СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е!

124

Анонимен

преди 4 години

Хазарта е порок, и като такъв рекламата му под всякаква форма трябва да бъде забранена, иначе няма никакво значение дали ще е държавен или частен

123

Истината

преди 4 години

Всички които твърдите наляво и надясно, че Левски се издържа от лотарията и не било законно. Сега дайте обяснение колко е чист бизнеса на собствениците на ЦСКА, Лудогорец и особено Славия !??

122

Анонимен

преди 4 години

Истината е че от години Левски нямат стабилен собственик и стабилно финансиране! Тия където се въртят около баницата са дребни риби! Тука трябва яка уважавана фирма!

121

Анонимен

преди 4 години

200 милиона са 100 лева допълнително на всеки пенсионер или поне 3 допълнителни средни пенсии. Тоя Божков краде от джоба на пенсионетите като не си плаща данъците. Левски като си има фенове да си плащат за мачовете и да си издържат отбора а не да бъркат в джоба на пенсионерите за да си чешат крастата. Защо цяла България трябва да плаща за кефа на левскарите?

120

Анонимен

преди 4 години

Черепа щял да спасява Левски, той нали беше тръгнал да спасява и ЦСКА, така спаси че нема що :) просто една мутра, която се занимава с хазарт и търси място удобно за уреждане на мачове с цел печалба и пране на пари

119

Анонимен

преди 4 години

За клуб като Левски е срамота да се издържа и зависи от комар и комарджии!

118

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 4 години

ЦСКА, ИСТИНСКИЯ НАСЛЕДНИК НА ЦДНА И ЦФКА-Септемврииска Знаме --- умря на 9 септември 2016 година !И УЕФА И ФИФА --- НЕ ПРИЗНАВАТ ТИТЛИ И КУПИ НА ТОВА ДРУЖЕСТВО -- СЕГАШНОТО , '''ЦСКА-СОФИЯ''' !!ТУКА В БОКОВА МААЛА (БГ) , МОЖЕ И ДА МИНАВАТ НОМЕРАТА НА ГРИША ЗАХАРНИЯ БОСС, НО ВЪВ ИСТИНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ НА ФУТБОЛА---НИКОЙ НЕ ВИ Е ДАЛ ТИТЛИТЕ НА СТАРИЯ ЦДНА=ЦСКА , ОСНОВАН ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ 1948 Г. И КОПИРАЛ САВЕЦКИЯ ЦСКА МОСКВА !

117

Анонимен

преди 4 години

Докато хора като Божков, Домусчиев,Ганчев и още купчина криминални елементи са във футбола, ние нормално първенство и национален отбор няма да имаме, това трябва да се разбере от всички фенове, и се съмнявам че някой от феновете на Левски ще се вдигне да защитава черепа, с изключение на платените ултраси, заради които повечето фенове избягват да посещават мачовете