26

До 26

преди 4 години

Защо да строят Боинг? Те си имат собствено самолетостроене. Та само за протокола да попитам - ние какво строим, или произвеждаме, или както искаш така го наречи, дето да се цени някъде? Даже и селскостопанска продукция отдавна внасяме от съседите и от къде ли не! Така че по-кротко!

25

Анонимен

преди 4 години

Има такава държава и такъв народ.Да поставят дълбоководни кабели те не могат, но да ги повредят и срежат могат,Да построят пасажерски Боинг не могат, но да го свалят могат.Да лекуват качествено хората не могат, но да ги убият с полоний и Новичок могат.Да направят качествено сирене не могат, но да го сгазят с веригите на трактора могат.Тази страна нищо не може, освен да убива, взривява, руши и унищожава.На кого е нужна такава държава?

24

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаРуските *** ще отричате вината на Русия, дори и руснаците да си признаят. Истината, която цял свят знае е, че рез 2014 година ЗРК Бук на 53-а бригада от Въоръжените сили на Руската Федерация свали пътническият самолет от полет MH17 и уби 298 цивилни граждани, сред които 80 деца и три бебета. В момента защитаваш убийците на тези хора.

23

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаА Украйна кога ще признае, че е свалила малайзийския Боинг МН 17?

22

Анонимен

преди 4 години

Цял свят разбра, че фашагите - психари на мафиота Потрошенко се кефят като свалят граждански самолети с невинни хора на борда!!!

21

Анонимен

преди 4 години

"Империализмът като висш стадий на капитализма "..................много прав е бил Ленин, не съм му голям фен, но за това е бил прав човека!!!

20

Чебурашка

преди 4 години

До До Анонимен 1Напразно продължаваш с руските дезинформации. Цял свят разбра, че руски военни са свалили малайзийския Боинг.

19

До Чебурашка

преди 4 години

Тоя самолет е свален от украинските фашисти на Потрошенко!!!

18

Анонимен

преди 4 години

При глобализма и капитализма е така...............самолети падат като детски хвърчила, и хората умират..............свиквайте, селяни прости!!!

17

Чебурашка

преди 4 години

А Русия кога ще признае, че е свалила малайзийския Боинг МН 17?

16

Анонимен

преди 4 години

Петро Потрошенко.................бивш президент на Украйна................голям мафиот и шоколадов бос!!!Прави хубави шоколади.................да, но предаде Украйна на чуждите западни сили и Бог и народът на Украйна един ден ще го съдят!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Русофили, хайде пак се върнете към теорията за прегрелия двигател там сте много силни, изобщо много сте добри в разследването на авиационните катастрофи.

14

До Анонимен 12

преди 4 години

Холандците са едни откачалки, които освен да се друсат с дрога, за друго не стават!!!

13

до 7

преди 4 години

Сепаратистите имат ЗРВ в състава на ПВО за каквито ние само можем да мечтаем! И какъв разчет да направят? Знаеш ли въобще на какво се казва разчет в един ТДН или ЗРДН такъв? Темата е огромна. Съветвам те да не пишеш за неща от които НИЩО не разбираш!

12

?

преди 4 години

Кой подкрепя терористи, главорези и ***, дето режат глави и пускат за това клипове в Интернет??Това се пита в задачата???

11

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 1Петро порешнко си няма хал-хабер от свалянето на МН-17, но виж Путин много добре знае кой и кога го е свалил и даже разформирова състава на руския дивизион свалил самолета и го разпрати да служи из Сибир в незнайни поделения. Холандците знаят поименно всички РУСНАЦИ замесени в свалянето на МН17.

10

Анонимен

преди 4 години

САЩ продават оръжие на братските режими в Саудитска Арабия, Катар и Израел.САЩ , Англия и Франция създадоха терористите от Ислямска държава (ИДИЛ) и Ал-Кайда!!

9

Анонимен

преди 4 години

Русия продава оръжие на братския режим в Иран. Русия е съучастник и доставя и ноу-хау за сваляне на граждански самальоти....

8

Анонимен

преди 4 години

Така е при глобализма.......................самолети ще падат, хората ще *** като мухи, ще има войни , болести , рак, глад и мизерия за едни и богат и дълъг живот за други!!!Добър ден, селяни прости!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

А Боби какво казва по въпроса?