95

Анонимен

преди 4 години

Нещо много го подценихте Тръмп, а ви еб.ава яко. Та и малкия се умисли.

94

Анонимен

преди 4 години

Чистите евреи не са бели, те са генетични братовчеди на арабите и са буквално идентични на външен вид.Ашкенази евреите са бели - продукт на програма за "генетично облагородяване", чрез която придобиват малко от малко интелект, чифтосвайки се с интелигентни бели хора в продължение на векове.

93

Жокей, спри игрите

преди 4 години

и си укроти пуберските фантазии. Вярно, че начело на големите държави в света са доста изродени твари, но не са толкова глупави, че да изпълняват мечтите на умствено затруднени като тебе. На никого не му се агонизира няколко години в бункер, за да излезе накрая в свят, който е подходящ за живот колкото и Марс.

92

Факт

преди 4 години

До До чудех сеАмериканското ПРО в Румъния и Полша всъщност е нападателно оръжие-ракетните установки са идентични с тия,изстрелващи ядрени ракети,тоест заобикалят се договорите!Е,Кинжал доста охлади тия мераци.

91

РВ

преди 4 години

Евреите са бели хора????? Че те са една кръв с арабите ,драги. А шведите идват щото ги пускаме. По точно меркеловците де.

90

Извод:

преди 4 години

Краварите имат Много бази, ама беззащитни!Руснаците имат една база в Сирия.През седмица спонсорираните от щатите терористчета я пробват със какви ли не летала и дрончета - а рашките се радват на безплатни мишени...Интересно а?

89

Хм

преди 4 години

До РВАз пък не мога да разбера как бели хора(ев*реите) пращат милиони арабски и африкански нашественици в Европа,ама на-точно това става!

88

Представление

преди 4 години

Някои изкяриха доста от задкулисните сделки - недоволните в Иран от популярността на Сулеймани се отърваха от него (никоя корумпирана върхушка не търпи дълго народни герои), Тръмпи и кукловодите му се похвалиха с извънсъдебна екзекуция и се надяват клоунът да бъде преизбран, други участници припечелиха от предварително известните повишения на петрола и златото, както и курса на някои акции. Само обикновените американци и иранци остават с пръст в... знае се къде. Останалите хапльовци - също.

87

do 89

преди 4 години

точно оттогава не харесвам и путин и борисов/герб - надупиха се на ердоган,точно путин православна християнска русия за една тръба се надупи на ердоган който е радикален ислямист, а борисов отказа директно да мине през БГ, щото така се споразумя с ердоган а той уж да задържа бежанци при нас, и се съгласи да взимаме от него,всичко на наш гръб ,затова подкрепата ми е изцяло за бай дончо.

86

До чудех се

преди 4 години

Пич кажи ми поне, че ти плащат да пишеш тези глупости. Ако американското ПРО е толкова безпомощно колкото твърдиш, защо твоя вожд от години реве, че САЩ разполагат ПРО системи в източна европа??? Междо другото, защо сега на визитата си в Турция джуджето в последния момент сменил маршрута си и решил да не каца в новото летище в Истанбул, а кацнал в старото, да не го е хванала пароноята, че чипко тръмп е подготвил едно дронче за него.

85

Анонимен

преди 4 години

За да се докаже в САЩ, да се подготви за изборте и да натрие носа на демократите, Тръмп ще подпали света!

84

ттт

преди 4 години

тръмпа говореше много тежко и бавно, като че ли имаше задух.Да е нямал сърцебиене или полва втори маршрут - да не го гръмнат, та затова закъсня със 30 минути.Нали имаше 52 цели, нали му атакуваха две бази.Ккато и да е, по се ядва от откачалката Хилъри

83

Анонимен

преди 4 години

До до 94Перси са и им личи. Ако не беше исляма щяха да са водеща интелектуална сила. Дори и с ограниченията на исляма, Иран е на 8-мо място в света по научен продукт. Инженерната дейност им се отдава много, интелигентни, креативни и работливи.А арабите са другата крайност. Ако не им беше петрола, още щяха да си прекарват дните в шатрите и нощите с камилите и козите. Единственото нещо, което са създали, е радиалния ислямизъм и тероризъм. Всичко друго им е от някой друг за пари.

82

Любопитен

преди 4 години

Нямало Пейтриъти в тия бази и затова минали ракетите...То и в С.Арабия сигурно е нямало,та опукаха рафинерията.Изобщо де е това ПВО,щом на нужните места го няма?Накрая и НОРАД да не се окаже същата работа.

81

Анонимен

преди 4 години

Режимът чрез санкции няма да падне никога ,което означава ,че региона и света ще бъдат подложени на същото.Америка имаше страхотен повод да смаже режима веднъж завинаги,но нелепите съюзници и страхливците в самите щати пречат на това.

80

до 94

преди 4 години

В Иран са Перси, колкото ние сме траки. То целия ти пост е една тотална глупост, но поне това за етосите не го мажи по форумите, че оскверняваш паметта на хората.

79

За пейтриътите

преди 4 години

Краварите само като са разбрали че Путин лети към района са забравили и за ПВО и за всичко!

78

АнонимеН

преди 4 години

НАЙ-ЖАЛКИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ В ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ ЩЕ Е ТРЪМП!!!БУШ И ОБАМА СЧУКАХА ИРАК И ЛИБИЯ И БЕЗ ПРИЧИНА!!!А НА ТОЯ МУ ВДИГНАХА ВЪВ ВЪЗДУХА БАЗИТЕ И КАТО КЛОШАР САНКЦИИ ЩЯЛ ДА НАЛАГА!!!

77

Анонимен

преди 4 години

До Чудех се!Та каква беше ситуацията с Доналд Кук?

76

Анонимен

преди 4 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп в официално обръщение към нацията след иранските удари по американски военни съоръжения каза - само редник Армстронг Джонсън имаше болежки в левият кътник, но точността на иранската ракета му го извади.