97

До 103

преди 4 години

Типичен пример за това как либерасто-комунистите се оплитат в лъжи, когато ги натиснеш леко и ги накараш да обяснят на какво се базират абсурдните им твърдения. Чакайте да дойде екоталибанския горещ лед.

96

До 103

преди 4 години

Вземи си направление за психиатър - глобалното затопляне, водело до ледников период!? Шизофренията пак се обади! Хем ревете, че щяло да стане много топло, ще измрем от жега всички, хем щяло да стане много студено, някъде си!? Много ви е хлъзгава религията, за всяко нещо си намирате макар и абсурдно-глуповато обяснение. Звездите говорят ли ти?

95

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГлобалното затопляне може да доведе до ледников период. Не приемайте думата "затопляне" в смисъл че навсякъде ще стане по топло.

94

Анонимен

преди 4 години

Символ на глобалния бунт? Фалшиво пропогондирана история, за да се замажат очите на обикновените хора, че нещо зависи от тях! И хиляди бунтове да има, цивилизация, в която шепа демони трупат милиарди и държат на верижка цялото човечество няма как да оцелее дълго. Тези, които романтично се възхищават на едно изхлопало дете дали ще се откажат от стотиците ненужни вещи в дома си, от прерпълнените си с ненужна и некачествена храна хладилници или от марковите си парцалки и уикендите в мола?

93

Анонимен

преди 4 години

До 11Точно в този сайт, обясняваха как декември щял да бъде екстремно топъл, заради глобалното затопляне, пък то какво стана мисля всеки вижда - манипулации и лъжи, либерасто-комунистически похвати.

92

До 86

преди 4 години

Пак се започна със свободните съчинения и секта клетвите - няма такъв фонов режим на изчезване от 5 вида. Ние не знаем точно колко животински и растителни, да не говорим за бактерии, видове съществуват, според някои учени съществуват на 100 млн. вида, непрекъснато се откриват и описват нови. Ако изчезват само по 5 вида на година, значи еволюцията е спряла - това е абсурд!

91

11

преди 4 години

Ний тука ша изпукаме от студ, няква овцa блее, че ставало топло.

90

Анонимен

преди 4 години

До АниАни, Ани за жалост секта простотията струй от теб - хайде обясни каква е връзката между замърсяването с нещо /какво обаче не е ясно/ и климатичните промени? Няма такава, това са екоталибански глупотевини. Ти си чисти, поддържай чисто, но не си напъвай мозъчето по теми от които не разбираш.

89

Кирчо

преди 4 години

Нелито Христова ще пропусне коледната премия с толкова грешки ........ А относно Гретхен, сценария е ясен, един ден ще стане шефче в ООН-ето, ще ръкомаха срещу затоплянето или каквото и да е друго за да може в сянката на това да прокара нещо много по-мръсно и коварно за климата.

88

Българ

преди 4 години

Световните кукловоди пак правят циркове с тая, уж да си мислим, че не нещо ще направят за планетата...

87

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Нов сценарий, нови методи, нов опит за промиване на мозъци.

86

Ани

преди 4 години

За съжаление глобалното затопляне е вече факт. От всеки човек зависи дали ще живее в чист дом или в мръсотия.Земята е нашият дом. Ако хората не се погрижат да чистят природата, рано или късно ще бъдат принудени да го направят, за да оцелеят.Дали някой ще чуе Грета Тунберг е въпрос на личен избор.Не е важно,че проблемът се сочи от дете на световни форуми, а че има такъв проблем,който застрашава човечеството.

85

ХАХАХАХАХА

преди 4 години

ТАЯ АКО Е ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА, АЗ СЪМ БОГ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО!

84

Митко 19см

преди 4 години

каква е тая дума "организаций"---Химичен елемент. Предизвиква рак. Подобен е на Регилий.

83

Митко 19см

преди 4 години

КОЙ УРЕДИ ЕДНО 16-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ БЕЗ ДОРИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА ГОВОРИ ПРЕД ООН---Рептилите?Муахахахахахаха

82

до 88

преди 4 години

Стига си крещял.Има само едно вярно изречение в целия ти крещящ пост.

81

АнонимеН

преди 4 години

НЕ ПРОФЕСОРИ А НОБЕЛОВИ ЛАУРЕАТИ ИСКАТ ДА ГОВОРЯТ ПРЕД ООН НО ИМ СЕ ОТКАЗВА!!КОЙ УРЕДИ ЕДНО 16-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ БЕЗ ДОРИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА ГОВОРИ ПРЕД ООН , ЧЕ Е И ДОПУСНАТА ДО ВСИЧКИ СРЕЩИ НА ООН С ПРАВО НА ГЛАС КАТО, ЧЕ Е ЦЯЛА САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА!МНОГО МНОГО МНОГО СЕРИОЗНИ КУКЛОВОДИ !

80

Анонимен

преди 4 години

За мен Личност на годината е друго шведско момиче - Izabella Nilsson Jarvandi. Поинтересувайте се, обявена е за "анти-Грета Тунберг" и набира все по-голяма популярност именно заради здровомислието си.

79

до 65

преди 4 години

В момента годишно изчезват около 1000 пъти повече видове, отколкото е нормалният "фонов" режим на изчезване (до 5 вида годишно). Това няма нищо общо с еволюцията, ние сме напаст от порядъка на астероида.

78

организаций

преди 4 години

До Анонимен Не се научихте да пишете...каква е тая дума "организаций"