140

DOC

преди 4 години

Вижте aqicn.org/map/europe, който показва в реално време индексът на качество на въздуха и тогава коментирайте. Много искат да са на първо място, ако да е по осиране. Веднъж влезе ли София в негативните класации трудно ще се измъкне от тях, а това е важно за туризма, инвестиции. Вижте колко много по-зле има от София, но никой не е тръгнал да си плюе града. Тези андрешковци, които най-злословят най-много замърсяват.

139

Анонимен

преди 4 години

Като стане студено от квартали като Христо Ботев започва да се издига тъмен облак от дим и само гледаш към коя част на София ще го насочи вятъра, т.е. къде няма да може да се диша.

138

Анонимен

преди 4 години

Сетила се Мара,да се побара.

137

Гост

преди 4 години

До До 148 Точно така. След това край на смог-а, край на човешките незгоди.

136

Анонимен

преди 4 години

При най-сериозните нива, които бяха през уикенда, най-голямото замърсяване отново беше през нощта. Горенето на дърва и въглища е сериозна причина, за това са и мерките, които поискахме и предприемахме.______Просто ми писна да чета глупостите на тая жена, горенето на дърва не е никакъв проблем, що се отнася до въглищата те почти не се използват в София, проблема са Ви горенето на всякакви други отпадъци и рязкото нарастване на дизелите, това е ама не Ви изнася да кажете

135

Анонимен

преди 4 години

Фъндъкова:"Горенето на отпадъци крие рискове за здравето".Добре,че ни го каза,ние как щяхме да се сетим.

134

ист

преди 4 години

Ако Мая беше кмет, нямаше да има фини прахови частици. Само едри. Тя беше обещала.Глобите на Фандъкова няма кой и с какво да плаща.Кметството може да плати и да изпрати булдозери .

133

Анонимен

преди 4 години

Да направят, каквото направиха в Лондон след Големият смог от 1952 година - да забранят напълно отоплението на твърдо гориво и въздуха ще се изчисти.

132

Гост

преди 4 години

От коментарите които прочетох, става ясно че всички са доволни от въздуха който дишат. Тогава какъв е проблема. Фандъкова и Борисов не са вечни, това е ясно. Когато те се разкарат , въздухът по-чист ли ще стане? Какво предлагате вие за решаване на този проблем скъпи съграждани?

131

До 148

преди 4 години

Заради негласувалите, онези от маалите избраха Фандъкова. Ако бяхте гласували, Фандъкова нямаше да е кмет. Сега това трябва да тежи на съвестта ви.

130

Извод

преди 4 години

За избирателите, които горят кабели и гуми, кметицата ще купи с парите от данъците на софиянци, нови отоплителни уреди.

129

88888888

преди 4 години

Едва ли има човек , който да може да си позволи да се отоплява на ток , газ , парно и да ходи да си купува дърва , въглища Мизерията е в основата

128

Анонимен

преди 4 години

Стига сте плюли, Фандъчка вие си я избрахте и сега ще духате супата. Моята съвест поне е чиста, не гласувах и ми е добре.

127

Анонимен

преди 4 години

Да се направи тока безплатен и няма да се изгаря каквото и да е. Бутан - държава по-малка и по-бедна от България, го направи.

126

Джедай Мастър

преди 4 години

"Имаме мобилна станция, която, особено при прогноза за по-сериозни превишения, изпращаме на Орлов мост. Доста често имаме данни от там. Те не се различават много от останалите пет"Фандакова пак нагло лъже. Имаше постоянна станция на орлов мост, която нарочно премахнаха, защото показанията бяха плачевни и вместо това сложиха на копитото с надеждата, че там ще е по-чисто. Нещастница.

125

Юрданка

преди 4 години

Да го дишате ве!

124

Анонимен

преди 4 години

До 142Изнесал ти е малкото мозък като гледам.

123

Анонимен

преди 4 години

А така да се бяхте заинтересовали защо АДЖЕБА хората са стигнали до там да горят дърва и въглища вместо на ток и газ каво в белите страни?

122

Край

преди 4 години

До 138 - безветрени дни са двайсетина в годината - да пускат ел. уреди. или да минават на печки на пропан-бутан.Може част от енерийната помощ да е бутилка - пропан-бутан.Печките за тя са по 150 -80 лв.

121

Анонимен

преди 4 години

Последните два коментара ме въодушевиха много... Аз викам да забраним дишането в дни с мъгла!