25

Факти

преди 4 години

Кравето сирене поевтинява с 1,3% !

24

Беше по-зле

преди 4 години

Захарта и по соц. време беше 1 лев/кг. при заплати от 160-210лв./месец

23

Дядо Соци

преди 4 години

Ако БСП бяха спечелили , цените щяха драстично да спаднат.Ама нямат късмет а и ние покрай тях.Какво да правиш ? Съдба !

22

Анонимен

преди 4 години

И при комунизма ги фрашкаха с изкуствена тор.Редовно се връщаше от износ за по-белите държави (полша,унгария,чехословакия) консервирана храна която като и направят изследвания ми тя отровна по тамошните стандарти).Добре се пласираше на вътрешният пазар хората дори даваха подкупи за буркан в повече.

21

123

преди 4 години

Сега повечето храна е пълна с отрови. Домати-ГМО, плодовете и зеленчуците пълни с нитрати и пестициди, млечни продукти с палмово масло, месо с антибиотици и ензими. Алчноста на търговеца граници няма. Хората ще започнат да боледуват още от младини.

20

ДО 15

преди 4 години

Ех тези вече две разглезени поколения,само кусури търсят.Как ще те разберат като не могат да си представят що е то социалистически Плод зеленчук-лук,праз,кални картофи зеле и моркови,плодове -само ябълки и толкова.ДРУГОТО КОНСЕРВИ и туршия в един голям бидон Дава се от продавача Няма като днес да вървиш между плодове и зеленчуци в големият магазин и да избираш Нямаше такива магазини,молове нямаше,бензиностанции нямашеТе си мислят че винаги е било като днес.Деца,децаа баце ли ,чери домати ли???

19

Анонимен

преди 4 години

А заплатите и пенсиите кога?

18

ДС

преди 4 години

Щото народа е ***. Винаги след избори, мухоБОЙКО, наточва сатъра. После минават 2 години и нали споменах, че народа е *** и пак него избираме. А на всеки от нас удръжките са 23 % от заплатата + 20 % ддс за всяка услуга. Значи данъците започват от 43 %. Отделно данъци на жилища, коли..... Айде после кажете че ниски били данъците. А да и да не забравя 90 стотинки акциз за горивото. ЧЕСТИТО на народа.

17

Анонимен

преди 4 години

Идеално.Скоро още няколко процента от България ще напусне и няма да има на кой да си продават стоката

16

Анонимен

преди 4 години

*** с "Промяната на Радев" пак е тук!Шизофренико, и 20 плюса да си навъртиш от виртуални IP - та, полза никаква - правителството определя цените, а не президента, само на шизофрениците не ви е ясно!

15

Анонимен

преди 4 години

Тиквун Боко какво ще измучи по въпроса? Защо не наложи вето на високите цени?Кремълската слуга Боко от Банкя работи само и единствено против интересите на България!Скоро на народа ще му прелее чашата на търпението и ще хване колове, камъни, брадви и ножове, за да свали от власт самозабравилия се тиранин Тиквун Боко!Метежът ще премахне от правителството един тумор!А деса *** (Атанасова) отива в сливенския!

14

Анонимен

преди 4 години

Помня малко от комунизма-няма да ви хареса.Общо взето мизерия нищо не можеш просто да отидеш и да си го купиш.Прясното мляко се продаваше в торбички и те бяха наредени в едни големи пластмасови легени.Винаги бяха спукани и се носеше една специфична тежка смрад.На книга всичко си е супер.Реалният живот беше пълна лъжа.По улиците скитаха роми и обираха стотинките на учениците.Затва хората се организираха да си водят децата на групи до училище.Голяма радост по Коледа-банани и портокали.

13

Газобрък Газобръков

преди 4 години

Най -добре в 1300 годишната история на БГ се живее при другаря Бойко Методиев Борисов-бивш член на БКП и настоящ лидер на ГЕРБ ! Да живее комунистическата партия ГЕРБ !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Румен радев какво ще измучи по въпроса? Защо не наложи вето на високите цени?Кремълската слуга радев от харманли работи само и единствено против интересите на България!Скоро на народа ще му прелее чашата на търпението и ще хване колове, камъни, брадви и ножове, за да свали от власт самозабравилия се тиранин румен радев!Метежът ще премахне от президентството един тумор!А деса *** отива в сливенския!

11

Анонимен

преди 4 години

Тва на снимката е пълно с нитрати.В стомахът ви веднага превръщат няколко милиона клетки в ракови.Ако имунната ви система е на ниво -ще живеете.Ако ли не-честит нов онко дом.Животът с рак на стомахът е вълнуващ и с много предизвикателства.

10

Анонимен

преди 4 години

Домата е безвкусен банана е зелен и не става за ядене ябълката като отхапеш отвътре е като нишесте не се яде и т. И т.н има сега по магазините всичко но не е годно за консумация това са. Само отделни примери на който съм попадал човек винаги може да си вземе чери домати ако иска вкус и т.н но като цяло кво като има сега по магазините като не става за ядене не е и за фалене изтъкване толкоз

9

:):)

преди 4 години

при Баце е така, печели уж избори и почва сатъра на племето..честито на гласувалите

8

възрастен

преди 4 години

По това време и през зимата домати и краставици се появяваха само в двата ,ПОКАЗНИ" магазина винаги по 3лева при заплати от 93 до 160 лева. А в плод зеленчука се купуваха на чувал картофи и лук./че не винаги пускаха/,плодове през зимата нямаше и се почваха трушиите и консервите.Нямаше Била,Кауфланд,Т маркет и т.н.други магазини със свободен достъп до плодове и зеленчуци освен кварталният мизерничък ,,Плод зеленчук"Младите не могат да си представят това.а ние си бяхме свикнали.

7

Анонимен

преди 4 години

Това е част от Промяната на резидент рътьо радев ветото - сертифициран нищоправец с 11000 лв заплата! Хак да ви е скъпотията на радев мръсникът!Оставка, съд и затвор за мракобесния *** от БСП румен радев!

6

..

преди 4 години

Нищо вие можете да търпите вечни доказалисте го миши народ