144

СС

преди 4 години

пак се изказа неподготвен, не вижда ли че по всички флангове кадрите му се дънят и държавата потъва все повече, ама не другите му виновни той най правия, ама стига си махал този и оня махай се ти щото за нищо не ставаш освен да лъжиш наляво и надясно ОСТАВКАААААА

143

Анонимен

преди 4 години

Михайлов отказва да подава оставка.Напоследък всички взеха да унижават Баце.

142

Анонимен

преди 4 години

Новият шеф на БФС ще е Пеевски.

141

Анонимен

преди 4 години

Това е недопустима намеса на правителството в делата на футболния съюз. Сега ще ни дисквалифицират за следващите квалификации.

140

...

преди 4 години

България може да има най-хубавите стадиони и бази. само погледнете на какви места красиви и като градове и като природа имаме стадиони и какви могат да са те с функциониращи школи. това ако се случи ще имаме и проспериращи градове, защото на хората малко им трябва. всичко това умишлено се стопира години наред, за да може 4-5 човека в това бфс да се правят на мутри от 90те и други мишоци около тях на хранилка да вземат едно трошици да си стоплят душиците. не се трае вече- тези неща са валидни не само за футбола, ами за цяла България. Прекрасна държава, в която е време да се въведе ред и да я п

139

Анонимен

преди 4 години

"Преди началото на срещата пък феновете на гостите освиркваха химна ни "Мила родини""това е бил момента, в който е трябвало да напуснем мача, защото:1. падаме само с 0:32. финтираме англичаните за всичките им приказки по отношение на толерантност и тнама за това трябват стратези, а не пияндета

138

Анонимен

преди 4 години

Расизмът е нормална реакция. Не трябва да се заклеймява. Публиката бе в правото си. Черните защо да имат предимство пред белите?

137

Василлис Каррас

преди 4 години

Българските азиатски расисти и потомци на конския навлек хан Аспарух -- бяха изкормени от потомците на Джак Изкормвача насред Гръцкия Полис София !...Слава на Англия..Слава на Гърция !

136

Анонимен

преди 4 години

Борисов няма глава която да зовем да падне, а кратуна. Всеки ден в който това мутро-милицио-пожарникарско произведение представлява страната ни е позор.

135

Радослав

преди 4 години

До 140Масово наричат отвращението ни към паразитиращите индивиди (без значение от етноса им) расизъм поради простата причина, че когато кажем спрете парите на мързелите самите антирасисти автоматично правят връзка мързел=братята и надават вой, че сме расисти защото видиш ли според тях ние сме против "братята"! Те самите правят тази връзка и имат наглостта да ни наричат нас расисти! Просто на работещите започна много да им писва държавата да краде 50% от изработката им за да храни готованци!

134

шматка

преди 4 години

До хитлеристчето до 127Айдеее уйде коня у ряката

133

Анонимен

преди 4 години

Не е достатъчно. Да издигнем клада!

132

ПроСоТо

преди 4 години

ой милия!..Побърза веднага да ЯХНЕ ВЪЛНАТА!"Бил РАЗПОРЕДИЛ ДА СПРАТ ФИНАНСИРАНЕТО на БФС,ДОКАТО Михайлов НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА"!!!!!!!!!!!НА КАКВО ВИ ПРИЛИЧА ТОВА?!..Ако някои още не са се ориентирали:-Това си е ЧИСТА ПРОБА "ТАКТИКАТА НА БУХАЛКАТА",въведена от тоя и събратята му,само че тоя път "ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ"!ДОКОГА Мутрьо ще се разпорежда СЪС ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА,сякаш тя му е бащиния?!

131

живеещ в Лондон

преди 4 години

браво #136 .Аз се чудя тези хора защо си носят главити въобще . Бавно развиващи се аборигени ..Ама то е така като няма заплащане .. няма и качество . А и не очаквай резултат .. пълна помия !!!

130

Радослав

преди 4 години

До 129Расизма просперира там където държавата я няма!Докато бедния работещ се дере за да изхранва мързеливи индивиди расизма ще е в подем!Докато се шири страх, че малкото което имаш е общо за малцинствата, докато нямаш право да защитиш собствеността си расизма ще прогресира все повече докато не изгърми тотално!След като държавата се държи расистки с българите как точно очаквате българите да не станат расисти?В тази държава колкото по съвестен гражданин си,толкова повече държавата се гаври с теб

129

Анонимен

преди 4 години

До РадославТова не е расизъм. Всички сме срещу паразитизма на определни части от малцинствата,но не е расизъм. От тях има и таива,които не чакат на социалните,но са малко.

128

шматка

преди 4 години

До ЗнайкоЕ чия оставка да искат след като футбола ни е гроги.На Минка касиерката ли.Естествено че шефа на БФС носи отговорност за състоянието на футбола у нас.Това че е бил четвърти в света не означава че става и за шеф.Резултатите го потвърждават.А за морал и чест въобще да не говорим.Отдавна сам трябваше да се оттегли

127

Анонимен

преди 4 години

БФС не беше ли независим орган???

126

Радослав

преди 4 години

До 129Проблема с расизма идва от държавата! Как очаквате българите да не са расисти след като работещия българин плаща данъци, а държавата насреща му показва среден пръст и дори не му дава жалките 40 лева за дете защото видите ли 500 лева на член от семейството били адски много, а в същото време същата тази държава изсипва като мана небесна милиони над "братята" които не са платили и 1 стотинка данък! Държавата защитава престъпници защото били от малцинствата и после защо сме расисти?

125

Анонимен

преди 4 години

Защо футболиста на годината не излезе на терена и да наниже 2-3 гола ? Оставка ? Прави са нашите лъвове трябваше да се оставят да паднем с 20:0 Кой превърна наградата футболист на годината във поредната политическа атракция ?