50

п младенов

преди 4 години

речта на декемврийския пленум, 1989:"Ниe oбaчe нямa дa ce oкaжeм нa виcoтaтa нa cвoятa oтгoвoрнocт прeд нaрoдa кaтo упрaвлявaщa пaртия и кaтo Цeнтрaлeн кoмитeт, aкo нe видим, чe прeз пocлeднитe гoдини cтрaнaтa нaвлeзe в пeриoднa ceриoзнa кризa, нa нaрacтвaщo coциaлнo нaпрeжeниe и cтaгнaция в cвoeтo цялocтнo рaзвитиe."

49

кубанская столица

преди 4 години

восхящявам се от едно въражение: според ВВС... И къде е българска точка на виждане? А никъде. Россия е повсякъде

48

П.МЛАДЕНОВ

преди 4 години

НА ДЕКЕМВРИЙСКИЯ ПЛЕНУМ:Другарки и другaри,Изминa eдин мeceц oт Нoeмврийcкия плeнум нa ЦК нa Бългaрcкaтa кoмуниcтичecкa пaртия. Нeгoвитe рeшeния ce пocрeщнaхa cъc cпoнтaннo oдoбрeниe oт бългaрcкия нaрoд."

47

мдааа

преди 4 години

За елементарния човек технологии са потребителска апаратура като перални, печки и прахосмукачки, дай му западна апаратура да се радва. Българите се продадоха за апаратура и банани.

46

Анонимен

преди 4 години

Лабораторията за новичок не е засегната и произвежда отрови с пълна пара!

45

Анонимен

преди 4 години

Какви технологии идват от САЩ сега, че не се сещам?

44

ХААХАХА

преди 4 години

СМЕШНИКА С РУБЛИТЕ, КАКВА МОДЕРНА ТЕХНИКА БЕ, НАЛИ НА 10 НОЕЕМВРИ СЕ СЪБУДИХМЕ 50 Г. СЛЕД МАЙМУНИТЕ БЕ, МЕЖДУГРАДСКИТЕ ТЕЛЕФОНИ МИНАВАХА ПРЕЗ ТЕЕФОНИСТКИ!САМИЯТ ДРУГАТ П.МЛАДЕНОВ ГО КАЗА НА ДЕКМРИЙСКИЯ ПЛЕНУМ НА БКП! РАЗРУХА ТОТАЛАН - С 2 ДУМИ! ТОВА КАЗА! ОТКЪДЕ ГО ИЗВАЖДАТЕ СЕГА ТОЯ РАЙ?

43

Boto

преди 4 години

По времето на СССР България имаше 2 банкрута като държава, изнасяше брак направен от най-добрата руска техника. Правеше мотокари с производствена цена 2 пъти по-висока от производствената.Мръсните *** седнали да ми разправят за отворени прозорци и парното. Изро*и мръсни то затова сме на това дередже

42

Анонимен

преди 4 години

Българите 30 години след падането на Берлинската стена продължават да се карат за това кой е по-готин. И двете системи се водят от определени идеологии които не работят универсално. Не можеш да имаш еволюция на продуктите които индустрията произвежда без свободен пазар ръководен от потребителите. Но също така не можеш да имаш здравеопазване и образование без идеалисти които работят по призвание, а не по материални подбуди.

41

Анонимен

преди 4 години

В Коми ходеха по малко от 0.1% от българите, и печелеха добре и изобщо не са блъскали като животни както сега 2 милиона българи мизерстват и мият улиците на Запад за мизерно заплащане, защото в членката на ЕС и НАТО България няма никакво заплащане.

40

Анонимен

преди 4 години

Ми що САЩ не ни използват както СССР като депо за домати и да им платим остарелите самолети с пресни домати. Няма по вкусни от родните домати от село, американците ще се зарадват.

39

Анонимен

преди 4 години

АЛО, РУБЛАДЖИЯТА, В КОМИ ХОДИХА ДА БЛЪСКАТ КАТ ЖИВОТНИ БЪЛГАРИТЕ!ИМАМ ПОЗНАТ СТРОИТЕЛЕН ИНЖ. В ЛОНДОН, ДОТОР ПО ФИЗИКА ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ, БРАТОВЧЕД ВЪВ ФИНАНСОВ ФОНД В ЛЮКСЕМБУРГ, ХОДИХ НА ЕКСКУРЗИЯ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ, ***! И НЕ СЛУГУВАТ, А СИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА СЛЕД РУСКИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ ТУКА!

38

Тръмп

преди 4 години

До АнонименКакви технологии идваха от Москва, че не се сещам? Москвич, Лада, Юность и Ракета това технологии ли са?

37

Boto

преди 4 години

Някой мутирал професор се е опитал да си направи поредната доза Водка и е объркал съставките. Нямаше да има проблем ако не се споменаваше Русия. Те така работят *** сега ще се окаже, че не е просто пожарче а сумати вируси са изпуснали.Ще повторят Чернобил ама по-модерно. И всичко това е за да защитят българската *** от Американските нашественици(ирония, че някой ще си помисли, че го мисля сериозно)

36

Анонимен

преди 4 години

Срещу домати България получаваше от СССР най-модерна техника, а днес 90% от зеленчуците и плодовете са вносни.

35

не лъъжи

преди 4 години

До ДО 25ха,ха,ха зимата отваряха прозорците защото парното бълваше на макс. дори във входовете на блоковоте имаше радиатори и грееха.

34

Анонимен

преди 4 години

По времето на СССР технологиите идваха от Москва, и българските инженери не бягаха в Москва да работят там а работеха в България, и бългаите не ходеха да мият улиците в Москва както днес 2 милиона българи слугуват на Запад. На практика България и голяма част от източна Европа имаха по-висок стандарт на живот от СССР.

33

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЗ СОЦИАЛИЗЪМА СЕ НАТЕГЛИХА ЗАЕМИ, КОИТО ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЪРНЕМ!!!

32

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЗ СОЦИАЛИЗЪМА ИМАШЕ 1 ВИД БИРА И 2 ВИДА САЛАМ. ЧАКАШЕ СЕ НА ОПАШКИ ЗА ШЛЯБ, А КАРТОФИ ВНАСЯХМЕ ОТ ПОЛША. ИНЖЕНЕР ВЗЕМАШЕ 220 ЛВ(54$) ЗАПЛАТА. ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

31

До Кром

преди 4 години

Виновността на Америка е не точно в смисъла на предумишлено нанасяне на щети на други държави. Всяка държава си гледа интереса - и Русия и САЩ и Германия. Това е нормално. Проблемът е, че ние вместо да вземем най-доброто от двата Свята, скачаме от крайност в крайност и унищожихме всичко позитивно от миналото и не се пазим от негативите на Запада. За Запада България е колония за добив на мозъци и човешка ръка точно както навремето България за СССР беше колония за добив на чернозем и на домати.