31

Анонимен

преди 4 години

"" Дава ли Русия шанс на българската икономика? Според изданието "Взгляд" ... "".....................точно това пренебрежително - презрително отношение на путинова русия към източноевропейските държави ... като към подчинена колония, създаде толкова искрена омраза на европейците към русия.Изключение правят българските селяни разбира се ... те обичат русия повече от България

30

Анонимен

преди 4 години

"Ферарито в света на мирния атом"хаххаха, и аз не могаРУСКАТА РАДИАЦИЯ, НАЙ-ДОБРАТА В СВЕТА РАДИАЦИЯ

29

Анонимен

преди 4 години

а ве, даго Дуат на боката масурот

28

V

преди 4 години

Производството на ток от американски централи и ВЕИ та на непазарна основа е само половината от проблема .Ако знаете при преноса частни фирми кви ножоев вадят и как плащаме за земя на частници при наличието на вече изградена инфраструктура ;) Там върви як грабеж от некадърно управление ;) Ама в България все пак думата имат американците и феодалите .Възможно е интереса на феодализма да пречупи западнодемократичния както стана с МРЗто ;)

27

Тодар Правешки

преди 4 години

Хахаха, не мога...В 21 век пуснали бригада с чукове да кърти бетона, все едно сме 1917 година и няма техника...*** то от колхозници какво друго да очакваш... Руска му работа.

26

Анонимен

преди 4 години

Квичене от Масква, музика за ушите ми. Франсетата имат 58 реактора, Просия има 36 и те гърмят. Къде са тръгнали азиатските диваци не ми е ясно. Че и икономиката щяли да ни спасяват ахахаххахахааххааххааххахаххахахаххаххаах.

25

Анонимен

преди 4 години

Руснаците последното нещо, което искат, е да строят централа. Искат безконтролно влизане и мотаене из ЕС, безконтролно вкарване на товари, шпионаж на базата в Девеселу, пропагандни мероприятия и изсмукване на пари. Затова строежът ще се бави максимално дълго, с максимално много пречки и цената ще се разтяга до безкрай. Закачат ли се веднъж, ще ни смучат като кърлежи. Ако пък друга фирма вземе поръчката, пак ще се намъкнат под формата на консултанти по реактора и пак същата работа.

24

Анонимен

преди 4 години

Ужанките да си седят в *** а не да се тревожат за българската икономика.

23

Анонимен

преди 4 години

Да имаш Русия за партньор е като да си свалиш гащите в гейбар и да им вярваш, че няма да те оправят. Тръгнали руснаците да говорят за партньорства, смях и сополи.

22

Факт!

преди 4 години

И защо русия се изказва като е ясно че Фраматом ще строят централата.

21

Анонимен

преди 4 години

ВЪН......на руснаците от България.ВЪН....

20

Зозо

преди 4 години

Само да припомня: самолетът ще е Ф-16, Белене и тръба за Сърбия няма да има!!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Аборигени и икономика ?? Сомалия има по-добра икономика от герберска България !

18

Анонимен

преди 4 години

До З koy ti kupuva apartamentite po cherno more koy idva na pochivka

17

Анонимен

преди 4 години

20 млрд могат да се дадат за поне 100 други по-смислени неща. След като животът на Козлодуй е удължен до 2040 г, никаква нужда няма да се започва такова нещо.

16

Охобохо

преди 4 години

Абе разберете нищо няма да се строи!Едни пари ще се изперат и толкова.Русия нищо не дава и никога не е давала.Всичко сме си плащали и то скъпо!!!!

15

Зозо

преди 4 години

.............пита авторитетното руско издание Взгляд..................Това някаква шега ли е? Вгзляд могат ли да идат на майкаси в ..........Българската икономика не е била в по - добро състояние никога до сега в историята.Тръгнали от Вгзляд да дават шанс?!? :)))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 4 години

Относно нуждите от генерации в близкото бъдеще, ще ви цитирам думите на един много авторитетен човек: По прогнозам, уже к середине следующего десятилетия миллиарды коммуникационных устройств и стремительно растущая инфраструктура хранения, обработки и передачи больших данных будут потреблять свыше 30% всего мирового объема электроэнергии. За счет чего будет обеспечена эта гигантская генерация? Четкого, реального ответа на этот вопрос пока нет.

13

Анонимен

преди 4 години

Кандидатства американска компания и ще строи централа с руски реактори. Смях в залата. Тея май са само за келипира- да оберат каймака(еврото) , a пък нас кучета ни яли, важното е големия брат зад голямата локва да пИчели и нашето правителство да им огражда въпреки ,че ще е на загуба. Визирам Боки4а и 240 разбойници

12

Анонимен

преди 4 години

Да си натикат "шанса" изотзаздзе. Построим ли го това, цената на тока не само няма да падне, ами сигурно ще скочи двойно и по европейски, пък и борчове ще плащаме.