17

Анонимен

преди 4 години

300 евро на член от семейството , много нормален живот ще да е .

16

Анонимен

преди 4 години

С такава сума семейството трябва да преминава ежедневно в сивия сектор на бранша. Или казано по кратко. Мъжът и жената са на официална работа по 1100лв. Но само се водят. Другия доход е извън посочения. Наем, допълнителна продадена продукция, продаден имот, пари от подкуп.

15

Даниел

преди 4 години

За нормален живот са необходими 2448 лв. доход на родител от четиричленно семейство.

14

Анонимен

преди 4 години

Средната заплата не е 1285 а е 700 800 нали виждам обявите за работа масовата предлагана заплата е много под 1000 лв

13

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Вие нормални ли сте? Само на мен 2448лв не биха ми стигнали, а какво остава за още трима край мен???

12

Ужас

преди 4 години

Сега ще почнат тук едни коментари, едни сметки, кой колко харчи, колко трябват, колко не трябват... Не става въпрос за оцеляване, а за достоен и нормален живот.Истината е, че всеки си знае цената и възможностите. Както се продават сиренето и хляба, така се продава и труда. Ако човек не му стигат парите и мисли, че заслужава повече и има квалификация и опит, трябва постоянно да търси начини, ако трябва и в друга държава. Обидни за личността заплати не трябва да има.

11

Анонимен

преди 4 години

Нормален, нормален. Колко да е нормален. Ако не плащаш наем, нямаш непредвидени разходи, не се разболяваш и не пътуваш много - става. Но пак си в риск от бедност.

10

избирател

преди 4 години

Все не стигат бе!!!Те не са ли доходите на Другаря Борисов.... :)

9

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Народът масово забогатява !!! Плажовете в Гърция и на Лазурния бряг са претъпкани с българи ! Всяко семейство има най-малко по две коли ! Влоговете на хората се изчисляват в стотици милиарди ! Под управлението на ГЕРБ страната ни се превръща в Земен рай ! Слава! Слава! Слава!

8

Гост

преди 4 години

Хубаво отчитат ,но какво се прави за да се осигурят тези пари...Повечето са с на половина доходи.

7

ПрограмисТ

преди 4 години

Значи месечно изкарвам колкото за нормален живот на 3 четиричленни семейства...

6

Анонимен

преди 4 години

1000 лв не е добра заплата само наема е около 1000 лв или 600 800 а храна транспорт сметки още поне 700 800 и да може да излезеш да си купиш нещо още затова всеки събере ли пари за билет емигрира а и масовата заплата не е 1000 лв а е 600 700

5

Анонимен

преди 4 години

Еми няма нужда от повече думи. На всички е ясно какви са причините за демографската и социалната катастрофа.

4

Дядо Пенс

преди 4 години

Тия пари ги вземам точно за 11 месеца...

3

БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

В България Народа е Мързелив - всеки плаче че са му малко парите , а не иска да работи . Работа има и Заплатите са добри .Масово се работи за 1000 лева , търкаш билети и ревеш че нямаш пари .

2

Анонимен

преди 4 години

В тая държава поати всички изкарват месеца с 0 лв доход а вие пишете,че трябвало 612 лв ми то само един наем не може да се плати с толкова 2000 лв си трябва за 1 сам човек да може да си плати храна наем транспорт сметки и още едно две неща и да изкара месеца ама повечето са безработни и го изкарват месеца с 0 лв доход или са пенсионери с 132 200 лв пенсия никой не трябва да почва работа с заплата под 2000 3000 лв нето затова и всеки който събере пари за билет взима билета и емигрира

1

са

преди 4 години

Ама нето или бруто?!Щото ако е нето,нашето семейство сме баровци,бе!