35

гледайте ве.

преди 4 години

Намерил любовта ,молим ти се.Жените само на програмисти и банкери взеха да кълват.Вече и футболистите не са толкова вървежни като програмистите.

34

Анонимен

преди 4 години

А защо не е могъл да завърши! Извод - на Запад в белите страни не гледат какво си завършил, а колко си кадърен и успявяш както успелият Асен Ковачев с буцата кашкавал едно време а сега инженер от гугал, а тия от българските университети са прости, че не са го оставили да завърши,нека да видат сега те, и колко буци сирене могат да си купят с преподавателските заплати а него го дават по българиа онеър, завърнал се успял българин целия кашкавал може да изкупи в супермаркета и за суджук ще му остане

33

Иван

преди 4 години

Ти си лид пичага. Бягай с 200 от тази пропаднала и изгнила държава

32

Анонимен

преди 4 години

Финикия умря ,но остави голямо зло за целия свят ! Забрана за парите и банките ,забрана за тия кръвопийци !

31

Анонимен

преди 4 години

Асенчо, ти инфоматиката не си могъл да я докараш, късаха те,а, изпити такова, ама дай спренем нещо блокчейн такова, пич, нещо ICO, нещо IPO, STO такова да събереме малко парички, неколко милиончета може да докараме, сайт ще направим, снимки на тийма, там САЩ гугал такова, ето човекът от гугал дошъл при нас. Ето и президенто Роската и той блокчейн такова заедно с евро депутатката Eва Мейдел, блокчейн такова прават в Locktrip, може да им се видят портретите на сайта, многа са убави.

30

Анонимен

преди 4 години

Света умира ,всичко се е завъртяло покрай финикийските знаци! Този проклет народ не съществува и няма Финикия !!

29

Анонимен

преди 4 години

Да не стане като ония от предните новини - много преуспял доктор се върнал в България, а то се оказа че не бил никакъв доктор актьор!

28

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА. Особено след този сериозен р___Ек.е.т и твърда ръка на Т__р.ъ.мп. Т__о=+й от Мексико успя да вземе 5 милиарда долара преди около три седмици, че от Go000=+-ogle ли няма да може? ЕС също периодично и сериозно ги изтръ..скват за по няколко милиарда.Така, че дойде времето на икономии. Вместо да открият скъп офис в БГ, просто и неофициално ще работят по проекти, които накрая ще отидат за нуждите на Google. Евтина работна ръка. Няма конспирации!!!Програмистите ни са добри

27

Чао

преди 4 години

Мене точно любовта ме откара в чужбина и се радвам за това.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29В Сащ, ако беше основал фирмата отначало щеше да си работи сам с още няколко приятеля в екипа докато намерят инвеститори и не се разшири фирмата.

25

Краси

преди 4 години

Не си мислетебче в америка всичко е цветя и рози, напротив.. Нешата са извън контрол там. Всичко е мега скъпо и да изплатиш една картонена къща се превръща в мисията на живота ти. Разбирам човека, в Бг сега е рай за Айти, така че супер постъпка

24

Анонимен

преди 4 години

Поредното ПР агентче на ГЕРБ.Кадърните хора не се връщат. Връщат се само некадърниците и децата на управляващите, които тук могат да си живеят като царе.А там трябва да работят - а те не умеят нищо ...

23

Анонимен

преди 4 години

Явно е разбрал че тук има програмисти с лопата да ги ринеш, които са съгласни да се блъска по 14 часа на ден за 1000 долара. В САЩ толкова се взима на ден.

22

Разчуствуван

преди 4 години

Ох разчувствувах се, насълзиха ми се очичките, особено на кадъра и музиката как се приземява самолета с успешния българин, изтръгнайа се сълзи от очичките ми, българинът който някога със заплатата си е можел да си купи само една буца сирене, а сега при ЕС и американското партньорство и демокрацията може да си купи цяли каче сирене, ох много трогателно, разчувствувах се, прекрасен репортаж, прекрасен, браво на свободните медии, истински професионализъм!

21

До 13

преди 4 години

А силните и годните са в БГ със 500 лева заплата, скъп ток, бензин,храна и малки пенсии? Робът си харесва хомота!

20

Иван

преди 4 години

Като човек, който е работил в чужбина няколко години напълно разбирам и подкрепям такива решения. Домът си е дом. Тук също можеш да се реализираш доста добре, стига да не си професионален мрънкач в dnes.bg.

19

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност е меганакадърник и са го изритали. Нормален човек не би се върнал.

18

Сорос

преди 4 години

Пак ли аз съм виновен?

17

Анонимен

преди 4 години

Буца кашкавал ... ?Тоя явно бърка кашкавала със сирене .Не съм виждал кашкавал на буци.

16

До Жена

преди 4 години

Да,разбира се, живота в чужбината е рай,всичко си върви по мед и масло.Лягаш си в кревата и на сутринта ти носят парички и закуска,ако все пак решиш от скука да започнеш работа-директно на СЕО позиция те наемат,не чакаш в задръствания,защото няма такива,жилищата са без пари,дори на теб ти плащат за да живееш и да ги поддържаш,здравеопазването е напълно безплатно и единствената причина да дойдеш да си оправиш зъбките тук е от носталгия...ехх какъв хубав живот те очаква!