79

Хахахааааа.

преди 4 години

Комунистите, пак искат муфти за да не подпомагат Държавата в ДДС и социалната и дейност.Забравете!Няма такъв вариант!ЩЕ си плащате!!!!

78

Анонимен

преди 4 години

До 63. Глу.пости, това беше само сега бе, тъ.пак. Информирай се малко по-добре и ще видиш в другите държави колко са били на други избори - има и по 20%.

77

Анонимен

преди 4 години

Обаче някои хора си мечтаят за уравниловка и това си е. Той да пърди пред телевизора, друг да прави бизнеси и да ги върти, ама накрая да взимат едни и същи пари.

76

Планова икономика!

преди 4 години

Трябва да се национализират активите мошенниците! От къде накъде разни мошенници и експлоататори ще печелят милиони на гърба на хората?Прото не е честно и справедливо едни да работят от сутрин до вечер за 500-1000 на месец а разни биснесмени да печелят милиони само защото видиш те били собственици.Благата трябва да се разпределят равномерно! Не може началника да получава 1000 пъти повече от работника.

75

Гербер

преди 4 години

До 57. Ама това е твоето мнение бе, червен ***. Другите явно не мислят така, щом гласуват за него - на четири поредни парламентарни избори все е първи. Това не може да е случайно. И ще продължава, щом няма друг, който да предложи по-добро управление. А ти какво искаш няма никакво, ама никакво значение. Защото ти си никой.

74

Анонимен

преди 4 години

Славният ни заврян зет, който най-вероятно е заврян в лабораторията си изчислява със скоростта на Правец 8М, какво е неговото мнение?

73

Анонимен

преди 4 години

По - високо ДДС на по - големи суми за източване. Правителството се грижи добре за Дедесарите.

72

Анонимен

преди 4 години

Комунистите продължават да съсипат държавата и да грабят народа!

71

Анонимен

преди 4 години

До Дядо СоциДържавата вече е затрита от ГЕРБ

70

До 70

преди 4 години

Вече си в полезрението на данъчните.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ако питате бизнеса те ще искат народа да плаща ДДС, а те да не плащат обаче да получават държавни(народни) субсидии."Ахъм ... ДДСто се плаща от теб. Внася го, този с който си търгувал. Ще направиш добре, ако го запомниш, че да не се забатачиш някой дне.

68

Анонимен

преди 4 години

20% ... Бих давал, ако имаше смисъл. Ама то нема ... Не че плащам ДДС, за каквото и да е. Пазарувам всичко нелегално. Нарочно! Само хляба ми му се внася ДДС, ама и за него не съм сигурен.

67

Анонимен

преди 4 години

Който иска планова икономика да ходи в Серена Корея да гладува...

66

Анонимен

преди 4 години

Оставка на Николова защото не искат да облагат богаташите и няма пари за самолети и сега само 8, болници изнемогват, бедните не могат да учат и т.н. Задължителна казарма по 5-6 г. и за децата на политиците и богатите.

65

Анонимен

преди 4 години

Тук е претъпкано с *** бо'*** ! Все още се говори за комунисти и некомунисти ?? Всички политици са доллни комунисти бе, как не разбрахте, че БКП създаде ДПС, ГЕРБ, БСП и всичко което е в Парламент и Правителство ! Вижте само родовата линия на всеки, все деца, внуци на шумкари и партийни величия, както се казва те раждат само политици ! Ами това като не виждате, как искате да не сте най-бедните вече и на планетата, та вие сте много к'ухи бе, затова и сте бедни ?

64

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че бизнесът ще е срещу нискто ДДС.Вие виждали ли сте фирмени разходи? Нека да ви кажа:- Вечери (фирмени,уж) - 3200 лева- Самолетни билет 12000 лв !!!!! 12 БОНА. Естествено бинес класа.- Костюми - 9200 лева. Само 2. Скромен.- Има апартамент, който отдава под наем. Живее в жилище за 700 000 лева. Наема се плаща от фирмата.Това е на един човек. В брокерската му фирмичка са поне 30 като него. А и е за месец.

63

Анонимен

преди 4 години

Плановата икономика може да е добра само в празните чугунени глави на другарите. Едни *** не можеше да си купи човек... За 45 години 3 фалита. Оня полуграмотен правешки овчар хариза на руснаците над 30 тона злато, целия ни златен резерв. Накрая свършихме на режим на тока и купони за захар. Безсрамна комунистическа сгaн!

62

Анонимен

преди 4 години

СТрахотен успех - да гласуват за теб 400 000 души от общо 7 милиона., ...Малеййййййййй

61

Анонимен

преди 4 години

ИНтересен индикатор е че ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ МАСОВО? НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В КОЯТО ДА ГЛАСУВАТ САМО 30 процента. Навсякъде се отчета ръст на активността и имаше поне 58-60 процента активност, а ОРбан доближи 80.При нас ромите избират ПЪрвия.

60

Анонимен

преди 4 години

То дано по-скоро я забравят тази планова икономика. Как ще планираш нещо, като не знаеш дори след две години колко ще е населението на тази държава? Пак ще затвориш границите, за по-лесно?