134

Горан

преди 5 години

То, може! Ама, това живот ли е? Сгъчкано, мръсно! Необитаемите жилища в страната не са в София, и не са необитаеми по вина на хората на които са, или са били! Съсипахте България, превърнахте София в град-държава, и още искате да заселвате, и без това пренаселената София! А, поглеждали ли сте през прозореца си, да видите какъв трафик е!? Аз, не зная тези изследвания насън, или наяве се правят, и с какви изсмукани от пръстите данни се работи!

133

Анонимен

преди 5 години

Живял с е Младост 3 - там свободни жилища почти няма, освен новопостроените, на които искат прекалено високи цени.

132

Защо

преди 5 години

снимка от Алепо след бомбардировките?!?!

131

Анонимен

преди 5 години

За София не трябваше да махат жителството.

130

Анонимен

преди 5 години

В София работят около 1/3 от работещите в България. Може би е време мйекащите до се върнат по родните си села.

129

Анонимен

преди 5 години

Поне да не говореха с акцент и да не се държаха като любимците на баба си, щеше да е по-поносимо.

128

Анонимен

преди 5 години

Айде пич......ви май.......на! Превърнахте София в България! Можело било. Идиотщината и простотията край нямат. Нека всеки да си е от там от където си е, и цяла България да бъде дейна и развита, така, както е била през социализма. Каква е тази глупост всички и всичко да е в София. Ей съсипахте България!!!

127

Анонимен

преди 5 години

До 141Задръствания вече има дори и в малките градове.Твоята работа на колко е?

126

бай х

преди 5 години

да може още да поеме ... ей тук има един станал , някоя може да седне отгоре

125

БКП

преди 5 години

До РеалистАми ако искаш да въведем жителство и да сложим граничари по границата да разстрелва бягащите?

124

До 138

преди 5 години

А на какво разстояние е работата на повечето софиянци?По един час път сутрин и още толкова вечер в задръстване.Или пък да се буташ в градския транспорт.Хайде няма нужда.

123

Анонимен

преди 5 години

България е компактна и при добри съвременни транспортни комуникации може териториално да бъде по идеален начин организирана около 5-6 областни центрове - това са Плевен, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. В съвременната урбанистична лудница става предимство да живееш в по-малко, но добре уредено селище с много свеж въздух, зеленина и спокойствие, при условие , че имаш бърза транспортна връзка с регионалния център. Нужни са нови виждания и перфектна организация

122

Анонимен

преди 5 години

В София живеят около 700-800 хиляди човека, а не 1,3 милиона. Останалите около 500-600 хиляди, както официално се водят, са извън България от години и няма да се върнат да живеят в София.

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен136Е, не може всички да са благородни и готини пичове като тебе.

120

Анонимен

преди 5 години

До 134Къщата в САЩ, която е на цената на софийска панелка, ще е на 40 минути от най-близкия магазин и на час и нещо от местоработата ти.Иначе лошо няма - ливадка. Ако не те мързи да косиш и имаш свободно време.

119

Реалист

преди 5 години

То в България останахме общо около 4 милиона, от които 2 милиона българи. Откъде да го изкопаем този милион и нещо, който София може да поеме? По същата логика привинцията може да поеме в пъти повече жители от София, но откъде да ги изкопаем? Бяхме 9 милиона, но дойде демокрацията и за 30 години останахме 4 милиона при силно застаряло население. Въпросът не е как да настаним още хора в София, а точно обратния - поне да не бягат още хора от България.

118

Анонимен

преди 5 години

1-1,4 милиона в София, а колко може да поеме провинцията - 10 милиона или 14 милиона.

117

До 128

преди 5 години

Щото къщата в САЩ не я сравняваме с къща в софийско село,а с панелка в София.Цената е една и съща,пък условията за живот са несравними.

116

До 128

преди 5 години

На тия къщи в САЩ им дават по 100 години гаранция.100 пъти предпочитам да живея в такава къща, отколкото в миризлива панелка в Люлин или в още по-миризлива сграда в центъра на София .Що си мислите,че миризливият ви град е мечта,за когото и да е било?

115

Анонимен

преди 5 години

Защо София трябва да поема цял един милион? Това само ще поражда проблеми - ще има ли вода за всички, транспорт, детски градини, училища, работа, медицинско обслужване и какво ли не. Пак мислят с двете си бузи отзад