95

Анонимен

преди 5 години

нали се сещате че тук лаещите по Радев сте има няма 50тина че даже и по малко, четящите са едва 1% от избирателите. Е и какво постигате лаейки ,нищо....жълти стотинки...

94

9.IX. - 11.XI.

преди 5 години

записаните в кръщелните им за мъже Герболноидни да бъдат изведени наПлощад 9.IХ-11.XI и преминат боси на жълтите павета, само по долни ***, тип бикини като цялото това звездно тиквоидно племе да премине пред погледите на хората, дошли да манифестират любовта си към светите братя Кирил и Методий.След което гербутките от мъжки пол да минат под булото и директно бъдат отправени към сватбенните помещения в Централниа Софийски Обряден дом за активно участие във собсвенните им омъжвания

93

Лицемерно

преди 5 години

Назначилият на две служби своята любовница докато е командващ на ВВС Румен Радев да говори за корупция е меко казано лицемерно !

92

Анонимен

преди 5 години

М.о.д.е.р.а.т.о.р.ъ.т. е ляв и неудвлетворен .

91

Анонимен

преди 5 години

В Конвенцията за детето има текст, че децата до 18г. през 2017г. са били 1,2 млн, от които 41% в социално слаби семейства.Становището е, че до 2030г. децата ще растат в неизбежно мултикултурна среда, разбирай мултиетническа.Западна Европа няма друг изход освен аутсорсинг заедно с работна ръка, разбирай внос на икономочески бежанци у нас.Като пада самолет има два избора:Катапулт, ако имаш и маневра, ако можеш, за аваройно кацане.Какво можете, г-да политици?!

90

Разединител

преди 5 години

Разединител и рушител на всичко българско се оказа некомпетентният за своя пост Румен Радев !

89

Анонимен

преди 5 години

До Голямо злоПрав е президента...........100 %, а голямото зло е герберската мафия!!

88

анти 2

преди 5 години

Да, прав е колегата АНТИ, ще си търсите комунизма и Тодор Живков, но няма да ги намерите.Защото по негово време имаше много малко хора с привилегии.........само членовете на ЦК на БКП.............сега са много повече и повече крадат!!Олигарси, бизнесмени , политици..........олигархични кръгове и т.н.!И сега се краде 100 пъти повече!!

87

Голямо зло

преди 5 години

Голямо зло за българския народ се оказа назначеният и набеден за президент, пенсиониран военен Румен Радев .......

86

Без име

преди 5 години

До Анонимен Само речникът и езикът му са селски.

85

Анонимен

преди 5 години

Г-н Радев, богатствата сред БСП са натрупани на същия принцип като на ГЕРБ, СДС и ДПС.Възмездието ще е за всички нас и това ще е изчезване на българщината.Наивистичното отражение на реалността е любимо на много българи, но не е полезно.В крайна сметка Турция ще постигне своето, защото няма кой да я спре.След 10-20 години причинно-следствената връзка ще ни отведе с една много различна България.

84

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ДОВИЖДАНЕ

83

Ттт

преди 5 години

Радев щял да докара Моквич в България така му наредил Решетников

82

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

КОРУПЦИЯТА Е НАВСЯКЬДЕ ВЬВ ВЛАСТА-Напълно съм съгласен. Затова приказките на Радев са чист популизъм. Нещата така са затънали в калта, че си е чист цинизъм да даваш някакви надежди на хората особено когато знаеш че нямаш никаква власт. Тук трябват радикални мерки и години здрава работа на всички нива за да се надяваш евентуално на някакви резултати. Затова Радев и глашатаите около него откровено ме ядосват. Не съм от ГЕРБ, не съм за бойко но това което прави Радев е политически о-нанизъм.

81

Браво Президент

преди 5 години

Радев поведе битката с бустана. Едно обаждане и армията ще арестува целата тая апартаментно-шосейна-гостнокъщна збирщина.Охраната на Президента е първо дело за всеки Българин.

80

Анонимен

преди 5 години

Който не яде асфалт да си кара по черните пътища и през нивята. Много сте смотани такива, аз си карам по магистралата, а вие стържете дъвки.

79

Анонимен

преди 5 години

Голямо зло е този кретеноид за Българския народ.

78

АКСИОМИ

преди 5 години

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ.В ГЕРБ НЯМА ЧЕСТНИ ХОРА

77

Проблемът

преди 5 години

Е,че не ти дават,ти да контролираш!Съсредоточи се върху контрола върху разходите за рокличките на Деската!За друго не ставаш!

76

Гражданин

преди 5 години

Този е голям ***. Един недодялан паляр. Хайде да се маха предсрочно този срамота за България е.